تاریخ انتشار :شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۴۰
مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: در حال حاضر بر اساس متوسط کشور، 12هزار کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش استان وجود دارد.
علی نخعی در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون افزود: در سطح کشور به ازای هر 12 دانش آموز یک معلم حضور دارد اما این رقم در سیستان وبلوچستان به ازای هر 17 دانش آموز می باشد که این نشان دهنده فاصله استان با متوسط کشوری است.
وی ادامه داد: اگر می گوییم سیستان و بلوچستان محروم است، باید نسبت به شرایط دیگر نقاط برخوردار وضعیت بهتری داشته باشد که متاسفانه اینگونه نبوده است.
وی اظهار کرد: در سالهای اخیر وضعیت استان در این بخش رو به بهبودی قرار گرفته به گونه ای که در سهمیه های استخدامی آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان با نگاهی ویژه دیده شده است.
این مسئول تصریح کرد: در حال حاضر ثبت نام استخدامی چند دستگاه مختلف از جمله آموزش و پرورش از سوی سازمان سنجش در حال انجام است و مقرر شده تا 15هزار نفر در آموزش و پرورش جذب شوند.
وی تاکید کرد: از این میزان، هزار و 244 سهیمه استخدامی به سیستان و بلوچستان اختصاص پیدا کرده که رشد دو برابری را نسبت به سال گذشته نشان می دهد.
وی افزود: در این آزمون تامین نیروی انسانی آموزش و پرورش از دو طریق ماده 28 قانون استخدام پیمانی و جذب از طریق دانشگاه فرهنگیان صورت می گیرد و تمامی افراد واجد شرایط استان می‌توانند در این آزمون شرکت کنند و فقط برای افراد بومی شهرستان ها ضریب تعیین شده است.
نخعی ادامه داد: آزمون استخدامی آموزش و پرورش 45 رشته را شامل می شود که دو رشته آموزش ابتدایی و تربیت بدنی سرآمد این رشته ها بوده و بیشترین سهمیه را به خود اختصاص داده و داوطلبان پس از قبولی در آزمون کتبی و مصاحبه، باید یک دوره آموزشی یکساله را در دانشگاه فرهنگیان بگذرانند و آموزش های لازم را فرا گیرند.

انتهای پیام//
https://www.asrehamoon.ir/vdcgzx9qqak9zn4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما

محسن
در عمل تعدا کتری جذب خواهند شد به دلیل گذاشتن حد نصاب نمره و بومی گزینی بیشتر ظرفیتها خالی می ماند
مهم ترین اولویت دستگاه اجرایی در استان از نگاه شما چه باید باشد؟
توجه به زیرساخت ها در استان
توزیع عادلانه ارزاق عمومی و کالاهای اساسی
مرتفع نمودن مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی
برخورد با مفاسد اقتصادی و ویژه خواری ها