تاریخ انتشار :شنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۰۱
این روزها شیادان فضای مجازی به بهانه برگزاری کلاس های خصوصی غیر حضوری قصد دارند تا دانش آموزان را در دامی که پهن کرده اند بکشانند.
کلاهبرداری در فضای مجازی گریبان دانش آموزان را هم گرفت/پرسه شیادان مجازی با شگرد کلاس‌های خصوصی
به گزارش عصرهامون؛ از زمانی که ویروس کرونا پا به دنیا گذاشت، زندگی مردم با تغییرات و محدودیت های زیادی همراه شد که کاهش فعالیت های حضوری و سوق پیدا کردن آن به سمت فضای مجازی از جمله این اتفاق هاست.

اما وضعیت به گونه ای پیش رفت که مدارس نیز تعطیل و آموزش مجازی جایگزین آن شد، فضایی رها شده که علاوه بر آسیب های متعددش، با توجه به ورود آموزش به دنیای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، دست سودجویان و کلاهبردان را باز کرده است.

شیادانی که این بار به بهانه برگزاری کلاس های آموزشی خصوصی دام پهن کرده اند تا بتوانند از یک لحظه غفلت مردم استفاده کنند و پولی به جیب بزنند.

والدین در زمان ثبت نام فرزندان مراقب کلاهبرداران باشند

حسن کیخا، رئيس پليس فتای سیستان و بلوچستان ضمن هشدار درباره کلاهبرداريی جدید اينترنتی با شگرد کلاس های خصوصی مجازی به خانواده‌ها بیان کرد: والدین در زمان ثبت نام فرزندان خود در کلاس‌های خصوصی آنلاين مراقب باشند تا در دام کلاهبرداران اينترنتی گرفتار نشوند.  

وی افزود: با توجه به شيوع ويروس کرونا و تعطيلی مدارس، والدين نگران افت تحصيلی فرزندان خود بوده و برای جبران اين افت به دنبال کلاس‌های خصوصی هستند تا بتواند عقب افتادگی دانش آموزان خود را جبران کنند.
 

تبلیغات کلاس های آنلاین خصوصی توسط مجرمان سایبری

کیخا اظهار کرد: متاسفانه بخشی از تبليغات کلاس‌های آنلاين خصوصی از سوی مجرمان سايبری بوده و هدف آنها سوء استفاده‌های مالی و اخاذی از شهروندان است.

وی گفت: در زمان ثبت نام دانش آموزان در کلاس‌های تخصصی آنلاين، کلاهبردار از کاربران می خواهد که مبالغ ناچيزی را به عنوان پيش ثبت نام واريز کنند، سپس با هدايت کاربران به صفحات و درگاه‌های جعلی اطلاعات حساب‌ بانکی آن ها را سرقت و حساب آنان را خالی می کنند.

اين مقام انتظامی اذعان کرد: جمع‌آوری اطلاعات خانواده و دانش آموز از ديگر موارد مجرمانه ای است که به دنبال آن شاهد اخاذی از خانواده يا دانش آموز هستيم. با توجه به اينکه ويروس کرونا به نحوی باعث افت تحصيلی برخی از دانش‌آموزان شده است، خانواده‌ها میتوانند علاوه بر استفاده از ظرفيت فضای مجازی با استفاده از روش‌های مختلف مانند کتاب‌ها و cd هاي کمک آموزشي و مواردی از اين قبيل باعث تقويت سطح سواد فرزندان خود شوند.

وی خاطرنشان کرد: خانواده ها برای استفاده از کلاس‌های آنلاين حتما از موسسات معتبر و شناخته شده درخواست خدمات کنند و مراقب باشند اطلاعات محرمانه و خصوصي خود و فرزندانش را در اختيار اين افراد نگذارند.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcaiyn6m49nye1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما