تاریخ انتشار :چهارشنبه ۷ فروردين ۱۳۹۸ ساعت ۲۳:۱۶
رئیس اداره میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی شهرستان هامون افزود: یکی از مهمترین شاخصه های گردشگری در این شهرستان کوه خواجه است که از نظر تاریخی ، مذهبی و همچنین طبیعی قابل اهمیت است.
کپی برداری هلندی ها از آس بادی های سیستان/کوه خواجه مظهر شگفتی در دنیا
به گزارش عصرهامون؛ رضا گنجعلی در گفت و گو با پایگاه خبری اوشیدا گفت: وجود ۷۴۴ اثر باستانی در شهرستان هامون باعث شده است تا این شهرستان نیمی از آثار باستانی کل استان سیستان و بلوجستان را از آن خود کند.
رئیس اداره میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی شهرستان هامون افزود: یکی از مهمترین شاخصه های گردشگری در این شهرستان کوه خواجه است که از نظر  تاریخی ، مذهبی و همچنین طبیعی قابل اهمیت است.
وی ادامه داد: موج عظیمی از گردشگرانی که در نوروز امسال به این منطقه مراجعه می کنند مسافران بومی استان و خارج از استان هستند.
گنجعلی بیان داشت: کوه خواجه همچنین اولین مکانی است که چهار دین مسیحیت، یهود ، زرتشت و اسلام را در خود جای داده است و مردم در آن دوره به طور مسالمت آمیز در کنار یکدیگر زندگی می کردند.
رئیس اداره میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی شهرستان هامون بیان داشت: یهودیان بر این باورند که قبر کنونی خواجه برادر دانیال نبی است که این موضوع در دین اسلام متفاوت است.
وی همچنین خاطرنشان کرد: همچنین در شهر سوخته واقع در شهرستان هامون مکانی برای اولین های جهان است، جائی که اولین جراحی مغز صورت گرفت و بیمار ۶ ماه پس از عمل موفقیت آمیز زنده ماند.
وی ادامه داد: همچنین در این شهرستان قدیمی ترین خط کش دنیا ، تخته نرد، شطرنج و حتی اولین چشم مصنوعی جهان رونمایی شده است که می تواند مکان مناسبی برای بازدید گردشگران نوروزی باشد.
وی در ادامه به قلعه سه کوهه اشاره کرد و گفت: این قلعه بر روی سه تپه و در موقعیت استراتژیک ساخته شده است که بر روی آن می توان به وسیله دوربین ها خاک کشور افغانستان را مشاهده کرد.
وی گفت: در کل کشور در کنار شهرهای تبریز، فارس،تهران و مشهد قلعه سه کوهه نیز اجازه ضرب سکه را بر عهده داشت که این موضوع باعث شده است این شهر قدیمی به عنوان پنجمین شهر ضرب سکه ایران مطرح شود.
گنجعلی خاطرنشان کرد: همچنین قلعه سه کوهه پس از تهران دومین شهری بود که ریخت گری توپ های جنگی را در کشور برعهده داشته است.
رئیس اداره میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی شهرستان هامون گفت: طوایف کنونی که نام فامیلی آنها امروزه زرگر، رنگریز و ... است بر اساس حرفه آن دوران انتخاب شده است.
وی ادامه داد: در قلعه سه کوهه ۱۵۰۰ خانوار زندگی می کردند و با توجه به آس بادی های موجود در این شهرستان ، شغل اصلی آنها آرد کردن گندم بوده است.
گنجعلی بیان داشت: کشور هلند که امروز به کشور آس بادی مشهور است ، فناوری این تکنولوژِی را از منطقه سیستان و قلعه سه کوهه کپی برداری کرده است.
انتهای پیام/
 
 
 
 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdccexqse2bqss8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما