تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۱۶
جام جهانی والیبال - ژاپن

همه چیز درباره 12 تیم حاضر در مسابقات

رقابت‌های جام جهانی والیبال از امروز به طور رسمی با حضور 12 تیم از همه قاره‌های جهان در کشور ژاپن آغاز خواهد شد.
همه چیز درباره 12 تیم حاضر در مسابقات
 به گزارش سرویس ورزشی عصر هامون، سیزدهین دوره رقابت‌های جام جهانی والیبال از امروز ( 17 شهریور)  به میزبانی کشور ژاپن آغاز خواهد شد. در این دوره از رقابت‌ها 12 تیم حضور دارند که در ادامه نگاهی اجمالی به این تیم‌های شرکت کننده خواهیم داشت.
 
موشک والیبال ایران در اندیشه تعبیر رویای ریو
 
 تیم ملی ایران یکی از 12 تیم حاضر در این مسابقات است. تیمی که به دلیل قرار داشتن به عنوان اولین تیم آسیایی در رنکینگ جهانی موفق شد جواز حضور در این رقابت‌ها را کسب کند.
 تیم ملی والیبال ایران در رقابت‌های جام جهانی سومین حضور خود را تجربه می‌کند و گوشه چشمی هم به کسب سهمیه المپیک از طریق این مسابقات دارد. حضوری که برای والیبال ایران به یک رویا تبدیل شده است و در صورت مسجل شدن اولین المپیکی شدن خود را تجربه خواهد کرد.
مردان والیبال ایران  پیش از این دو بار در جام جهانی  حضور داشتند  که اولی به سال 1991 و دومی به دوره گذشته یعنی 2011 برمی گردد.در سال 1991 تیم ملی ایران به مقام یازدهمی رسید و در سال 2011 در حالی که در روزهای آغازین پیشرفت خود قرار داشت و از هدایت خولیو ولاسکو بهره‌مند بود، در رده نهم قرار گرفت.
اگرچه تیم ملی والیبال ایران هنوز برای پیشرفت جا دارد ، اما در جایگاه بالایی قرار گرفته است و می‌تواند رقابت خوبی را در نبرد با تیم‌های بزرگ جهان به نمایش بگذارد.
سابقه تیم ملی ایران به سال 1920 بازمی‌گردد. جایی که این رشته توسط میرمهدی ورزنده، استاد بزرگ ورزش ، بــه ایـران آورده و تعلیم آن از دارالمعلمین ورزش آغاز شد. تیم ملی والیبال ایران در سال 1950 رقابت رسمی خود را آغاز کرد.
تیم ملی والیبال ایران هنوز موفق به حضور در مسابقات المپیک نشده است با این حال قدرت گرفتنشان در سه سال گذشته غیرقابل انکار است. آن‌ها در تلاش هستند این‌بار در حالی که با رشد موشکی در سطح جهان مواجه بودند، بتوانند رویای حضور در المپیک را محقق کنند.تیم ملی والیبال ایران آخرین حضور خود در رقابت‌های قهرمانی جهان که به میزبانی لهستان برگزار شد را با عنوان ششمی به پایان رساند. جایی که مقابل روسیه
پرقدرت متحمل شکست شد. آنها 5 دوره در این مسابقات حاضر بودند که ششمی 2014 از باقی نتایج این تیم درخشان تر بود.
تیم ملی والیبال ایران در سومین حضور خود در رقابت‌های لیگ جهانی والیبال 2015 موفق به صعود از گروه خود نشد و با عنوان سومی این گروه تنها توانست در سطح یک مسابقات لیگ جهانی باقی بماند. با این حال آن‌ها عملکرد قابل دفاعی در لیگ جهانی داشتند و به پیروزی‌های ارزشمندی مقابل تیم ملی لهستان و آمریکا دست پیدا کردند. تیم ملی والیبال ایران در سال 2013 در اولین حضور خود در لیگ جهانی نهم شد و در سال 2014 توانست در رده چهارم مسابقات قرار بگیرد. 
مردان والیبال ایران در سال 2013 برای دومین بار متوالی قهرمانی آسیا شدند همانطور که در سال 2011 به این موفقیت رسیده بودند. آن‌ها همچنین در بازی‌های آسیایی 2014 اینچئون کره جنوبی، با شکست ژاپن در فینال موفق به کسب مدال طلا شدند. مدالی  که نخستین طلای ایران در تاریخ بازی‌های آسیایی بود.
ملی‌پوشان والیبال ایران سومین حضور خود در جام جهانی والیبال را در حالی تجربه خواهد کرد که از هدایت اسلوبودان کواچ بهره می‌برد.
 امیرغفور، سیدمحمد موسوی، سعید معروف، مجتبی میرزاجانپور، شهرام محمودی، مهدی مرندی، عبدالرضا علیزاده، میلاد عبادی‌پور، حسن صنوبر ، فرهاد قائمی، عادل غلامی، سامان فائزی، مهدی مهدوی و محمدجواد معنوی نژاد 14 یار کواچ هستند که در جام جهانی 2015 حضور خواهند داشت. مردان والیبال ایران در گام نخست خود در این پیکارها باید با آرژانتینی دیدار کنند که هدایت آن را خولیو ولاسکو، سرمربی سابق تیم ملی ایران بر عهده خواهد داشت.
 
همه چیز درباره 12 تیم حاضر در مسابقات
 
ششمین تجربه حضور آبی و سفیدها این‌بار با ولاسکو

تیم ملی والیبال آرژانتین یکی از دوازده تیم حاضر در مسابقات جام جهانی والیبال خواهد بود. تیمی که با نایب قهرمانی در رقابت های آمریکای جنوبی که در کلمبیا برگزار شد جواز حضور در جام جهانی 2015  را کسب کرد. آخرین میدان بین المللی آبی و سفیدپوش های آمریکای جنوبی، لیگ جهانی 2015 بود.  مسابقاتی که تیم ملی آرژانتین در یک چهارم نهایی سطح دو مسابقات  توسط فرانسه از دور مسابقات لیگ جهانی حذف شد.
پیش از آن تیم ملی والیبال آرژانتین در رقابت های پن آمریکا 2015  که به میزبانی شهر تورنتو کانادا برگزار شد،  با شکست 3 بر 2 برزیل در دیدار نهایی  موفق به کسب مدال طلا شد.
در رقابت های جام جهانی  2011 تیم ملی والیبال آرژانتین پس  از آنکه از مجموع 11 دیدار خود به 5 پیروزی دست پیدا کرد به مقام هفتمی رسید. نتیجه ای که پیش از آن در رقابت های جام جهانی 2007 و 1995 هم برای تیم ملی آرژانتین رقم خورده بود.
آرژانتینی ها در مجموع در 5 دوره مسابقات جام جهانی به میدان رفته اند که عنوان پنجمی در سال 1985 بهترین نتیجه راه راه پوشان آمریکای جنوبی در این نبرد معتبر جهانی والیبال بود. هرچند در آن دوره رقابتهای جام جهانی با حضور هشت تیم برگزار می شد. در سال های 2003 و 1989 تیم ملی آرژانتین در جام جهانی والیبال حضور نداشت. 
مردان بلند قامت سرزمین نقره،  در سال 1985 و زمانی که توانستند در رقابت های قهرمانی آمریکای جنوبی که به میزبانی ریودوژانیرو برگزار شد در مکان چهارم مسابقات بایستند، اولین حضور بین المللی خود را ثبت کردند. آن ها در سال 1960 نخستین حضور خود در رقابت های قهرمانی جهان را تجربه کردند و در پایان آن رقابت ها به مقام یازدهمی رسیدند.
 تنها مقام قابل دفاع آرژانتینی ها در نبردهای جهانی کسب مدال برنز رقابت های قهرمانی جهان در سال 1982 بود که به میزبانی خود آرژانتن برگزار شده بود. هرچند مدال برنز رقابت های المپیک در سال 1988 سئول کره جنوبی را هم می توان در کارنامه افتخارات این تیم جای داد. عنوانی که بهترین نتیجه تیم ملی والیبال آرژنتین در تاریخ شش دوره ای حضورش در مسابقات المپیک بود. 
تیم ملی والیبال آرژانتین در نبردهای قاره آمریکا که پن آمریکا معتبرترین آن هاست اما کارنامه نسبتا پر رنگی دارد. آن ها چهار مدال برنز این رقابت ها را در سال های 1963، 1983، 1991، 2011 به گردن آویختند و در سال های 1995 و 2015 سکوی نخست را از آن خود کردند.
آرژانتینی ها در تلاش خواهند بود در این دوره از رقابت های جام جهانی عناوین قبلی خود را بهبود ببخشند. آن هم در حالی که در رقابت های قهرمانی جهان 2014 که تابستان سال گذشته به میزبانی لهستان برگزار شد  بود به عنوانی بهتر از یازدهمی نرسیدند.
سانتیاگو دارایدو، خاویر فیلاردی، گوستاوو پورپوراتو، سباستنی گروک، نیکلاس اوریارته، فاکوندو کونته، رودریگو کوایروگا، خوزه لوییس گنزالس، سباستین سول، پابلو کرر، لوسیانو دکچو، مارتین راموس، آلکساندرو تورو و سباستین کلوستر 21  بازیکنی هستند که با هدایت خولیو ولاسکو در رقابت های جام جهانی والیبال 2015 حضور خواهند داشت. هرنان فرارو و جولیان آلوارز ولاسکوی با تجربه را در هدایت تیم ملی آرژانتین همراهی خواهند کرد.
تیم ملی والیبال آرژانتین در رنکینگ جهانی رتبه هفتم را در اختیار دارد. این در حالی است که تیم ملی ایران در تازه ترین رده بندی در مکان یازدهم جهان قرار گرفتند. البته این نکته را هم باید یادآور شد که تیم ملی آرژانتین نیز پیش از آخرین رنکینگ اعلام شده در رده ششم جهان قرار داشت و آن ها نیز با یک پله سقوط مواجه شدند.
ولاسکو که چند سال هدایت تیم ملی والیبال ایران در سال های اخیر بر عهده داشت باید به همراه تیمش در نخستین دیدار خود در رقابت‌های جام جهانی والبیال 2015 مقابل شاگردان سابقش به میدان برود. دیداری که برای هر دو تیم حائز اهمیت خواهد بود. آرژانتین بدون شک تلاش خواهد کرد شکست قبلی مقابل ایران را جبران کند.
 
همه چیز درباره 12 تیم حاضر در مسابقات
 
والیبالیست‌های ونزوئلا و تجربه نخستین حضور در جام جهانی

تیم ملی والیبال ونزوئلا تنها تیم حاضر در رقابت‌های جام جهانی است که نخستین حضور خود در این رقابت‌ها را تجربه می‌کند. 
ونزوئلایی ها موفق شدند برای نخستین بار در سال 2015 جواز حضور در جام جهانی والیبال را کسب کنند. آن‌ها در مسابقات والیبال قهرمانی آمریکای جنوبی توانستند در رده دوم قرار بگیرند و از طرفی از آنجایی که در رنکینگ جهانی  تیم‌های آمریکای جنوبی، پس از برزیل و آرژانتین در رده سوم قرار  داشتند توانستند حضور در جام جهانی را تجربه کنند. این اتفاق در حالی رخ داد که تیم ملی برزیل به دلیل میزبانی رقابت‌های المپیک 2016 ریو در جام جهانی حضور نداشت و این شانس به ونزوئلا داده شد.
تیم ملی ونزوئلا در یک دوره المپیک هم حضور داشته است. انها در سال 2008 جزو تیم‌های راه یافته به مسابقانت المپیک پکن بودند که در پایان رقابت خود با بزرگان والیبال جهان در رده نهم مسابقات ایستادند. ونزوئلا یک مدال طلا در مسابقات پن امریکا بدست آورده است که در واقع می‌توان گفت پررنگ‌ترین افتخار این تیم در تاریخ برگزاری مسابقات والیبال در سطح بین‌المللی  محسوب می‌شود.
والیبالیست‌‌های ونزوئلا در پی کنار کشیدن تیم ملی والیبال  آلمان از حضور در رقابت‌های لیگ جهانی 2015 توانستند، در این مسابقات شرکت کنند. آنها در مجموع 7 دوره مسابقات لیگ جهانی والیبال را تجربه کردند که بهترین عنوانشان در این پیکارها کسب مقام سومی بود که در سال 2003 برای این تیم بدست آمد.
آنها در 4 دوره رقابت‌های قهرمانی جهان حضور داشتند و همواره در جمع تیم‌های رده پایین این مسابقات قرار گرفتند. آنها در سه دوره حضور خود هفدهم شدند و در یک دوره هم در رده 19 جدول رده‌بندی قرار گرفتند.
تیم ملی والیبال ونزوئلا هرچند در رقابت‌های قهرمانی آمریکای جنوبی هرگز موفق به کسب مقام نخست نشده است اما  9 مدال نقره و 12 مدال برنز را در این رقابت‌ها بدست آورده است. رقابت‌هایی که اکثر مدال‌های طلای آن بین دو تیم برزیل و آرژانتین تقسیم شده است.
وینکنزو ناچی سرمربی تیم ملی ونزوئلا در رقابت‌های جام جهانی والیبال خواهد بود. آنتونیو آندریانی و لاسوانی کامبرس وی را در امر هدایت این تیم یاری خواهند کرد. والیبالیست‌های ونزوئلا در مرحله نخست این رقابت‌ها با تیم‌های ایران،تونس، لهستان، روسیه و آرژانتین هم گروه هستند و در گام نخست باید مقابل پر افتخار ترین تیم این مسابقات یعنی روسیه به میدان بروند.
 
همه چیز درباره 12 تیم حاضر در مسابقات
 
 عقاب‌های سفید برای شکار سهمیه المیپک به ژاپن می‌آیند
 
تیم والیبال لهستان را شاید بتوان یکی از قدرتمندترین تیم های شرکت کننده دانست. تیمی که با کسب سکوی نخست رقابت‌های قهرمانی جهان توانست جواز حضور در این مسابقات را کسب کند. 
تیم ملی والیبال لهستان به بهره مندی از بازیکنان بزرگ و فنی و داشتن سبکی خاص در والیبال جهان شهره است. همین امر سبب شده است که  همه تیم های شرکت کننده در جام جهانی از ضعیف ترین تا قوی ترین تیم نگران دیدار خود برابر این تیم اروپایی باشند. تیمی که با 275 امتیاز پایین تر از برزیل و روسیه در رده سوم رنکینگ جهانی قرار گرفته است.
لهستانی ها در پنج دوره رقابت‌های جام جهانی حضور داشته است که دو مدال نقره در  سال 1965 در لهستان و سال 2011 در ژاپن از افتخارات این تیم در جام جهانی است. لهستانی‌ها در دو سال 1977 و 1981 موفق به کسب عنوان چهارمی شدند و در سال 1996 در حالی که دومین حضور خود را تجربه می‌کردند به مقامی بهتر از هشتمی جهان نرسیدند.
تیم ملی والیبال لهستان که در آخرین دوره لیگ جهانی والیبال به دلیل شکست در مرحله نیمه نهایی مقابل لهستان عنوان چهارمی را از آن خود کرد،  در تاریخ برگزاری این مسابقات دو مدال کسب کرده است.  مدال طلای سال 2012 در شهر سوفیای بلغارستان، نشان برنز سال 2011 در شهر گداینسک لهستان دو مدال این کشور در لیگ جهانی والیبال محسوب می‌شود و در 14 دوره دیگر تیم ملی والیبال لهستان بر روی سکو نرفته است، اما دو عنوان چهارمی و دو عنوان پنجمی از جمله افتخارات این تیم در لیگ جهانی والیبال است.
این تیم سابقه حضور در 18 دوره مسابقات والیبال قهرمانی جهان را هم در پرونده کاری خود دارد که دو مدال طلا از جمله افتخارات والیبال این کشور در مسابقات قهرمانی جهان  است. آن‌ها در آخرین دوره این مسابقات در حالی که میزبانی رقابت‌ها را هم بر عهده داشتند توانستند با غلبه بر تیم ملی برزیل در دیدار نهایی بر سکوی قهرمانی بایستند.
 تیم ملی والیبال لهستان در مسابقات قهرمانی اروپا نیز یک مدال طلا (2009 ازمیر ترکیه)، پنج مدال نقره (سال‌های 1975، 1977، 1979، 1981 و 1983) و دو مدال برنز در سال‌های 1967 و 2011 را هم به دست آورده است.
تیم ملی والیبال لهستان هشت دوره حضور در رقابت‌های المپیک را هم تجربه کرده است. در واقع لهستانی‌ها از سال 1968 تا 1980 و همچنین از سال 1996 تا 2012 پای ثابت والیبال المپیک بوده است. آن‌ها در المپیک سال 1976 مونترال موفق شدند مدال طلای مسابقات را از آن خود کنند. مدالی که بدون شک پررنگ ترین افتخار تیم ملی والیبال لهستان محسوب می‌شود.
والیبال در کشور لهستان ورزشی سنتی محسوب می شود که در طول تاریخ این رشته ورزشی دچار فراز و نشیب زیادی شده است. با این حال والیبال نقش پررنگی در توسعه ورزش کشور لهستان ایفا کرده است. آن ها اولین حضور بین المللی خود در سال 1949 در رقابت‌های قهرمانی والیبال جهان تجربه کردند
تیم ملی لهستان در جام جهانی 2015 با تیم های تونس، روسیه، ونزوئلا، آرژانتین و ایران هم گروه است و اولین دیدار خود را باید مقابل تونس برگزار کند.
استفان آنتیگا مربی 35 ساله تیم ملی لهستان است که این تیم را در مسابقات جام جهانی همراهی خواهد کرد. فیلیپ بلین و وژکیچ جاناس دستیاران این سرمربی فرانسوی در نبرد جهان ژاپن خواهند بود.
پیوتر نواکوفسکی، یاکوب یرش، بارتوش کورک، آندری ورونا، فابیان دیژیزگا، گیژگش وماچ، میخائیل کوبیاک، پیوتر گاسک، پاول زاتورسکی، مارچین موزدونک، ماتئوش میکا، رافال بوشک، بارتوش بدنرش و ماتئوش بیئه نیک بازیکنان تیم ملی لهستان برای حضور در سیزدهمین دوره لیگ جهانی خواهند بود.
 
همه چیز درباره 12 تیم حاضر در مسابقات
تزارهای پرافتخار در اندیشه قدرت نمایی

تیم ملی والیبال روسیه که عنوان پرافتخارترین تیم رقابت‌های جام جهانی والیبال را به دوش می‌کشد در حالی راهی سیزدهمین دوره رقابت های جام جهانی شده است که مدافع عنوان قهرمانی این رقابت‌ها نیز است.
تیم ملی والیبال روسیه را باید ابرقدرت تیم‌های والیبال در جها دانست. تیمی که سال‌هاست با درخشش در تمامی مسابقات بین‌المللی و جهانی بارها برتری خود را به رخ حریفانش کشیده است. هرچند روس‌ها در لیگ جهانی 2015 نتوانستند عملکرد همیشگی خود را ارائه دهند اما این تیم همیشه همان تیم خطرناکی خواهد بود که در المپیک 2012 لندن مدال طلای مسابقات را از آن خود کرد. آن‌ها در دو لیگ جهانی 2011 و 2013 هم توانستد مدال طلا بگیرند. روس‌ها در سال 2013 یک مدال طلا از مسابقات قهرمانی اروپا را هم به افتخارات خود اضافه کردند و قهرمانی جوانان جهان را هم در همان سال بدست آوردند.
تیم ملی والیبال روسیه با نام روسیه چهارمین حضور خود را در جام جهانی تجربه می‌کند. پیش از آن این تیم با نام شوروی در این رقابت‌ها حاضر می‌شد. روس‌ها در سال‌های 1999، 2007 و 2011 در جام جهانی حضور داشتند که حاصل تلاش سه دوره قبلی آن‌ها دو مدال طلا و یک مدال نقره بود. تیم شوروی سابق نیز 4 طلا، یک نقره و 2 برنز از جام جهانی به ارمغان برده است.
تیم ملی والیبال روسیه با قبول شکست مقابل ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان 2014 که به میزبانی لهستان برگزار می‌شد، به عنوان پنجمی دست پیدا کرد.
فدراسیون والیبال روسیه یا همان شوروی سابق در سال 1984 به فدراسیون جهانی والیبال پیوست و یک سال بعد از آن در اولین نبرد جهانی خود مسابقات قهرمانی والیبال جهان را تجربه کردند و در ادامه با موفقیت‌ها و درخشش‌ خود توانستند در جمع برترین تیم های جهان قرار بگیرند.
تیم ملی والیبال روسیه 4 مدال طلای المپیک، 6 طلای قهرمانی جهان، 6 طلای جام جهانی، 3 طلای لیگ جهانی و 13 مدال طلا در مساباقات قهرمانی اروپا را در کارنامه خود دارد.
روس‌ها به رهبری ولادمیر آلکنو راهی جام جهانی 2015 خواهند شد. آن‌ها در گروه دوم این رقابت‌ها با ایران، آرژانتین، ونزوئلا، تونس و لهستان هم گروه هستند و نبردهای خود در جام جهانی را با دیدار مقابل ونزوئلا آغاز خواهند کرد. 
سرگی گرانکین، آلکساندر بوتکو، سرگی آنتیپین، ایگور کولودینسکی، ماکسیم میخاییلوف، نیکولای پاولوف، پاول کروگلوف، پاول موروز، سرگی ساوین، سرگی تتیوخین، آلکسی اسپریدینوف، دنیس بیریوکوف، آلکسی اسپریدینوف، دیمیتری ایلینیخ، یوگنی سیوژلز، آلکساندر مارکین، دیمیتری موزرسکی، آرتم ولویچ، آندری آچف، آلکساندر آبروسیموف، آرتم اسمولار، ایلیا ولاسوف، ، آلکسی وربوف، رومن براگین، آلکسی اوبموچائف، رومن مارتینیوک بازیکنان تیم ملی روسیه هستند که 14 نفر نهایی آن‌ها به انتخاب سرمربی در جام جهانی حضور خواهند داشت. سرجیو بوساتو و توماس توتولو کمک مربیان روسیه در جام جهانی خواهند بود.
 
همه چیز درباره 12 تیم حاضر در مسابقات
 
دومین نماینده آفریقا در نبردی سخت با قدرت‌های جهان

 تیم ملی والیبال تونس یکی از تیم‌های حاضر در این رقابت‌هاست.
تونسی‌ها در آخرین مسابقات قهرمانی والیبال قاره آفریقا موفق به کسب مدال نقره شدند. مدالی که با شکست مقابل تیم ملی مصر در فینال این مسابقات به تیم تونس رسید. این مدال نقره برای تیم ملی تونس سبب شد آن‌ها بتوانند جواز حضور در جام جهانی 2015 ژاپن را کسب کنند و در آستانه نهمین حضور خود در این مسابقات قرار داشته باشند.
تیم ملی والیبال تونس در هشت دوره حضور خود در جام جهانی دو عنوان هشتمی ، سه عنوان دوازدهم و سه رتبه یازدهم بدست آورده است. 
تیم ملی والیبال تونس 6 المپیک را هم تجربه کرده است. آن‌ها در سال‌های 1972، 1984، 1988، 1996، 2004 و 2012 در مسابقات معتبر المپیک حاضر بودند که بهترین مقام آن‌ها نهمی در سال 1984 بود.
والیبالیست‌های تونس  9 دوره هم در قهرمانی جهان حاضر بودند که عنوان پانزدهمی در سال 2006 بهترین عملکردشان در این رقابت‌ها محسوب می‌شود.
این تیم اولین حضور خود در لیگ جهانی را  در سال 2014 تجربه کرد. آن‌ها در سطح 3 این مسابقات قرار داشتند و در مجموع به مقام بیست و هفتم رسیدند. این تیم در لیگ جهانی 2015 اما با سه رده سقوط سی‌ام شد و در سطح سه باقی ماند.
تونسی‌ها با وجود اینکه در نبردهای جهانی چندانی موفق عمل نکرده‌اند اما در قاره آفریقا همواره در جمع قدرتمندترین تیم های والیبال قرار داشتند.  8 طلا، 6 نقره و 2 برنز در رقابت‌های جام ملت‌های آفریقا برای تیم ملی تونس نشان دهنده قدرت این تیم در قاره آفریقا است.
امکوار فتحی سرمربی تیم ملی تونس در جام جهانی 2015 است که به همراه ریادحدهی و نورالدین حفیده این تیم را در این مسابقات هدایت خواهند کرد.
احمد کاتهی، ماروئن گراسی، سمیر سلامی، محمد علی بن میلادی، الیاس کاراموسلی، حمزه نگا، اسماعیل معلا، آنوئر تورقی، هیچم کعبی، خالد بن سلمان، عمر اگربی و نبیل میلادی بازیکنان تیم ملی تونس در جام جهانی 2015 خواهند بود.
 
همه چیز درباره 12 تیم حاضر در مسابقات
 
کانادا، پر انگیزه برای کسب عنوان در نبرد جهانی
 
کانادا یکی از تیم‌های شرکت کننده است. تیمی که به عقیده بسیاری از کارشناسان در بهترین روزهای تاریخ خود قرار دارد و به دلیل غیرقابل پیش‌بینی بودن امکان کسب هر نتیجه‌ای را دارد.
آخرین مسابقاتی که این تیم برگزار کرده است حضور در لیگ جهانی 2015 است، جایی که تیم ملی والیبال کانادا در سطح سوم آن مساباقات در گروه 2 قرار داشت. کانادایی‌ها در پایان مرحله گروهی این رقابت‌ها از 12 بازی خود موفق به کسب 6 پیروزی و تحمل 6 شکست شدند و در پایان به عنوان تیم سوم گروه خود شناخته شدند. سه پیروزی تیم کانادا در این رقابت‌ها مقابل تیم کوبا رقم خورد و همچنین آن‌ها موفق شدند در هفته چهارم آرژانتین را هم در خانه خود شکست دهند. 
کانادایی‌ها هشت دوره حضور در لیگ جهانی را تجربه کردند که بهترین نتیجه کسب شده از سوی این تیم در این مسابقات عنوان پنجمی بود که در سال 2013 برای آن‌ها به دست آمد.
شهر تورنتو کانادا همچنین در سال 2015 میزبان رقابت‌های پان آمریکن بود. رقابت‌هایی که در پایان با کسب مدال برنز برای کانادای میزبان با شکست تیم پورتوریکو همراه شد.
تیم ملی والیبال کانادا پس از 12 سال برای اولین بار در رقابت‌های جام جهانی والیبال حاضر شده است و قصد دارد پس از این همه سال غیبت این بار با قدرت در سرزمین سامورایی‌ها به مصاف حریفانش برود.
کانادایی‌ها در سال 2003 آخرین حضور خود در جام جهانی را تجربه کردند. رقابت‌هایی که تیم ملی کانادا در پایان آن موفق نشد عنوانی بهتر از هفتمی را کسب کند. اولین حضور تیم ملی کانادا در رقابت‌های جام جهانی والیبال در سال 1977 رقم خورد و به تدریج موفق شدند نتایج بهتری را در طول سالیان حضور خود در این رقابت‌ها در کارنامه خود ثبت کنند. آن‌ها در سال 1977 دوازدهم شدند در سال 1995 عنوان دهمی را به دست آوردند و پس از آن در سال 1999 عنوان هشتمی را از آن خود کردند. نتایجی که نشان می‌دهد این تیم در سال‌های متمادی سیر صعودی را هرچند با شیبی کم طی کرده‌ است.
والیبالیست‌های کانادا در رقابت‌های قهرمانی جهان 2014 که در کشور لهستان برگزار شده بود توانستند هفتم جهان شوند و در رقابت‌های قهرمانی نورسسا در سال 2013 پس از تیم ملی امریکا دوم شدند.
تیم ملی والیبال کانادا افتخارات چندانی در کارنامه خود ندارد. بهترین نتیجه آن‌ها در مسابقات المپیک ، در سال 1984 و زمانی که شهر لس‌آنجلس میزبان رقابت های المپیک بود رقم خورد. جای که آن ها موفق شدند در جمع چهار تیم نهایی قرار بگیرند. دو مدال برنز در رقابت‌های پان آمریکا در سال‌های 1979 و 1999 دیگر افتخار تیم ملی کانادا ست. آن ها همچنین در 18 دوره رقابت‌های نارسسا حاضر شدند و در سال 2015 توانستند عنوان قهرمانی این رقابت‌ها را کسب کنند. آن هم در حالی که پیش از آن موفق به کسب این مقام نشده بودند.
والیبالیست‌های کانادا در رنکینگ فعلی فدراسیون جهانی والیبال با 97 امتیاز در رده چهاردهم پس از استرالیا و قبل از تونس قرار دارد.
ملی‌پوشان کانادا تحت هدایت سرمربی کهنه‌کار خود، گلین هواگ درحال حاضر در آماده‌ترین فرم خود به سر می‌برد و برای حضور درخشان در رقابت‌های جام جهانی از انگیزه بالایی برخوردار هستند. آن‌ها در دوازدهمین دوره این مسابقات که در کشور ژاپن برگزار می‌شود با تیم‌های استرالیا، آمریکا، ژاپن مصر و ایتالیا هم گروه هستند و نبردهای سختی پیش رو خواهند داشت.
تیم ملی والیبال کانادا به منظور کسب سهمیه المپیک 2016 پا به نبرد جهانی خواهد گذاشت تا به غیبت 24 ساله خود در این رقابت‌ها پایان دهد.
استیون مارشال، نیکلاس هواگ، گراهام ویگراس، فردریک وینترز، گاوین اسمیت، وان لانکولت، داستین اسشایندر، آدام سیماچ، دالاز سونیاس، جاستین داف، رودی ورهوف، دانیل لوییز، جان گوردان پرین و تبلور ساندر 22 بازیکنی هستند که با هدایت گلین هواگ خود را برای حضور در جام جهانی آماده می‌کنند. وینست پیچت و لورنس ماکای هم هواگ را در رهبری این تیم یاری می ‌کنند.
 
همه چیز درباره 12 تیم حاضر در مسابقات
 
مردان سرزمین کانگوررها در اندیشه کسب سهمیه المپیک

تیم ملی والیبال استرالیا در حالی  دومین حضور خود در رقابت های جام جهانی والیبال را  تجربه می کند که به دلیل قرار گرفتن در رده دوم تیم های آسیایی در رنکینگ جهانی موفق به کسب جواز حضور در این مسابقات شد.
 این تیم در سال 2007 برای نخستین بار جواز حضور در این مسابقات را کسب کرد و در پایان آن مسابقات به عنوان هشتمی رسید. 
استرالیایی ها در حالی سفر خود برای کسب سهیمه المپیک 2016 ریو را آغاز کرده اند که از هدایت روبرتو سانتیلی ، سرمربی ایتالیایی خود بهره مند هستند. مربی جوانی که در ماه فوریه بنا به صلاحدید مسئولان فدراسیون والیبال این کشور جایگزین  وتران آرژانتینی شد.
فدراسیون والیبال استرالیا در سال 1963 تاسیس شد و این رشته ورزشی به سرعت روند محبوبیت را در کشور استرالیا طی کرد. به خصوص در مدارس و مراکز تفریحی این رشته ورزشی از محبوبیت ویژه تری برخوردار شد. تیم ملی والیبال استرالیا نخستین بار در سال 1990 مورد حمایت سازمان ورزش استرالیا (AIS) و از سال 1997 در کامبرا فعالیت رسمی تر خود را آغاز کرد.
تیم ملی والببال استرالیا رقابت های لیگ جهانی 2015 را در سطح یک تجربه کرد. جایی که توانست برابر ایتالیا و صربستان به پیروزی برسد. صربستانی که در پایان لیگ جهانی صاحب مدال نقره شد. عملکرد خوب استرالیایی ها در لیگ جهانی نشان داد که این تیم توانایی این را دارد که خیلی زود به سطح تیم های بزرگ جهان برسد و بتواند رقابت نزدیکی با آن ها داشته باشد.
استرالیایی ها در سال 1982 نخستین حضور خود در مسابقات قهرمانی جهان را تجربه کردند و پس از آن به مدت 16 سال در این مسابقات حاضر نبودند.
در سال 1998 استرالیا بار دیگر در مسابقات قهرمانی جهان شرکت کرد و به عنوان هفدهمی رسید. پس از آن استرالیا در تمام دوره های رقابت های قهرمانی والیبال جهان حضور داشت و کسب عنوان پانزدهمی در آخرین دوره رقابت ها در سال 2014 که به میزبانی لهستان برگزار شد، بهترین عنوان کسب شده از سوی این تیم بود.
سال 2000 و المپیک سیدنی نخستین تجربه تیم ملی استرالیا در رقابت های المپیک بود. در آن مسابقات استرالیایی ها با دو برد و چهار شکست عنوان هشتمی مسابقات را کسب کردند. در سال 2004 این تیم هرچند در المپیک یونان حاضر بود اما با قبول 5 شکست از 5 دیدار به رتبه ای بهتر از دوازدهمی نرسید.
 والیبالیست های استرالیا در المپیک 2008 غایب بودند اما در سال 2012 سومین حضور خود در این رقابت های معتبر را تجربه کردند. هرچند باز هم در نبرد با تیم های بزرگ جهان ناکام بودند و با دو پیروزی نهم شدند. تیم ملی والیبال استرالیا در راه رسیدن به رقابت های المپیک 2012 تیم ملی والیبال ایران که آن روزها با هدایت خولیو ولاسکو آرژانتینی اداره می شد ، شکست دادند. 
استرالیایی ها در کارنامه عناوین آسیایی خود هم یک قهرمانی دارند. عنوانی که در سال 2007 به نام این کشور ثبت شد. این تیم در  مجموع 18 دوره قهرمانی آسیا را تجربه کرد ه است که علاوه بر این تک قهرمانی ، دو نایب قهرمانی در سال های 1991و 2001 را هم بدست آورده است.در سال 1997 هم استرالیایی ها موفق به کسب برنز این رقابت ها شدند.
روبرتو سانتیلی ، سرمربی ایتالیایی تیم ملی والیبال استرالیا در حال حاضر آیدان زینگل، نتان روبرت، تراویس پاسیر، توماس ادگار، هریسون پیکوک، آدام وایت، لوک پری، نهمیاح موت، گریگوری سوکوچف، توماس دوگل پوول، لوک اسمیت و پاول کارول را در اختیار دارد و تمرینات خود را برای حضور قدرتمند در جام جهانی آغاز کرده است. بنجامین هاردی و دارئن آئوستین این مربی ایتالیایی را در امر هدایت تیم ملی والیبال استرالیا یاری خواهند کرد.
 
همه چیز درباره 12 تیم حاضر در مسابقات
 
والیبالیست‌های سرزمین فراعنه در نبرد با بزرگان جهان

تیم ملی والیبال مصر یکی از 12 تیم حاضر در این رقابت‌هاست. تیمی که با کسب عنوان قهرمانی در رقابت‌های قهرمانی آفریقا موفق شد جواز حضور در جام جهانی را بدست آورد. تیم ملی والیبال مصر در شش دوره پیاپی از سال 2005 تا 2015 عنوان قهرمانی رقابت‌های جام ملت‌های آفریقا را تصاحب کرده است تا در این قاره بی‌رقیب‌ترین تیم باشد.
تیم ملی والیبال مصر در شش دوره رقابت های جام جهانی حضور داشته است و امسال هفتمین حضور خود در این مسابقات را تجربه می کند. بهترین عنوان این تیم در تاریخ جام جهانی والیبال کسب عنوان هشتمی در سال 1985 بود. آن‌ها در دوره قبلی این رقابت ها یعنی در سال 2011 عملکرد قابل قبولی از خود ارائه ندادند و در رده دوازدهم قرار گرفتند. این در حالی است که در سال 2007 آن‌ها دهم جهان شده بودند.
مصری‌ها در سال 2006 نخستین حضور خود در لیگ جهانی را تجربه کردند. در تاریخ حضور خود 3 رتبه سیزدهمی و یک رتبه چهاردهمی را در کارنامه دارند.  تیم ملی والیبال مصر در لیگ جهانی 2015 در سطح 3 با تیم‌های اسپانیا، قزاقستان و ونزوئلا هم گروه بود که در نهایت موفق به کسب پنج پیروزی از شش مسابقه خود شد و در مرحله بعد نیز دو دیدار با تیم های اسلواکی و مونته نگرو برگزار کرد و باز هم نتیجه را به سود خود تمام کرد.
در قهرمانی والیبال جهان هم مصری‌ها حضور پررنگی داشتند. آن‌ها که در 9 دوره رقابت‌های قهرمانی جهان حضور داشتند در آخرین دوره این مسابقات که به میزبانی لهستان برگزار شد به عنوان بیست و یکمی دست پیدا کردند. بهترین عنوان مصری‌ها در این مسابقات رده سیزدهمی بود که در سال 2010 برای مصری‌ها بدست آمد. رقابت‌هایی که در کشور ایتالیا برگزار شده بود. 
مصر تاریخچه‌ای نسبتا طولانی در والیبال دارد و  نخستین کشوری بود که به کنفدراسیون والیبال آفریقا پیوست. پیش از آن که والیبال در قاره آفریقا به ساختاری ثابت برسد ، تیم ملی والیبال مصر در سال‌های 1955 تا 1958 در رقابت‌های قهرمانی اروپا با تیم‌های اروپایی دیدار می‌کرد.
در  سال‌های بعد مصری‌ها تلاش کردند تاریخ غنی  والیبال در آفریقا را ارتقا دهند تلاشی که همچنان از سوی این تیم ادامه دارد. کشور مصر در والیبال پایه هم سرمایه‌گذاری کرده است و برخی تیم های این کشور مانند تیم ملی زیر 23 سال آن‌ها در رقابت‌های جهانی حضور پیدا کرده است.
تیم ملی والیبال مصر در رقابت‌های والیبال جام جهانی 2015 از هدایت مهاد شهتا بهره مند است. مربی باتجربه‌ای که نتایج نسبتا خوبی با این تیم آفریقایی کسب کرده است و حالا در تلاش است رتبه خود را در این مسابقات ارتقا دهد.
صالح یوسف، ایسلام آبدکادر، احمد السید، احمد عبداللهی، محمود عبدالرحیم، محمد تاکیل، راشد آتیا، حسام عبدالله، محمد بادوی،  احمد الکتب، محمو موائد و عبدالهلیم ، 12 بازیکن حاضر در رقابت‌های جام جهانی والیبال برای تیم ملی مصر خواهند بود. حمدی آواد دستیار شهتا در این مسابقات است وتیم ملی مصر را هدایت خواهند کرد.
 
همه چیز درباره 12 تیم حاضر در مسابقات
دورخیز لاجوردی‌پوشان برای تصاحب سهمیه المپیک

تیم ملی والیبال ایتالیا یکی از 12 تیم حاضر در این رقابت‌هاست. تیمی که به دلیل قرار داشتن در رده سوم رنکینگ تیم‌های اروپایی، جواز حضور در رقابت‌های جام جهانی را کسب کرد.
تیم ملی والیبال ایتالیا نخستین عنوان بین‌المللی خود را در سال 1984 بدست آورد. جایی که توانست در رقابت‌های قهرمانی اروپا مدال برنز را کسب کنند. در اوایل دهه هفتاد پس از مدال طلایی که در مسابقات قهرمانی دانشجویان جهان بدست آوردند برای خود در سطح جهان اسم و رسم پیدا کردند.
 در سال 1989 و از زمانی که خولیو ولاسکو هدایت تیم ملی والیبال ایتالیا را بر عهده گرفت، روندی طولانی از موفقیت‌ها و پیروزی‌های این تیم آغاز شد. در همان سال ایتالیا توانست عنوان نایب قهرمانی رقابت‌های جام جهانی را بدست آورد. رقابت‌هایی که در کشور ژاپن برگزار می‌شد.
 یک سال بعد و در سال 1990 عنوان نخست جهان برای ایتالیایی‌ها با شکست کوبا در فینال بدست آمد. آن‌ها در همان سال اولین موفقیت خود در لیگ جهانی والیبال را هم تجربه کردند و مدال طلا را از آن خود کردند و در هفت دوره  از آن هم به طور مکرر جز در سال‌های 1992 و 1996 سکوی نخست لیگ جهانی را تصاحب کردند. تیم ملی ایتالیا پس از روسیه دومین تیم پرافتخار لیگ جهانی والیبال است.
از سال 1993 سری دیگری از پیروزی‌های متوالی شاگردان خولیو ولاسکو آغاز شد و چندین و چند افتخار دیگر در کارنامه درخشان ایتالیایی‌ها ثبت شد. درلیگ جهانی 1995 ایتالیا در حالی به مقام قهرمانی رسید که در فینال مقابل برزیلی به میدان رفت که از حمایت 25 هزارنفری هوادارانش بهره‌مند بود.
در سال 1996 دوران حضور ولاسکو در تیم ملی ایتالیا به پایان رسید. در المپیکی که ایتالیایی‌ها مقابل هلند شکست خوردند و مدال طلای مسابقات را از دست دادند. 
در سال 1990 تیم ملی ایتالیا تغییر بزرگی در نیمکت مربی‌گری خود داد و آندری آناستازی به هدایت این تیم مشغول شد، حضوری که بلافاصله به پیروزی‌هایی برای ایتالیایی‌ها منجر شد. فتح 7 لیگ جهانی، شکست دادن تیم روسیه در وین، کسب عنوان چهارمی قهرمانی اروپا ، کسب مدال برنز جام جهانی و جواز حضور در المپیک گوشه‌ای از موفقیت‌های ایتالیا در حضور آناستازی بود.  
سال 2003 آغاز مربیگری فردی جدید در تیم ملی ایتالیا بود. جیان مونتالی در آن سال هدایت این تیم را برعهده گرفت. مدال طلای قهرمانی اروپا، مدال نقره جام جهانی و کسب رده سومی لیگ جهانی از دستاوردهای این مربی جدید بود. در سال 2004 تیم ملی ایتالیا در دو رقابت لیگ جهانی و المپیک مدال برنز بدست آورد و در سال 2005 قهرمان اروپا شد. لاجوردی‌پوشان همچنین در مسابقات قهرمانی جهان سال 2006، المپیک 2008 و قهرمانی جهان 2010 به مقام چهارمی رسیدند.
سال 2013 برای والیبال ایتالیا سال پرباری بود. به نحوی که آن ها در هر مسابقه ای که حاضر شدند با مدال بازگشتند. رتبه اول در بازی های مدیترانه ای، مدال نقره در مسابقات قهرمانی اروپا و برنز لیگ جهانی افتخارات این تیم در این سال بود. در سال 2014 هم ایتالیایی‌ها با شکست تیم ملی ایران در رده سوم رقابت‌های لیگ جهانی ایستادند.
تیم ملی والیبال ایتالیا در جام جهانی 2015 والیبال ششمین حضور خود را تجربه خواهد کرد. ایتالیایی‌ها در 5 حضور قبلی خود، به جز سال 2011 همواره موفق به رفتن روی سکو شده است. 
لاجوردی‌پوشان علاوه بر مدال نقره 1989 و 2003 و برنز 1999 در سال 1995 توانستند بر سکوی نخست جام جهانی قرار گیرند و مدال طلا را از آن خود کنند. آن‌ها که در سال 2011 نتوانستند به عنوانی بهتر از چهارمی برسند، این بار برای تکرار موفقیت‌های گذشته خود و جبران ناکامی در دوره قبلی به ژاپن آمده‌اند و در تلاش خواهند بود باز هم یکی از سکوهای این مسابقات را تصاحب کنند.
بلندقامتان ایتالیا در رقابت‌های قهرمانی جهان هم سه مدال طلا از سه دوره پیاپی این مسابقات را در کارنامه دارند. 1990 برزی 1994یونان و 1998 ژاپن سه دوره‌ای بود که سکوی نخست قهرمانی به ایتالیا رسید.
لاجوردی‌پوشان در مسابقات المپیک حضور مداوم داشته اند و از المپیک 1976 مونترال به بعد، در هیچ دوره‌ای از المپیک غایب نبودند. هرچند این حضور مستمر هرگز به کسب مدال طلا منجر نشد و دستاورد ایتالیایی‌ها از رقابت‌های المپیک کسب سه مدال برنز در سال‌های 1984 لس‌آنجلس، 200 سیدنی و 2012 لندن و همچنین دو مدال نقره در 1996 آتلانتا و 2004 آتن بود. آن‌ها در آخرین حضور المپیکی خود در سال 2012 در دیدارهایی سخت بر سکوی سوم قرار گرفتند. 
جیان لورنزو بلنینی سرمربی جدید تیم ملی والیبال ایتالیا است که چندی قبل جای خود را به مائورو بروتویی که از سال 2010 هدایت این تیم را برعهده داشت، داد. تغییر و تحولات اخیر در نیمکت تیم ملی والیبال ایتالیا نشان از آن دارد که این تیم در تلاش است بار دیگر به جمع برترین‌های دنیا بازگردد. تیمی که در چند سال گذشته با افت محسوسی رو به رو شده بود. 
بلنینی 14 بازیکن نهایی خود را انتخاب کرده است. منگوتزی، بوتی، پیانو، بیرارلی، آنزانی ، آله‌تی، سوتیله، جانه‌لی و سایتا، وتوری، خوانتوره‌نا، زایتسف، لانزا، آنتونوف، سابی، بوتو ، ماساریروسینی، جووی و کولاچی نفرات نهایی سرمربی جدید تیم ملی ایتالیا در جام جهانی خواهند بود.
 
همه چیز درباره 12 تیم حاضر در مسابقات

چشم و امید سامورایی‌‌ها به استفاده از امتیاز میزبانی

تیم ملی والیبال ژاپن یکی از 12 تیم حاضر در این رقابت‌هاست که به دلیل بهره‌مندی از امتیاز میزبانی مجاز به حضور در این دوره از مسابقات شده است.
ژاپنی‌ها که در آخرین تورنمنت بین‌المللی خود موفق شدند مدال طلای قهرمانی مردان آسیا را با شکست ایران در فینال بدست آوردند، حالا باید در کشور خودشان و پیش چشم هواداران والیبال دوست خود اینبار به نبرد با بزرگ‌ترین تیم‌های جهان بروند.
تیم ملی ژاپن در گروه نخست این رقابت‌ها با تیم‌های کانادا، آمریکا، ایتالیا، مصر و استرالیا هم‌گروه شده است و کار سختی پیش رو خواهد داشت. 
ژاپنی‌ها در چندین دوره متوالی از امتیاز میزبانی رقابت‌های جام جهانی والیبال بهره‌مند بودند اما با این حال در چند سال اخیر در گرفتن نتایج لازم چندان موفق عمل نکردند. آن‌ها در سال 2011 دهم جهان شدند و در 2007 و 2003 در دره نهم جهان ایستادند. عناوینی که  از ضعیف شدن والیبال ژاپن در یک دهه اخیر خبر می‌دهد. با وجود این که تیم ملی ژاپن در هر 12 دوره قبلی مسابقات جام جهانی حضور داشته است اما جز در دو سال 1969 و 1977 هیچ‌گاه موفق به کسب سکو در این پیکارها نشده است. آن‌ها در آن دو سال که دومین و سومین دوره این رقابت‌ها بود، عنوان دومی جهان را به خود اختصاص دادند. این میزبانی ژاپن در واقع یازدهمین میزبانی متوالی این کشور از مسابقات جام جهانی است.
مردان والیبال ژاپن هرچند نتوانستند در رقابت‌های والیبال قهرمانی جهان 2014 حاضر شوند اما سال گذشته توانستند مدال نقره بازی‌های آسیایی را به گردن بیاویزند. در نبردی که مقابل ایران برگزار کردند و با شکست مقابل این تیم از کسب طلا بازماندند. 
تیم ملی والیبال ژاپن در سال 1951 به فدراسیون جهانی والیبال ملحق شد و در تاریخ حضورش 7 قهرمانی مسابقات مردان آسیا و 8 عنوان نخست بازی‌های آسیایی را بدست آورد. 
والیبالیست‌های ژاپن سه دوره حضور در المپیک را تجربه کردند که در هر سه دوره حضور خود موفق به کسب مدال شدند. در سال 1972 آن‌ها مدال طلای المپیک را از آن خود کردند. 1968 بر سکوی دوم ایستادند و در سال 1964 برنزی شدند. آن‌ها در تلاش هستند که بار دیگر حضور در رقابت‌های المپیک را تجربه کنند.
تیم ملی والبیال ژاپن در رقابت های لیگ جهانی 2015 در سطح دو این رقابت‌ها حضور داشت و با تیم‌های فرانسه، جمهوری چک و کره جنوبی هم گروه بود. تلاش مردان والیبال ژاپن در این دوره از لیگ جهانی کسب عنوانی بهتر از سیزدهمی نبود. آن‌ها 22 دوره در لیگ جهانی حضورر داشتند و بهترین نتیجه کسب شده توسط این تیم در این رقابت‌ها عنوان ششمی بود که در سال 2008 برای تیم ملی ژاپن بدست آمد.
تیم ملی والیبال ژاپن یکی از پرافتخارترین تیم‌های آسیا محسوب می‌شوند و در حال حاضر در رده بیستم رنکینگ جهانی قرار دارند و پس از ایران ، استرالیا و چین در رده چهارم تیم‌های آسیایی ایستاده‌اند.
ماساشی نامبو سرمربی تیم ملی ژاپن در رقابت‌های جام جهانی 2015 خواهد بود. این مربی از فوریه 2014 هدایت ژاپن را برعهده گرفت و موفق شد با این تیم به قهرمانی آسیا دست پیدا کند. کیوچیرو شیمبو و کیوچیرو کانو این مربی را در امر هدایت تیم ملی ژاپن یاری خواهند کرد.
کونیهیرو شیمیزو، دایسوکه ساکای، کنتارو تاکاهاشی، یوتا متسسوکا، یوشیفومی سوزوکی، آکیهیرو فوکاتسو، ماساشی کوریاما، یوکی ایشیکاوا، تاکاکی تومی ماتسو، آکی هیرو یاماشی تا، هیده اومی فوکاتسا، ماساشیرو یاناگی دا، تاکاشی دکی تا، یوتا یونیما و  هیروآکی یاسانو،  یاران تیم ملی ژاپن در نبرد جهانی 2015 خواهندبود.
 
همه چیز درباره 12 تیم حاضر در مسابقات
یانکی‌ها در اندیشه تصاحب بلیت ریو

تیم ملی والیبال آمریکا یکی از 12 تیم حاضر در مسابقات جام جهانی والیبال است که در مرحله نخست این رقابت‌ها در گروه اول و در جمع تیم‌های ژاپن، استرالیا، مصر، کانادا و ایتالیا قرار دارد. این یکی از دو سهمیه قاره آمریکا در این رقابت‌هاست.
تیم ملی والیبال آمریکا با هدایت جان اسپراو سرمربی جوان خود راهی جام جهانی والیبال شده است. آنها نهمین حضور خود دراین مسابقات را تجربه می‌کنند. پیش از این آمریکا در 5 دوره عنوان چهارمی این رقابت‌ها را از آن خود کرد و سال 1985 تنها مدال طلای خود در این مسابقات را به گردن آویخت. آنها سال 1991  نیز موفق شدند به مقام سوم و مدال  برنز برسند. 
 آمریکایی‌ها در لیگ جهانی 2015 با وجود این‌که آغاز قدرتمندانه داشتند، نتوانستند از عنوان قهرمانی خود در سال 2014 دفاع کنند و با پیروزی مقابل لهستان در دیدار رده‌بندی مقام سوم این مسابقات را ازآن خود کردند. در مجموع تیم ملی آمریکا در 18 دوره لیگ جهانی حاضر بود که دو طلا، سه برنز و یک نقره را در کارنامه لیگ جهانی خود به ثبت رساند.
تیم ملی والیبال آمریکا 15 دوره حضور در مسابقات قهرمان جهان را نیز در کارنامه دارد. آنها در آخرین دوره این مسابقات که سال 2014 در لهستان برگزار شده بود، هفتم شدند. آمریکایی‌ها در این مسابقات عملکرد خیلی خوبی نداشتند و تنها توانستند در تاریخ مسابقات قهرمانی جهان یک طلا در سال 1986 و یک برنز در  1999 دشت کنند.
در رقابت‌های پن آمریکا 2015 که معتبرترین رقابت‌های والیبال در قاره آمریکا محسوب می‌شود، تیم ملی والیبال آمریکا با قبول شکست مقابل کوبا به عنوانی بهتر از ششمی نرسید. آمریکایی‌های در این مسابقات تنها موفق به یک پیروزی از مجموع 5 مسابقه خود شدند. این در حالی است که تیم ملی والیبال ایالات متحده در تاریخ رقابتهای والیبال پن آمریکا 4 مدال طلا ، 4 مدال نقره و یک مدال برنز را بدست آورده است.
آمریکایی‌ها 10 دوره حضور در المپیک را تجربه کردند و در تلاش خواهند بود جواز یازدهمین حضور خود را در رقابت‌های جهانی ژاپن کسب کنند. جان اسپراو همراه دو دستیار خود متئو فربرینگر و مایکل وال این تیم را در در مسابقات جام جهانی هدایت خواهد کرد.
مت اندرسون، آرون راسل، تیلور ساندر، دیوید لی، پاول لوتمن، کاویکا شوجی، ویلیام پریدی، مورفی تروی، توماس جیزچک، میچ کریستنسون، راسل هولمز، مکسوئل هالت، دیوید اسمیت، داستین واتن، اریک شوجی، بازیکنان تیم ملی آمریکا هستندکه 14 نفر نهایی از این بین راهی مسابقات  جام جهانی خواهند شد.
 
همه چیز درباره 12 تیم حاضر در مسابقات
انتهای پیام/8399
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcip3ay.t1apy2bcct.html
منبع : سايت خبری باشگاه خبرنگاران جوان
نام شما
آدرس ايميل شما