تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۵۸
زنده نگه داشتن یک کارگاه تولیدی پس از ورشکستگی؛

سرمایه گذاران سیستانی زیر بار عدم حمایت ها کمر خم کردند

یک کارگاه تولیدی در منطقه سیستان که به دلیل عدم حمایت بعد از 15 روز از افتتاح ، دچار ورشکستگی شده بود اکنون با وجود همه مشکلات، در سال " جهش تولید " به تولید خود ادامه می دهد.
سرمایه گذاران سیستانی زیر بار عدم حمایت ها کمر خم کردند
به گزارش عصرهامون؛ به نقل از پایگاه خبری اوشیدا ؛ یکی از دلایل فقر در استان سیستان و بلوچستان نبود اشتغال و همچنین عدم جذب سرمایه گذاران غیر بومی است.
در شمال این استان که عمدتاً ظرفیت های مناسبی برای سرمایه گذاری نیز وجود دارد ، اما عدم وجود حمایت از سوی مسئولین باعث شده است تا سرمایه گذاران تا حد امکان این ریسک را متحمل نشوند.
باید گفت که در گذشته نیز برخی از سرمایه گذاران بومی جهت کمک به اقتصاد منطقه ، اقدام به راه اندازی کارگاه های تولیدی کرده بودند که ظرف چند ماه دچار ورشکستگی شدند.
از مهمترین این سرمایه گذاران می توان به کارخانه شیر سیوستان و کارخانه سنگ بری شهرستان نیمروز اشاره کرد که عدم وجود حمایت از این تولیدی ها باعث ورشکستگی آنها شد.
در همین رابطه علی هرمزی مدیر شرکت سنگ زرین زاریس در شهرستان نیمروز به خبرنگار اوشیدا گفت: این کارگاه تولیدی به جهت استفاده از ظرفیت منطقه در برش سنگ های منطقه سفید آبه راه اندازی شد که پس از کش و قوس های مختلف توانستیم یک وام برای خرید دستگاه های جدید از دولت اخذ کنیم .
وی ادامه داد: اما آزادسازی این وام با مشکلاتی رو به رو شد و دولت تنها درصدی از آن را آزاد کرد که همین امر باعث شد خرید دستگاه جدید به تعویق بیفتد.
خاطرنشان کرد: پس از این اتفاق و موج جدید گرانی ، قیمت دستگاه مد نظر با رشد چند برابری رو به رو شد که به چند وام دیگر برای خرید آن نیز نیاز داشتیم.
وی تصریح کرد: اگر دولت وام را به صورت کامل در اختیار ما قرار می داد می توانستیم ، کارگاه تولید را با قیمت های مناسب قبلی تجهیز کنیم که متاسفانه این امر محقق نشد .
هرمزی تصریح کرد: با همه مشکلات چند بار تصمیم به فروش این کارگاه گرفتیم که در نهایت اکنون این کارگاه سنگ بری را سرپا نگه داشته ایم.
وی بیان داشت: در سال جهش تولید باید به بازار منطقه و حتی بازار کشورهای خارجی نگاه ویژه ای داشته باشیم و این نوع سنگ را که از کیفیت و قیمت مناسبی برخوردار است را به کشوری همچون افغانستان صادر کنیم.


از سرمایه گذاری در زابل استقبال می کنیم

غلامرضا گنجی فرماندار شهرستان زابل روز گذشته در دیدار با سرمایه گذاران غیر بومی گفت: نگاه مجموعه دولت در شهرستان زابل به سرمایه گذاران نگاه حمایتی و همراهی است و در این راستا از هیچ کمک و مساعدتی دریغ نخواهیم کرد.
وی بیان داشت: مردم سیستان بیش از دو دهه با خشکسالی و تبعات ناشی از آن دست و پنجه نرم کرده اند و مشقت های فراوانی را تحمل داشته اند.
معاون استاندار سیستان و بلوچستان افزود : مردمان این خطه مرز داران غیوری هستند که تاریخ گواه رادمردی و ولایت مداری آنان می باشد و همواره در تمامی صحنه ها نیز برای صیانت از نظام و انقلاب حماسه آفریدند و جان فشانی کردند.
غلامرضا گنجی با اشاره به ظرفیت مرز و همجواری با کشور افغانستان برای سرمایه گذاری و اینکه مردم و دولت از حضور سرمایه گذاران در این منطقه حمایت می کنند ، تصریح کرد : رویکرد ما توانمند سازی و ایجاد اشتغال پایدار است و برای نیل به این هدف و رفع موانع و تسهیل در سرمایه گذاری از هیچ کوششی فروگذار نخواهیم کرد.


انتهای پیام/
 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcdzs0foyt0x96.2a2y.html
نام شما
آدرس ايميل شما