تاریخ انتشار :دوشنبه ۳ دی ۱۳۹۷ ساعت ۲۲:۵۱
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفر دو روزه خود به سیستان وبلوچستان اقدام به کلنگ زنی و آغاز ساخت سه بیمارستان در شهرستان های چابهار،ایرانشهر و زاهدان کرد.
از افتتاح پروژه های بهداشتی درمانی تا کلنگ زنی 3بیمارستان
از افتتاح پروژه های بهداشتی درمانی تا کلنگ زنی 3بیمارستان
به گزارش عصرهامون، حسن قاضی زاده هاشمی، در سفر دو روزه خود به شهرستان های چابهار،ایرانشهر و زاهدان سفر و دستور ساخت سه بیمارستان در این شهرستان ها را صادر کرد.
  
گام اول: بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی چابهار کلنگ زنی شد
وزیر بهداشت و درمان کشور در کلنگ زنی بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی چابهار اظهار کرد: چابهار دارای مهم ترین بندر ما در آینده خواهد بود بنابراین بایستی به پروژه چابهار و ایرانشهر امیدوار بود ولی چون قرارگاه پروژه چابهار را بر عهده گرفته است من خیالم راحتتر است و این بار دولت به پیشران اقتصادی در جنوب کشور استاندار شایسته ای انتخاب کرده و در مورد ایرانشهر هم ستاد اجرایی فرمان امام کار را به خوبی شروع کرده است.

سید حسن قاضی زاده هاشمی با اشاره به افزایش سطح درمانی در چابهار افزود: این پروژه یک هزار و ۱۰۰ تخت به درمان سیستان و بلوچستان کمک خواهد کرد، چابهار دارای ۳۰۰ کیلومتر مرز آبی در منطقه می باشد و دو سال و ۱۰ روزی که این پروژه به تاخیر افتاد دلیلش گرفتن همین زمین در منطقه آزاد چابهار بوده است.

وی ضمن درخواست توجه ویژه به این پروژه از قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا، مطرح کرد: از فرمانده قرارگاه خواهش میکنم تا بیمارستانی بسازد در خور انقلاب اسلامی ایران چراکه محرومیت و فقر باعث حاشیه نشینی در چابهار شده است.
 

 
هاشمی سرمایه گذاری در چابهار را مستلزم امنیت، بهداشت و اقتصاد دانست و خاطرنشان کرد: آموزش عالی و خدمات می تواند باعث رشد و توسعه اقتصادی در چابهار شود و ما حداکثر تلاش خود را برای این مهم خواهیم کرد.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا سپاه در مراسم کلنگ زنی بیمارستان چابهار اظهار کرد: قرارگاه ما در هفته گذشته ۲۹ ساله شد و اهمیت منطقه چابهار به لحاظ اقتصادی و راهبردی ژئوپلیتیک است و از حسن تدبیر استاندار و وزیر بهداشت بعد از حمله تروریستی تشکر می کنم، قرارگاه خاتم ۲۲۰ هکتار از آب دریای عمان را برای فاز یک بندر شهید بهشتی استحصال کرده و ظرفیت این بندر در آینده به ۸۰ میلیون تن خواهد رسید.

سعید محمد با اشاره به طرح های دیگر قرارگاه در استان افزود: راه آهن چابهار به زاهدان در هشت قطعه ظرف دو سال آینده به بهره برداری خواهد رسید همچنین شیرین سازی آب دریای عمان توسط شخص مقام معظم رهبری مورد تایید قرار گرفته است و بعد از امضای رئیس جمهور خدمت وزیر نیرو ارسال شده است و ما آمادگی خود را برای آبرسانی به کل سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی اعلام می کنیم.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اشتغالزایی یک هزار و ۵۰۰ نفر در این بیمارستان عنوان کرد: یک هزار و ۱۰۰ میلیون تومان برای ساخت این بیمارستان هزینه خواهد شد و نگاه وزیر بهداشت این است که اگر نتوانم برای کشور کاری کنم ولی سیستان و بلوچستان را به لحاظ درمانی توسعه خواهم داد.

احمد علی موهبتی ساخت دانشگاه بین المللی علوم پزشکی را مستلزم ساخت ۵۰ درصدی توسط طوایف عنوان و افزود: اگر نصف پروژه دانشگاه در چابهار اجرا شود من سایر بودجه را متعهد می شوم، ساخت دانشگاه باعث ماندگاری پزشک در بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی خواهد شد.
 

 
سرپرست فرمانداری ویژه چابهار در این مراسم تشریح کرد: این بیمارستان به برکت خدمات نظام اسلامی کلنگ زنی شد و امیدواریم با این هدیه بسیار عالی سطوح درمانی شهرستان چابهار ارتقا پیدا کند.

رحمدل بامری عنوان کرد: جاده دسترسی به این محل با یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان با مشارکت مردم و مسئولین ساخته شده است که نشان دهنده عزم راسخ همگان به ساخت این بیمارستان می باشد.

امام جمعه چابهار در این مراسم تشریح کرد: انقلاب اسلامی ما پیوستن به ولایت الهیه بود و با همه دشمنی هایی که در طول این ۴۰ سال توسط مستکبران غرب انجام شد، انتحاری ها در تاسوعا و حمله اخیر توطئه کردند ولی امروز می بینید که نظام کار خودش را می کند.

حجت الاسلام والمسلمین سید محمد موسوی ضمن تقدیر از وزیر بهداشت افزود: دغدغه وزیر بهداشت دو سال قبل برای ساخت این بیمارستان بود، آنهایی که قصد ناامن کردن این منطقه را دارند بدانند این بیمارستان به زودی توسط قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا که فرزندان ولایت می باشند ساخته می شود.

وی مسئله بهداشت و درمان را پیشانی توسعه دانست و مطرح کرد: کسانی که در اینجا سرمایه گذاری می کنند نیازمند دسترسی به درمان بوده و این بهترین هدیه به مردم چابهار می باشد و مزدوران انتحاری بدانند این وحشیگری های تروریستی نه تنها تاثیری بر ما ندارد بلکه به پروژه های ما سرعت می بخشد.

وی نظام را ناجی صلح دانست و تصریح کرد: ما به همه دنیا اعلام کردیم ملتی صلح طلب هستیم و ترامپ ۴۰ سالگی انقلاب را ببیند، شکست مفتضحانه غربی ها در خروج از سوریه اقتدار ایران را به دنیا نشان داد.

امام جمعه اهل سنت چابهار با بیان اینکه سختی ها و دسیسه های دشمنان نتوانسته کشور را از مسیر اصلی اش دور کند، ساخت بیمارستان در چابهار را محرومیت زدایی و از برکات انقلاب عنوان کرد.

نماینده مردم چابهار، کنارک، نیکشهر و قصرقند در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اقدامات نظام اسلامی در سواحل زیبای چابهار با ۱۴ اسکله صیادی و دو اسکله تجاری به عنوان محور توسعه شرق امروز نیز در شاخص درمانی رو به رشد است که جای بسی تقدیر دارد.

عبدالغفور ایرانژاد پایان دغدغه درمانی در چابهار را امید بخش دانست و خاطرنشان کرد: این توسعه در سیستان و بلوچستان ادامه دار است و ساخت این پروژه به وسیله قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا جای تقدیر دارد.

رئیس شورای شهرستان چابهار در مراسم کلنگ زنی بیمارستان چابهار اظهار کرد: امروز حضور مقام عالی وزارت بهداشت و قرارگاه خاتم در چابهار جواب دندان شکنی به توطئه های اخیر دشمن می باشد.

معین الدین سعیدی ساخت دانشگاه علوم و تحقیقات پزشکی در چابهار را مهم عنوان و خاطرنشان کرد: امیدواریم وزیر بهداشت با ساخت دانشکده پرستاری و مامایی پیش نیاز ساخت دانشگاه علوم پزشکی در چابهار را رقم زند تا مکمل ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی در سواحل مکران باشد.

2 قول وزير بهداشت و درمان به ایرانشهری ها
حسن قاضی زاده هاشمی، در دومین روز از سفر خود به سیستان و بلوچستان، در بازدید از کلينيک تخصصي وحدت ايرانشهر، از خدمات صورت گرفته در این کلینیک ابراز رضایت کرد.
 
وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی ضمن بازديد از بخشهاي مختلف کلينيک تخصصي وحدت ايرانشهر و حجم مراجعين از احداث يک کلينيک تخصصي ديگر در سايت بيمارستان 540 تختخوابي ايرانشهر خبر داد و افزود:به منظور ارائه کمي و کيفي خدمات تخصصي و مرکزيت پزشکي ايرانشهر در جنوب استان سيستان و بلوچستان انشاالله بزودي يک کلينيک تخصصي ديگر در اين شهر احداث خواهد شد.


 

قاضی زاده هاشمی ضمن بازدید از انجمن های مستقر در سرای سمن های سلامت مکران از خدمات اجتماعی محور دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر تقدیر کردو افزود:باتوجه به راه اندازی اولین سرای سمن های سلامت مکران در ایرانشهر و عملکرد مطلوب و قابل تحسین دانشکده در حوزه اجتماعی،وزارت بهداشت مبلغ 40میلیارد ریال جهت احداث ساختمان سرای سمن های سلامت مکران مساعدت خواهد نمود.
 
لازم بذکر است سرای سمن های سلامت مکران سال گذشته بعنوان اولین سرای سمن های سلامت کشور  با استقرار ۱۷ انجمن ملی و محلی و جهت ارائه خدمات خیریه سلامت به جمعیت حوزه دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر افتتاح و راه اندازی گردید.

 

 
گفتنی است بزرگترین مرکز غربالگری و شیمی درمانی جنوب استان با حضور وزیربهداشت ودرمان،استاندار سیستان و بلوچستان،نماینده حوزه انتخابیه ایرانشهر،رییس دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر و مسئولین ارشد استان و شهرستان،معتمدین و روحانیون با زیربنای ۹۴۰مترمربع و با اعتباری بالغ بر ۴۰میلیارد ریال در ایرانشهر افتتاح شد که در این مرکز کلیه اقدامات و خدمات غربالگری سرطان،تشخیص سرطان و شیمی درمانی سرطان را به بیماران ارائه خواهد شد.

14طرح بزرگ در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به بهره برداری رسید
محمد هاشمی شهری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، 14 طرح بزرگ و متوسط عمرانی حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افتتاح و به بهره برداری رسید.

وی اظهار کرد: این طرح ها مجموعا دارای30هزار و 911هزار متر ربع زیربنا دارد.

وی اضافه کرد: برای ساخت و تجهیز این طرح ها، بیش از 870میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

وی تصریح کرد: پروژه های متعدد زیادی در بعد از آغاز طرح تحول سلامت در سیستان و بلوچستان اجرا شده که برخی از آنها به بهره برداری رسیده و برخی نیز در دست احداث قرار دارند.
 
در دهه 90وزارت بهداشت از بهترین وزارتخانه های کشور بوده است
آیت الله عباسعلی سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان گفت: در دهه 90، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در کنار وزارتخانه ای به مثل دفاع از بهترین وزارتخانه های کشور محسوب می شود.
 

وی در جمع نمازگزاران مسجد جامع زاهدان، افزود: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در طی دهه 90، در قالب طرح تحول سلامت خدمات زیادی به مردم کشور و خصوصا ساکنان خطه پهناور سیستان و بلوچستان ارائه داده است.

وی ادامه داد: در سالهای قبل از انقلاب در سیستان و بلوچستان حتی یک پزشک ایرانی حضور نداشت اما امروزه نه تنها تعداد قابل توجهی پزشک عمومی، متخصص و فوق تخصصی در نقاط مختلف جمعیتی استان حضور دارند بلکه بسیاری از پزشکان و پرستاران نیز در این خطه پهناور آموزش دیده و پرورش می یابند.
 
کلنگ آغاز عملیات احداث بیمارستان 500تخت خوابی زاهدان به زمین زده شد
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مراسم آغاز احداث عملیات ساخت بیمارستان 500تخت خوابی زاهدان که در حاشیه این شهر به زمین زده شد، گفت: در طی 40سالی که از پیروزی انقلاب های اسلامی می گذرد پیشرفت قابل توجهی در بخش بهداشت و درمان کشور داشته این و اعلام سازمان جهانی بهداشت نیز گواهی بر این مدعاست.

حسن قاضی زاده هاشمی با اشاره به شروع ساخت سه بیمارستان در سیستان و بلوچستان، افزود: با راه اندازی این بیمارستان ها شاهد بهبود وضعیت تخت های بیمارستانی در این استان خواهیم بود.

وی با بیان اینکه برای ساخت دو بیمارستان 540 تخت خوابی چابهار و ایرانشهر با تدابیر اندیشیده شده نگرانی مالی وجود ندارد، ابراز امیدواری کرد: در کنار دولت خیران نیز برای ساخت و تکمیل هر چه سریعتر بیمارستان زاهدان وزارت بهداشت را یاری کنند.
 

وی در ادامه از همکاری بسیار خوب روحانیون، علما و مراجع در حوزه بهداشت و درمان نظیر اجازه سقط جنین در مورد بیماری های صعب العلاج قدردانی کرد.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: تلاش های خوبی در حوزه بهداشت و درمان در سیستان و بلوچستان انجام شده اما همچنان باید تلاش کرد تا به بهترین سطح ممکن رسید.

علیم یارمحمدی افزود: خدمات رسانی در سیستان و بلوچستان به دلیل پراکندگی جمعیت و بعُد مسافت دارای مشکلات خاص خود است که نیازمند توجه مسئولان مرتیط در این بخش می باشیم.

وی بر راه اندازی تسهیلات زایمانی و پایگاه های سلامت در حاشیه شهر زاهدان تاکید کرد.

شایان ذکر است عملیات ساخت بیمارستان 500 تخت خوابی حاشیه شهر زاهدان با اعتبار کلی 460 میلیارد تومان با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان، استاندار و شماری از مسئولان استانی آغاز شد.

نیازمند حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی هستیم
آیت الله عباسعلی سلیمانی در مراسم آغاز احداث عملیات ساخت بیمارستان 500تخت خوابی زاهدان که در حاشیه این شهر به زمین زده شد، افزود: با اجرای طرح تحول نظام سلامت شاهد تحول بزرگ در حوزه سلامت کشور بوده ایم.

وی بیان کرد: در حال حاضر دو بیمارستان بخش خصوصی در زاهدان در حال احداث می باشد و یک مرکز درمانی نیز توسط آیت الله سیستانی در شمال استان راه اندازی شده و این سرمایه گذاری ها نوید بخش آینده ای درخشان در بخش بهداشت و درمان سیستان و بلوچستان می باشیم.

وی ابراز امیدواری کرد: در جنوب استان نیز شاهد سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه سلامت باشیم تا شاخص های بهداشت و درمان در کنار تلاش دولتمردان ارتقا یابد.

استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این مراسم گفت: ساخت هر بیمارستان 500 تخت خوابی هزینه حدود هزار و 200 میلیارد تومانی را به دنبال دارد به طوری که برای سه بیمارستان این استان بیش از چهار هزار و 800 میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز می باشد.
 

 
احمد علی موهبتی بر مشارکت خیران در کنار دستگاه ها و نهادها در اجرای پروژه های بیمارستان های در دست ساخت سیستان و بلوچستان و با اشاره به درخواست مردم جنوب سیستان و بلوچستان، بر ارتقای دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر به دانشگاه با توجه به دربرگیری جمعیت حدود هزار و 300 هزار نفری در جنوب سیستان و بلوچستان تاکید کرد.

محمد نعیم امینی فرد نماینده مردم ایرانشهر در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: طرح تحول نظام سلامت یکی از مهمترین برنامه های دولت بود که دستاوردهای بزرگی به همراه داشت، نگاه کلی در مجلس مبتنی بر اجرای عدالت درمانی، فراهم کردن تدارکات مالی و توجه به بهداشت و درمان است.

دلجویی وزیر بهداشت از خانواده های داغدار زاهدانی
در پایان این سفر نیز وزیر بهداشت، ‌درمان و آموزش پزشکی با حضور در منزل یکی از خانواده های داغدار که فرزند آنها"مونا خسروپرست" در این حادثه جان خود را از دست داد، دلجویی کرده و برای این چهار خانواده از درگاه خداوند منان صبر  مسئلت کرد.
 

 
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcf1vdyjw6dxca.igiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما