تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۴۶
در سفر محمد مخبر دزفولی، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در سفر به سیستان و بلوچستان تفاهم نامه اشتغال زایی و اقتصادی با مبلغ بیش از سه هزار میلیارد تومان فی مابین استانداری و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) منعقد شد.
امضای تفاهم نامه 3 هزار میلیارد تومانی در سیستان و بلوچستان/  ۲۴ هزار طرح  با اشتغالزایی ۷۰ هزار نفر ایجاد می شود
به گزارش عصرهامون، محمد مخبر دزفولی، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) امروز در سفر به سیستان و بلوچستان در جمع خبرنگاران بیان کرد: حدود دو سال قبل با دعوت استاندار سیستان و بلوچستان به این استان سفر کردم و تفاهم نامه هزار میلیارد تومانی در بخش اشتغال و زیر بنایی منعقد شد که  در کمتر از دو سال به جای هزار میلیارد تومان، 2 هزار و دویست میلیارد تومان سرمایه‌گذاری انجام شد.

وی افزود: همچنین قرار بود 30 هزار شغل ایجاد شود، اما تاکنون ۵۶ هزار شغل ایجاد شده است، در این سفر هم تفاهم نامه چهار هزار میلیارد تومانی منعقد می‌شود که ۲۴ هزار طرح  با  ۷۰ هزار اشتغال را به دنبال دارد و اشتغال در زمینه های مختلف مثل مشاغل خرد خانگی بسیار موثر است.

به گفته این مقام مسئول، در فاز اول 10 درصد گوشت کشور از سیستان و بلوچستان تامین شده است که برای فاز دوم با این تفاهم نامه  ۲۵ درصد از گوشت کشور تامین و از واردات این میزان جلوگیری می شود.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با تاکید بر اینکه در بخش بنگاه های متوسط و بزرگ هم تصمیماتی گرفته شده است و برای دانش آموزان بازمانده از تحصیل هم برنامه داریم گفت:  یکی از کارهای دیگر در سیستان و بلوچستان، توجه به  شرکت های دانش بنیان و استارت آپ هاست.

مخبر دزفولی ادامه داد: در این راستا با مشارکت دانشگاه قرار بود مرکزی تاسیس شود که امروز مرکز راه اندازی شد و برخی از ایده ها در سطح ملی کاربرد داشته است که از جمله می توان به ایده های به کارگیری شده در زمینه کرونا اشاره کرد.

وی گفت: ستاد اجرایی در استان های دیگر هم از این برنامه ها در دستور کار دارد، اما سیستان و بلوچستان اولین استان برای شروع این برنامه هاست که به این کار به دیگر استان های کشور تعمیم می یابد.

تاکید بر استفاده از ظرفیت های مهم استان با تاثیرگذاری بر توسعه

استاندار سیستان و بلوچستان هم در این زمینه گفت: تلاش ستاد اجرایی امام (ره) در استان ابتدا در حوزه زیرساخت ها بود و به ایجاد مدرسه سازی، بهداشت و درمان، رفع مشکلات آب و زیر ساخت ها  بسنده می شد، اما در ادامه به موضوع مهم اشتغال نیز پرداخته شد زیرا اگر در روستایی برای مردم شغل ایجاد شود، خودشان به دیگر مباحث می اندیشند.

احمد علی موهبتی افزود: در سفر ریاست ستاد اجرایی فرمان امام (ره)  در حوزه اشتغال متناسب با ظرفیت های استان مثل صنایع دستی، کشاورزی، دامپروری  تلاش ویژه ای شد و در ادامه  بازاریابی آن  صورت گرفته است.

وی گفت: استفاده از ظرفیت های مهم استان مثل توسعه معدن، فرآوری مس، صنایع فلزات سبک، فرآوری و ایجاد زنجیره ارزش در کشاورزی، دامپروری  و شیلات مورد تاکید است که بتواند تاثیر بزرگتری  بر توسعه وجود دارد.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: بنیاد برکت و سازمان های زیر مجموعه ستاد اجرایی فرمان امام (ره)  به کارها شتاب می دهند تا ظرفیت های تعطیل شده استان دوباره وارد چرخه شود.

به گزارش خبرنگار ما در سفر یک روزه محمد مخبر دزفولی رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) به استان سیستان و بلوچستان مرکز نوآوری اجتماعی که به صورت مشترک توسط دانشگاه سیستان و بلوچستان و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) اجرا شده به بهره برداری رسید.

بازدید از طرح های اشتغال زایی بنیاد برکت، امضای تفاهم نامه اشتغال زایی و اقتصادی با مبلغ بیش از سه هزار میلیارد تومان مابین استانداری و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، سرمایه گذاری چهار هزار میلیارد تومانی ستاد اجرایی فرمان امام در سیستان و بلوچستان از دیگر برنامه های این سفر بود.

همچنین مخبر دزفولی در سفر یک روزه‌اش به سیستان و بلوچستان یک تفاهمنامه برای اجرای 23 هزار و هفتصد طرح اشتغالزایی، خدماتی، درمانی و آموزشی با استانداری سیستان و بلوچستان امضاء کرد.

ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تاکنون با اجرای ۱۰ هزار و ششصد و دو طرح افزون ‌بر ۱۰ هزار و هفتصد و بیست و هشت میلیارد تومان در سیستان و بلوچستان سرمایه‌گذاری کرده است که عمده آن ها با افزون ‌بر ۸۷۵ میلیارد تومان به توانمندسازی اقتصادی، کارآفرینی و بیش‌از ۷۷ میلیارد تومان به مدرسه سازی اختصاص دارد.

همچنین بنیاد برکت اجرای طرح‌های اقتصادی اجتماع محور(سحاب) را در ۲۰ شهرستان با هدف ایجاد ۲۲ هزار و پانصد فرصت شغلی در زمینه‌های پرورش دام سبک، بلدرچین، زنبورداری، خیاطی و سایر مشاغل خرد خانگی مورد توجه قرار داده است.

تاکنون برای ۲۷ هزار و دویست و سی و یک نفر با راه‌اندازی ۹ هزار و هفتاد و هفت طرح با حجم سرمایه‌گذاری هشت هزار و سیصد و شصت و چهار میلیارد ریال در سیستان و بلوچستان اشتغال ایجاد شده است.

انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcgq79qyak9x74.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما