تاریخ انتشار :دوشنبه ۳ شهريور ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۵۲
مدیرسازمان تعاون روستایی سیستان و بلوچستان مطرح کرد؛

رنگ حنای دلگان بر دست دلالان/ساماندهی بازار چای ترش ؛ دغدغه جدی کشاورزان جنوب شرق

دادرحمن بامری گفت: حنای دلگان به صورت خام و برگ توسط دلالان استان های مختلف خریداری می شود، اما سودی عاید کشاورزان نمی شود.
رنگ حنای دلگان بر دست دلالان/ساماندهی بازار چای ترش ؛ دغدغه جدی کشاورزان جنوب شرق
به گزارش عصرهامون، دادرحمن بامری، مدیر سازمان تعاون روستایی سیستان و بلوچستان در نشست خبری که در سالن جلسات این سازمان در حال برگزاری است، با تسلیت فرارسیدن ایام محرم و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و با هنر بیان کرد: شبکه تعاونی روستایی سیستان و بلوچستان جهت خدمات رسانی به جامعه روستایی که در بیش از سه هزار روستا زندگی می کنند و بالغ بر 50 درصد جمعیت این استان را شامل می شوند، فعالیت دارد.
 
وی ادامه داد: 92 انبار با ظرفیت 51 هزار تن جهت ذخیره سازی نهاده ها، 9 سردخانه با ظرفیت هزار و 850 تن برای نگهداری محصولات کشاورزی و مواد پروتئینی، 513 فروشندگی سوخت و 747 فروشندگی مواد غذایی در این استان جهت خدمات دهی به جامعه روستایی فعال است.
 
به گفته این مقام مسئول، 6 مرکز جهت خرید محصولات کشاورزی فعال است، در همین راستا امسال حدود 14 هزار تن گندم توسط شبکه تعاونی روستایی خریداری و تحویل دولت و کل مبلغ به حساب کشاورزان پرداخت شد.
 
وی از توزیع ماهیانه 2 هزار و هفتصد تن آرد خام روستایی در روستاهای فاقد نانوایی خبر داد و افزود: توزیع بیش از هزار تن کود شیمیایی بین کشاورزان و سه هزار و هفتصد تن سبوس بین دامداران در سال جاری از دیگر اقدام های انجام شده است.
 
بامری با اشاره به طرح های در دست اقدام این سازمان، اذعان کرد: طرح بسته بندی حنای ساییده در فاز اول با ظرفیت بسته بندی 2 هزار و پانصد تن و بالغ بر 70 میلیارد ریال از جمله طرح هایی است که عملیات اجرایی آن در هفته دولت آغاز می شود.
 
وی اضافه کرد: حنای دلگان به صورت خام و برگ توسط دلالان استان های مختلف خریداری می شود، اما سودی عاید کشاورزان نمی شود که برای رفع این مشکل ساخت این پروژه در دست اجرا قرار گرفت.

مدیر سازمان تعاون روستایی سیستان و بلوچستان با بیان این که یکی از دغدغه های کشاورزان این خطه، چای ترش است که با قیمت پایین توسط دلالان خریداری و از استان خارج می شود، افزود: به منظور این که این محصول گران قیمت ساماندهی شود، عملیات اجرایی طرح بسته بندی چای ترش و تی بگ همزمان با هفته دولت با اعتبار 6 میلیارد تومان در دلگان آغاز می شود.
 
وی اضافه کرد: همچنین جایگاه سوخت سیب و سوران که در شان مردم نبود، بازسازی شد و در هفته دولت با 10 میلیارد تومان اعتبار به بهره برداری می رسد.
 
بامری با اشاره به طرح های بالای 70 درصد پیشرفت فیزیکی و در دست اقدام این سازمان، بیان کرد: ۱۲ پروژه در روستاهای استان در دست ساخت است که از جمله آن می توان به بسته بندی خرمای ربی با ظرفیت هزار تن توسط اتحادیه استان، بسته بندی خرمای سراوان با ظرفیت هزار تن و یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار و ایجاد بازار عرضه محصولات  کشاورزی در چابهار با ظرفیت ۸ هزار تن و اعتبار ۷۰۰ میلیون تومان اشاره کرد.
 
وی خاطرنشان کرد: ایجاد فروشگاه مواد غذایی جالق  با اعتبار ۴۰۰ میلیون تومان و ایجاد فروشگاه مواد غذایی مهرستان با ۳۲۰ تن ظرفیت و ۲ میلیارد تومان اعتبار از دیگر طرح های مهم در دست اقدام این سازمان است.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcjohev8uqe8yz.fsfu.html
نام شما
آدرس ايميل شما