تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۳:۵۳
جذب روز افزون معتادان از مواد مخدر سنتی همچون تریاک به مواد مخدر صنعتی همچون شیشه و کراک خطری جدی است و این گرایش در میان جوانان به ویژه در مصرف کراک دیده می‌شود.
رشد مهلک گرایش به مواد مخدر صنعتی در جامعه/مصرف کراک آغاز نابودی روح و جسم
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون ، به نقل از پایگاه خبری لادیز،امروزه مسئله اعتیاد پا را از مرزهای بهداشت و درمان فراتر نهاده و به یک بحران اجتماعی و پدیده شوم و خانمان‌سوز تبدیل شده است.
فروشندگان مواد مخدر علاقه بسیاری به فروش کراک دارند زیرا نه تنها ارزان تر از کوکائین است و راحت تر به فروش میرسد، بلکه مصرف آن هم ساده تر است و به ظاهر چندان “خطرناک” نمیرسد و از طرفی پنهان کردن آن هم ساده است.
یكى از مشكلات عمده اى كه نسل جوان جامعه با آن رو به روست، خطر اعتیاد و گرایش به مصرف مواد مخدر است از آن جا كه مصرف این گونه مواد در بین جوانان و نوجوانان رو به افزایش است، وظیفه والدین، مربیان و سایر نهادهاى اجتماعى براى آگاه ساختن قشر جوان از عواقب مصرف مواد مخدر به مراتب سنگین تر از قبل مى شود. آمار نشان مى دهد بالاترین رقم سنى معتادان در ایران را افراد ۲۷- ۲۱ساله تشكیل مى دهند.
خطر دیگر در این حوزه جذب روز افزون معتادان از مواد مخدر سنتی همچون تریاک به مواد مخدر صنعتی همچون شیشه و کراک است و این گرایش در میان جوانان به ویژه در مصرف کراک دیده می‌شود.

مصرف کراک آغاز نابودی روح و جسمم بود
(آ-گ) فردی 36 ساله است که بیش از هفت سال کراک مصرف می کند و اکنون تصمیم برای ترک اعتیاد کرده است.
وی در این باره می گوید: از 29 سالگی معتاد به کراک مصرف هستم، پیش از آن نیز تفریحی تریاک مصرف می کردم با پیشنهاد دوستانم کراک کشیدم اما نمی دانستم این آغاز نابودی روح و جسمم خواهد بود.
این مصرف کننده مواد ادامه داد: مصرف کراک باعث شد تا بدنم دچار عفونت های متعدد شود و بیماری تمام وجودم را گرفته بود نمی خواستم کراک جانم را بگیرد، بنابراین قاطعانه تصمیم به ترک مصرف کراک گرفتم، از کارخود پشیمانم وقتی به اطرافیانم نگاه می‌کنم دلم به حال خودم می‌سوزد که چرا این کار را با خود کردم ، اکنون 8ماه است که اعتیاد را کنارگذاشتم و وضعیت جسمانیم رو به بهبود است.

کارشناسان معتقدند با برخورد ریشه‌ای با اعتیاد می‌توان بطور اثربخشی از جرائم دیگر مرتبط با آن نیز پیشگیری کرد. در حقیقت با ریشه کنی اعتیاد آسیب‌های اجتماعی بسیاری به شدت کاهش یافته و وضعیت سلامت جامعه بطور ملموسی بهبود می‌یابد. اگر چه برخورد جدی و ریشه‌ای با این معضل در ابتدا می‌تواند بار مالی سنگینی بر دولت و جامعه تحمیل کند اما با در نظر گرفتن فواید آن در بهبود وضعیت جامعه و کاهش خروج ارز از کشور توسط قاچاقچیان و همچنین آثار روانی آن، این امر کاملا به صرفه و در راستای منافع ملت است.

انتهای پیام/ش https://www.asrehamoon.ir/vdccsxqse2bqxm8.ala2.html
منبع : لادیز
نام شما
آدرس ايميل شما