تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۰۸:۰۵
افتتاح بیمارستان در شهرستان مرزی میرجاوه یکی از خدمات بزرگ انقلاب به مردم مرزنشین این شهرستان است چراکه در دوران پهلوی مردم این منطقه از کمترین امکانات پزشکی محروم بودند.
میراثی گرانبها و ماندگار در نقطه صفر مرزی/ارتقاء سلامت خدمت بزرگ انقلاب به مرزنشینان میرجاوه
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون، به نقل از پایگاه خبری لادیز؛مقایسۀ ایرانِ قبل و بعد از انقلاب واقعیت‌های مهمی را برای نسل‌های پس از انقلاب آشکارمی کند؛ زیرا انقلاب اسلامی دگرگونی‌های بزرگی در کشور به وجود آورده است، از این رو، امام راحل انقلاب اسلامی را اعجاز بزرگ قرن خواند و از آن به عنوان پیروزی بی‌نظیر یاد کرد.

گسترش خدمات درمانی به پائین‌ترین سطوح جامعه و اقشار محروم یکی از هزاران برنامه موفق انقلاب اسلامی در راستای کرامت انسانی و توجه به مناطق محروم بوده است و افتتاح بیمارستان در شهرستان مرزی میرجاوه یکی از این خدمات بزرگ انقلاب به مردم محروم و مرزنشین این شهرستان است چراکه در دوران پهلوی مردم این منطقه با کمترین امکانات درمانی و بهداشتی روزگار می گذراندند و از کمترین امکانات پزشکی محروم بودند.

اما با پیروزی انقلاب چهره بهداشت و درمان در مناطق مرزی و محرومی مانند میرجاوه دگرگون و این خدمات گسترده با افتتاح بیمارستان این شهرستان تکمیل شد با افتتاح بیمارستان دارالشفای میرجاوه، جمعیت 55 هزار نفری این شهرستان از خدمات بهداشتی و درمانی بهره‌مند شدند و مراجعات درمانی مردم شهر میرجاوه و 200 روستای اطراف آن تسهیل شد.

فرماندار میرجاوه در این باره در گفت و گو با خبرنگار لادیز، اظهار کرد: وضعیت بهداشت و درمان قبل از انقلاب بسیار نامناسب بود و هیچ خانه بهداشتی در شهرستان وجود نداشت اما به برکت انقلاب اکنون ۲۳ خانه بهداشت فعال داریم ، قبل از انقلاب ۲مرکز بهداشت در کل شهرستان فعالیت داشت اما بعداز انقلاب ۵ مرکز بهداشت در نقاط مختلف شهرستان به مردم خدمات رسانی می کنند.

فرهاد سرحدی افزود: افتتاح بیمارستان در این نقطه مرزی از بزرگ ترین برکات انقلاب اسلامی برای مردم شهرستان میرجاوه است چراکه قبل از انقلاب بیمارستانی در این شهرستان وجود نداشت و تنها دو پزشک بنگلادشی و پاکستانی در میرجاوه مستقر بودند اما اکنون یک بیمارستان ۳۶ تختخوابی تخصصی با ۲۰ پزشک عمومی و متخصص از جوانان شایسته ایرانی در حال خدمت به مردم منطقه هستند.

وی خاطرنشان کرد:با افزایش فعالیت بیمارستان دارالشفاء میرجاوه اعزام بیماران از این شهرستان به مراکز درمانی و بیمارستانی شهر زاهدان به نصف کاهش پیدا کرده است.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان میرجاوه نیز دراین باره بیان کرد: در حال حاضر 11 نفر پزشک متخصص در این بیمارستان مشغول ارائه خدمات هستند و با مساعدت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان پزشکان متخصص داخلی، اطفال، عفونی، بیهوشی، رادیولوژی، جراحی زنان و زایمان، جراحی عمومی و کادر پرستاری، اتاق عمل و بیهوشی در بیمارستان دارالشفاء میرجاوه مستقر شده اند و امکان انجام اعمال جراحی های عمومی در این بیمارستان فراهم شده است.

مصطفی احمدی مقدم با اشاره به افزایش اعتماد و مراجعه مردم میرجاوه به خدمات درمانی و تشخیصی در بیمارستان دارالشفاء، اذعان کرد: کاهش 50 درصدی اعزام بیماران به مرکز استان یکی از افتخارات نظام سلامت در حوزه شهرستان میرجاوه است و تا چند سال قبل کمتر کسی فکر می کرد که در چند کیلومتری نقطه صفر مرزی شاهد انجام اعمال جراحی مانند سزارین، آپاندیسیت و امثال آن باشیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیز دراین باره گفته است که با شروع طرح تحول سلامت و آغاز به کار بیمارستان میرجاوه و حضور متخصصین در این شهرستان، شهروندان میرجاوه تمام خدمات تخصصی مورد نیاز را در این بیمارستان دریافت می‌کنند و فقط برای اعمال فوق تخصصی نیازمند مراجعه به مرکز استان هستند.

قاسم میری علی آباد عنوان کرده است که به زودی بخش دیالیز بیمارستان دارالشفا میرجاوه پس از نصب دستگاه RO با دو دستگاه دیالیز آغاز به کار خواهد کرد.



انتهای پیام//
https://www.asrehamoon.ir/vdcg379qwak9zq4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما