تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۵:۱۰
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از افتتاح و بهره برداری همزمان 31طرح عمرانی و خدماتی با اعتباری بالغ بر 230 میلیارد ریال در حوزه این دانشگاه خبر داد.
افتتاح همزمان 31 طرح عمرانی و خدماتی با 230 میلیارد ریال اعتبار
به گزارش عصرهامون، هاشمی شهری ظهر امروز در مراسمی که با حضور نماینده ولی فقیه در استان و دیگر مسئولان در محل دانشکده دندانپزشکی زاهدان برگزار شد اظهار کرد: این طرح ها در شهرستان های زاهدان، سراوان، خاش و سیب وسوران و... افتتاح شد که جمعاً 10هزار متر زیربنا را شامل شده است.

وی افزود: بخشی از این طرح ها شامل مرکز خدمات جامع بیماری های مزمن غیرواگیر در بیمارستان رازی سراوان، طرح توسعه دندانپزشکی زاهدان، 4پایگاه اورژانس شهری و روستایی در حوزه شهرستان های خاش و زاهدان و افتتاح 2 خانه بهداشت روستایی در زاهدان است.

به گفته هاشمی شهری؛ 5مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی نیز در شهرستان های خاش، سراوان و سیب و سوران در کنار 5 آزمایشگاه روستایی و شهری در خاش و زاهدان موره بهره برداری قرارگرفت که تعداد طرح ها بیشتر از این موارد است اما در مجموع شهرستان های سراوان و سیب و سوران 7 طرح، خاش 7 طرح، میرجاوه یک طرح و زاهدان 9 طرح را به خود اختصاص دادند که به صورت همزمان افتتاح و از طریق ویدئوکنفرانس مورد بهره برداری قرار گرفت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مقایسه بخشی از فعالیت های انجام گرفته بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در سیستان وبلوچستان نیز اشاره کرد و افزود: عدالت؛ محور اصلی خدمات انقلاب در این استان است که به وضوح مشاهده می شود و مردم دیگر برای درمان نیاز به سفرهای طولانی مدت به نقاط دورتر ندارند.

وی خاطرنشان کرد: افزایش 5برابری تعداد تخت های بیمارستانی، افزایش 34برابری خانه های بهداشت که پیش از انقلاب 34 خانه بود و بعد از انقلاب به 900 خانه رسیده است تنها بخش بسیار کوچکی از خدمات نظام در حوزه توسعه زیرساخت های بهداشت و درمان در سیستان وبلوچستان است.

وی ادامه داد: پیش از انقلاب تنها 8 بیمارستان در استان فعال بود که به برکت انقلاب اسلامی هم اکنون 26 بیمارستان در سطح استان داریم و به زودی این آمار به رقم 33 بیمارستان فعال خواهد رسید و جای شکر دارد که اعلام کنیم تمام اعمال سخت و پیچیده درمانی در بیمارستان های سطح 3 داخل استان انجام می شود.

وی افزود: پیش از انقلاب تعداد پزشکان متخصص استان 40 نفر بود که هم اکنون 579 پزشک داریم و این آمار رشد 15برابری را نشان می دهد. همچنین در بخش مراکز بهداشت نیز 28 مرکز داشتیم که بعد از پیروزی انقلاب به 978 مرکز رسیده است.

به گفته هاشمی شهری؛ مراکز اورژانس جاده ای نیز قبل از انقلاب تنها 8 مرکز بود اما به برکت نظام اسلامی امروز 141 اورژانس بین جاده ای در سطح سیستان و بلوچستان فعال است که در این حوزه نیز رشد 18 برابری ثبت شده و همه این موارد حاصل خدمات نظام اسلامی به مردم استان است که البته باز هم باید کارهای عمرانی و زیرساختی بیشتری انجام شود و در آینده شاهد رشد و شکوفایی بیشتر خواهیم بود.

وی تاکید کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی برای اولین بار در سیستان وبلوچستان شاهد کاهش 82درصدی مرگ و میر نوزادان، کاهش 84درصدی مرگ و میر مادران باردار، کاهش 98درصدی مالاریا و 100درصد کاهش ابتلا به التور در استان، حذف فلج اطفال و راه اندازی دانشگاه نسل سوم بودیم که در شاخص های ارتقاء سلامت نیز رشد بسیار قابل قبولی داشته ایم به گونه ای شاخص امید به زندگی که یک معیار جهانی است قبل از انقلاب 54 سال بود و امروز به 80 سال رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: پوشش واکسیناسیون نیز پیش از انقلاب تنها 30درصد بود اما با پیروزی شکوهمند انقلاب 70دصد رشد کرده ایم و به رقم 100درصدی پوشش واکسیناسیون رسیده ایم.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcdjj0f9yt0zs6.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما