تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۵۸
اهمال کاری دولت این بار در ارائه خدمات بهداشتی به دانش آموزان حاضر در حوزه های امتحانی خود را نشان داد که آموزش و پرورش با پذیرفتن این اشتباه اعلام کرد که در صورت خسارت آماده جبران است.
دولت این بار در ارائه خدمات بهداشتی به دانش آموزان اهمال‌کاری کرد/ نوش داروی آموزش و پرورش بعد از مرگ سهراب
به گزارش عصرهامون، صبح امروز با ارسال پیامی از سوی یکی از شهروندان زاهدانی به تحریریه این پایگاه خبری اعلام شد که در یکی از حوزه های امتحانات نهایی به جای محلول مخصوص از وایتکس برای ضدعفونی دست و لباس دانش آموزان استفاده شده است!
 
موضوعی تامل برانگیز که نشان از بی تدبیری مسئولان امر و بی توجهی آن ها به سلامت دانش آموزان است، آن هم در شرایطی که خانواده ها نگران این هستند که مبادا فرزندانشان را حضور در محل آزمون به این ویروس کشنده دچار شوند.
 
از طرفی هم بارها از طرق مختلف اعلام شده است که وایتکس به خودی خود در شرایط این روزها تاثیر منفی در تنفس مردم خواهد داشت و در استفاده از آن برای سطوح باید دقت شود، چه برسد به این که برای ضدعفونی کردن دست بچه ها استفاده شود.
 
آموزش و پرورش نیز با پذیرفتن این اشتباه اعلام کرد که در صورت خسارت آماده جبران است، که این صحبت مصداق ضرب المثل نوش دارو بعد از مرگ سهراب است.

 استفاده از آب وایتکس رقیق

این شهروند که خواست نامش ذکر نشود، در این رابطه به خبرنگار ما گفت: روز گذشته فرزندم که دانش آموز پایه دوازدهم است برای شرکت در امتحان نهایی در دبیرستان  نمونه  بصیرت واقع در خیابان آزادی حضور یافت که هنگام ورود به مدرسه با آب و وایتکس رقیق شده از وی و دیگر همکلاسی هایش استقبال شد.
 
وی افزود: متاسفانه از این محلول دست های بچه ها را ضدعفونی می کردند و این اقدام اجباری بوده، در حالی که جدای از مضر بودن آن، دخترم محلول ضدعفونی کننده همراه داشت.
 
این  شهروند اضافه کرد: هنگام هم که موضوع را به رئیس اداره آموزش و پرورش ناحیه یک زاهدان اعلام و اعتراض کردیم به راحتی اعلام کرد که اشتباه یکی از همکاران بوده است، اما این اشتباه به چه قیمت صورت گرفته است؟!
 
وی افزود: برای پیگیری با با پایگاه بهداشتی محل هم صحبت کردم که آن ها نیز اظهار بی اطلاعی کردند و گفتند قرار بوده زمان آزمون به آن ها اعلام شود تا نیرو مستقر کنند اما این اقدام انجام نشد.
 
از کرونا بترسیم یا عملکرد آموزش و پرورش؟

 این شهروند با بیان این که حال مانده ایم که از کرونا بترسیم یا آب و وایتکس اداره آموزش و پرورش، تصریح کرد: این محلول به اندازه ای رقیق بود که باعث بی رنگ شدن قسمتی از لباس های فرم بچه ها شده است، که به نظر می رسد این اقدام نشان دهنده بی مسئولیتی مدیر حوزه است.
 
وی گفت: به گفته دخترم، برخی از دانش آموزان به علت استفاده از این محلول دچار سوزش دست شدند و از این موضوع شاکی بودند، چه کسی جوابگوی خانواده های این دانش آموزان است؟
 
این شهروند اضافه کرد: مسئولان اعلام کردند که همه مدارس به لوازم بهد اشتی شامل ماسک و دستکش و محلول ضدعفونی کننده مخصوص دست و سطوح مجهز می شود اما انگار فقط این کار در مدارسی انجام می شود که از آن می خواهند تصویرسازی کنند.

سلب مسئولیت آموزش و پرورش

محسن ستیز ناروئی، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک زاهدان در این خصوص به خبرنگار ما گفت: 15 حوزه به منظور برگزاری امتحانات نهایی در ناحیه یک آموزش و پرورش زاهدان آماده شده است.
 
وی ادامه داد: برای تجهیز این مدارس به لوازم بهداشتی مورد نیاز، از دیگر دستگاه ها شامل شهرداری، بهداشت و نهادهای مردمی کمک گرفتیم که متاسفانه روی یکی از بطری ها نام محلول به اشتباه درج شده بود.
 
این مقام مسئول تصریح کرد: البته برای دست از این محلول استفاده نشد و بیشتر روی لباس های دانش آموزان پاشیده شد که فوری متوجه این موضوع شدیم که خطا در درج عنوان محلول و بی دقتی نیروی خدماتی باعث بروز این مشکل شد که بلافاصله  متوجه این موضوع شد.

نارویی ادامه داد: در گروه انجمن اولیا و مربیان مدرسه ضمن عذرخواهی از خانواده ها اعلام کردیم که آماده ایم هر گونه خسارتی اگر رخ داده است را جبران کنیم که خوشبختانه  سر، صورت و دست دانش آموزی آسیب ندید.

وی با بیان این که نیروی خدماتی تخصص وزارت بهداشتی ندارد که بتواند محلول دست را از سطوح تشخیص دهد، گفت: ماموران بهداشت فقط برای رعایت پروتکل های بهداشتی توضیحاتی ارائه داده اند و محل برگزاری آزمون را بررسی کردند، اما در روز امتحانات حضور ندارند.
انتهای پیام/
 
https://www.asrehamoon.ir/vdci5wazyt1arr2.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما