تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۰۸:۰۰
معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های سیستان و بلوچستان:

امام حسن مجتبی (ع) عابدترین و زاهدترین مردم زمان خویش بود

معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای سیستان و بلوچستان گفت: امام حسن (ع) عابدترین، زاهدترین و برترین مردم زمان خویش بود.
امام حسن مجتبی (ع) عابدترین و زاهدترین مردم زمان خویش بود
امام حسن مجتبی (ع) عابدترین و زاهدترین مردم زمان خویش بود
حجت الاسلام و المسلمین شهاب میرزایی در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون با بیان اینکه در کتاب مسند الامام المجتبی(ع) سخنان و نامه‌های نقل شده از امام حسن (ع) گردآوری شده است، گفت: این سخنان در قالب خطبه، موعظه، گفت و گو، دعا، مناظره و مسائل اعتقادی و فقهی، همراه با سند ذکر شده است.
وی با اشاره به اینکه امام حسن (ع) به کریم اهل بیت معروف هستند، بیان کرد: ایشان چند بار در دوران زندگی پر برکتشان تمام دارایی خود را با فقرا به طور مساوی تقسیم کرده اند.
معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های سیستان و بلوچستان با اشاره به فرمایشات امام صادق (ع) افزود: امام حسن (ع) عابدترین، زاهدترین و برترین مردم زمان خویش بود، هرگاه حج به جا مى آورد پیاده و گاهى پا برهنه بود، همیشه اگر یادى از مرگ، قبر و قیامت مى كرد به همراه گریه بود.
 وی تواضع و فروتنی، خلوص در نماز، عبادت از اذان صبح تا طلوع خورشید، عمل به دستورات و احکام قرآن را از ویژگی های امام حسن (ع) عنوان کرد و گفت: وقتی خبر ولادت امام حسن (ع) به گوش پیامبر (ع) رسید تمان آن حضرت را خوشحالی و شادی فرا گرفته  و عقیقه ای برای نوه خود قربانی کرده است.
میرزایی یادآوری کرد: حدود 220 کتاب در خصوص امام حسن (ع) نوشته شده است و ایشان در طول تاریخ مظلوم واقع شده و مورد تهمت های بسیاری قرار گرفتند و بنی امیه و بنی عباس ایشان را مورد آزار و اذیت قرار دادند.
وی با اشاره به اینکه بعد از شهادت حضرت علی (ع)، امام حسن (ع) حکومت را به دست گرفتند، توضیح داد: معاویه در مقابل ایشان ایستاد و منجر به صلح  امام حسن علیه السلام و واگذاری حکومت شد و این امام بزرگوار بعد از خروج از کوفه و واگذاری خلافت به معاویه رهسپار مدینه شدند و حدود 10 سال در این شهر بودند و عمده فعالیت های خود را شروع کردند.
معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان افزود: بخش عمده فعالیت ایشان به سمت تربیت شاگرد یا کادرسازی رفت و برخی نیروهای کربلا پرورش یافته مکتب امام حسن (ع) بودند که بعد ها این نیروها برای خودشان وزنه ای شدند و در مقابل ظلم ایستادگی کردند.
میرزایی بیان کرد: کتاب حقایق پنهان که آیت‌الله سبحانی مقدمه‌ای بر این کتاب نوشته است و همچنین کتاب دیگری که مقام معظم رهبری آن را به نام صلح امام حسن(ع) ترجمه کرده‌اند از جمله کتاب‌های خوبی است که درباره امام حسن(ع) می‌توان مطالعه کرد.
 
انتهای پیام /
https://www.asrehamoon.ir/vdchimnzk23nv6d.tft2.html
نام شما
آدرس ايميل شما