تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۱۴
معاون وزیر ارتباطات خبر داد:

شناسایی قاچاقچیان مکالمات بین الملل

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: با تلاش انجام شده، تعداد زیادی سیم کارتهای بی هویت و مراکزی که قاچاق مکالمه بین الملل می کردند شناسایی شده اند.
شناسایی قاچاقچیان مکالمات بین الملل
به گزارش سرویس اجتماعی عصر هامون، محمود خسروی با بیان اینکه هم اکنون پرونده رسیدگی به متخلفان و قاچاقچیان صوت، که از زیرساختهای ارتباطی کشور، مکالمات ورودی و خروجی بین الملل را قاچاق می کردند در دادگاه است، اظهار داشت: چنانچه لازم باشد نام متخلفان را اعلام خواهیم کرد.
 
 وی با بیان اینکه قاچاق مکالمه اغلب از طریق سیم کارتهای بی هویت صورت می گرفت، ادامه داد: اقدام وسیعی در مورد قاچاق تلفنی با مسئولیت یکی از اعضای هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت انجام گرفته  که در راستای اجرای این ماموریت، تعداد زیادی سیم کارت بی هویت شناسایی و این مراکز تعطیل شدند.
 
 معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید براینکه قاچاق مکالمات تنها از طریق سیم کارت موبایل انجام نمی شود، خاطرنشان کرد: قاچاق مکالمات از طریق تلفن ثابت هم وجود داشته و ما توانستیم خطوط E۱ که برای مصارف دیگر خریداری شده بود اما از طریق آن کار قاچاق صورت می گرفت را شناسایی کنیم.
 
 وی با بیان اینکه قاچاق مکالمات بین الملل در تبادل ترافیک مکالمات به کشور تاثیرات منفی دارد، افزود: با جلوگیری از این اقدام، درآمدهای دولت از مسیرهای قانونی افزایش می یابد.
 
 مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: با اجرای طرح مبارزه با قاچاقچیان مکالمات بین الملل، ترافیک مکالمات بین الملل کشور ۳۰ تا ۴۰ درصد در مسیر قانونی، افزایش پیدا کرد که این موضوع می تواند در مبادلات ارزی کشور تاثیر به سزایی داشته باشد.
 
 وی با اشاره به نرخ مکالمات بین الملل به مقصد ایران که در میان کشورهای منطقه پایین ترین نرخ محسوب می شود، گفت: با کاهش قاچاق مکالمات و افزایش مسیرهای قانونی تبادل ترافیک مکالمه، هم اکنون نرخ مکالمه به مقصد ایران برای موبایل ۱۲ سنت، برای کل استانها ۱۰ سنت و برای تهران ۸ سنت است و این درحالی است که تا پیش از این، نرخ این مکالمات ۶ سنت و ۸ سنت بود.
 
 خسروی با اشاره به نرخ ورودی مکالمات به کشورهایی مانند آذربایجان و عراق گفت: در منطقه وضع ما از این نظر، از همه کشورها بدتر است؛ برای مثال نرخ مکالمه ورودی به کشور آذربایجان ۲۴ سنت و به عراق ۱۷ سنت است که البته ما توانستیم با جلوگیری از قاچاق مکالمات، نرخ محاسباتی را بالا برده و تعرفه های بین الملل را افزایش دهیم و امیدواریم که به زودی به نرخ های سایر کشورهای منطقه هم برسیم و درآمدهای شرکت ارتباطات زیرساخت، از مسیرهای قانونی افزایش یابد.
 
 وی با تاکید بر وضعیت رو به بهبود قاچاق مکالمات بین الملل که نتیجه کار شبانه روزی از ابتدای سال ۹۳ تاکنون است تصریح کرد: پرونده متخلفان در دادگاه در حال پیگیری و رسیدگی است.
انتهای پیام/8399
https://www.asrehamoon.ir/vdcdkz09.yt0no6a22y.html
منبع : سايت خبری باشگاه خبرنگاران جوان
نام شما
آدرس ايميل شما