تاریخ انتشار :شنبه ۹ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۰۷:۱۳
وقتی زنان پا در عرصه جهاد اقتصادی می گذارند؛

کارآفرینی بانوان با محصولات بومی در حاشیه شهر زاهدان

کارگاه هسته گیری و فرآوری خرما جهت ایجاد اشتغال زنان سرپرست خانوار و خانواده نیازمند وآسیب دیده از کرونا در حاشیه شهرستان زاهدان ايجاد شد.
کارآفرینی بانوان با محصولات بومی در حاشیه شهر زاهدان
به گزارش عصرهامون به نقل از زاهدنیوز، کارآفرینی واژه‌ای ساده اما در عین حال بسیار پیچیده است و مسیری پر پیچ و خم دارد، نقش بانوان در اقتصاد خانواده اگر بیشتر از مردان نباشد، کمتر از آنان نیست و این نقش آفرینی در تنگناها و مشکلات اقتصادی بیشتر نمایان می شود بسیاری از بانوان با ایحاد کارهای هر چند کوچک توانسته اند تحولی بزرگ را در اقتصاد خانوار ایجاد کنند و به اصطلاح کارآفرین باشند.

فرببا خوبانی فرمانده پایگاه مقاومت بسیج مسجد پیامبراعظم (ص) حوزه مقاومت حضرت رقیه (س)در گفت و گو با خبرنگار ما بیان کرد: طرح هسته گیری و فرآوری خرما با هدف ایجاد اشتغال زنان سرپرست خانوار، خانواده‌های نیازمند و آسیب دیده از ویروس منحوس کرونا به همت خیرین، خواهران بسیجی گروه جهادی شهیده فاطمه ترکان در حاشیه شهر زاهدان ایجاد شد.


وی افزود: تعدادی از بانوان که پا را فراتر از زندگی عادی و روزمره خود گذاشته‌اند و با فکر و ایده‌های خود باعث کارآفرینی و اشتغال زایی برای خود و دیگران شده ؛ تصمیم گرفته اند با ایجاد کارگاهی کوچک منبع درصدی برای خود و سایرین ایجادکنند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۰ به عنوان «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها» و برای ارتقای جایگاه زنان در تولید باید در کنار هم، موانع اشتغالزایی  را شناسایی کرده و با همت جهادی زمینه حضور بانوان در عرصه‌های اقتصادی به ویژه کارآفرینی را فراهم کنیم.

خوبانی تاکید کرد : به منظور اجرای طرح های اشتغالزایی و کمک به اقشار محروم و کم درآمد در حاشیه شهر زاهدان، خواهران بسیجی پایگاه مقاومت مسجد پیامبر اعظم(ص)، اقدام به شناسایی زنان سرپرست خانوار و زنان و دختران جویای کار کرده و با توجه به ظرفیت های موجود، کلاس های آموزشی فرآوری محصولات را برگزار کردند.

وی ادامه داد: در گام نخست توانستیم کارگاه هسته گیری و فرآوری خرما را برای اشتغالزایی بانوان حاشیه شهر زاهدان راه اندازی کنیم که ايجاد این کارگاه به صورت برای 10 نفر به طور مستقیم و 50 نفر غیرمستقیم اشتغال ایجاد خواهد کرد.

وی اذعان کرد: محصولات ارگانیک خروجی این کارگاه با  هماهنگی به عمل آمده با مسؤل فروشگاه اقتصاد مقاومتی  در بازارچه محلی دائمی فروش محصولات خانگی در محله خیابان سیستان و سایر فروشگاه ها توزیع و به فروش گذاشته می شود و در هرکیلو خرمای فرآوری بیش از ١٠٠٠ تومان دستمزد به شاغلین در کارگاه تعلق خواهد گرفت.

خوبانی تصریح کرد:در مرحله اول ١٠ تن خرما به عنوان محصول اولیه جهت فرآوری تحویل داده شد تا بانوان مشغول به کار در این کارگاه، خرما ها را فرآوری و تبدیل به شیره خرما ، مربا خرما، لواشک خرما و کلوچه خرمایی کنند.

انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcfjxdyew6dj0a.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما