تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۲۸
مجری طرح آبیاری 46 هزار هکتاری دشت سیستان با بیان اینکه این طرح 63 درصدی پیشرفت داشته است، گفت: طرح 46 هزار هکتاری در صورت تامین اعتبار تا پایان سال 97 به بهره برداری می رسد.
پیشرفت 63 درصدی طرح 46 هزار هکتاری سیستان/ این طرح تا پایان سال 97 به بهره برداری می رسد
محمدجواد صالحی نژاد در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون در خصوص پیشرفت طرح 46 هزار هکتاری سیستان اظهار کرد: در حال حاضر این طرح 63 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که این پیشرفت ها شامل اتمام  14 ایستگاه پمپاژ با نصب 157 دستگاه الکترو پمپ است که از 17 دستگاه پمپاژی که برای این طرح مورد نیاز است سه دستگاه ایستگاه پمپاژ هم با پیشرفت متوسط 50 درصد روبرو بوده است.
 
وی با بیان اینکه 14 ایستگاه پمپاژ کاملا اماده بهره برداری است، ادامه داد: از چهار هزار کیلومتر طول خطوطی که برای این طرح مورد نیاز است که اجرا شود بیش از دو هزار کیلومتر اجرا و اماده بهره برداری است.
 
مجری طرح آبیاری 46 هزار هکتاری دشت سیستان خاطر نشان کرد: زیر ساخت های 10 هزار هکتار از اراضی سیستان اتمام یافته که این زیر ساخت ها شامل احداث 5 ایستگاه پمپاژ بر روی کانال خروجی چاه نیمه چهار، تامین برق شده و خطوط اصلی، فرعی و حوضچه ها نصب و اماده بهره برداری و نصب اتصالات است.
 
وی با بیان اینکه از این 10 هزار هکتار طی یک ماه گذشته بیش از دو هزار هکتار آب رسانی و تحویل بهره بردار شده است، افزود: در حال حاضر 10 هزار هکتار اماده است که بهره بردارها تحویل بگیرند.
 
صالحی نژاد با بیان اینکه در سال 96 زیر ساخت 10 هزار هکتار را فراهم کرده بودیم که شامل ایستگاه پمپاژ و خط اصلی و نصب است، گفت: بهره بردارها متناسب با نیازی که داشتند به تامین آب خود ورود کردند که در فصل پاییز اولین آب به کشاورزان داده شد.
 
وی اضافه کرد: در اواخر بهمن و اوایل اسفند ادامه تامین آب و تحویل به بهره بردارها آغاز شد.
مجری طرح آبیاری 46 هزار هکتاری دشت سیستان اظهار کرد: با تامین اعتباری که انجام شده در سال 97، 350 میلیون دلار از محل توسعه ملی مجلس شورای اسلامی مصوب کرده که با اذن مقام معظم رهبری بودجه تامین و تا پایان سال 97 کل طرح را به بهره برداری می رسانیم.
 
 وی با بیان اینکه وظیفه مجری انتقال آب تا سر مزرعه است، تصریح کرد: برای تکمیل طرح باید سیستم های نوین آبیاری داخل مزارع اجرا شود.
 صالحی نژاد با بیان اینکه فشار مورد نیاز اجرای طرح سیستم ابیاری تامین شده، افزود: همکاران ما در جهاد کشاورزی امادگی دارند که با مراجعه بهره برداران تشکیل پرونده دهند و سیستم های نوین ابیاری را داخل مزرعه اجرایی کنند که هزینه های اجرای سیستم ابیاری هم 85 درصد توسط دولت و 15 درصد با مشارکت مردم  انجام می شود.
 
وی ادامه داد: ان شالله با اجرای سیستم های نوین ابیاری و الگوی کشت مناسب در امد مناسبی برای کشاورز از این طرح حاصل شود .
وی در ادامه در خصوص حقوق معوقه کارگران این طرح خاطر نشان کرد: حقوق کارگران متناسب با صورت وضعیت ها پرداخت شده که حقوق و عیدی های باقی مانده در پیگیری هایی که انجام دادیم قرار شد تا پایان بهمن ماه پرداخت شود .
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdccisqs02bqxm8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما