تاریخ انتشار :پنجشنبه ۴ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۳۳
ابوالحسن سراوانی گفت: آتش‌نشانی شهرستان چابهار در سه ماهه اخیر فصل پاییز 187 عملیات امداد و نجات و اطفاء حریق انجام دادند.
187عملیات اطفاء حریق و امداد نجات در سه ماه اخیر آتش نشانی چابهار/ کنترل ایمنی ساختمان ها و مهار حریق شاخه و برگ عمده ماموریت ها بود
به گزارش عصرهامون، ابوالحسن سراوانی؛ مسئول آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری چابهار در گفت و گو با خبرنگار چهاربهاران با اشاره به 187 عملیات بیان کرد: عملیات های ما در دو بخش مقابله با اطفاء حریق و امداد و نجات است  که در سه ماه اخیر 59 عملیات مربوط  به امداد و نجات و 128 عملیات در حوزه اطفاء حریق سطح شهرستان بود.
 
وی با بیان اینکه در حال حاضر سازمان آتش نشانی وخدمات ایمنی شهرداری بندر چابهار دارای دو ایستگاه است، افزود: خودروهای موجود دو دستگاه اطفاءحریق نیمه سنگین، یک خودرواطفاءحریق سبک، یک تانکر پشتیبان و خودروی پیشرو است.
 
این مقام مسئول با اشاره به اینکه 45 نفر پرسنل درحال خدمت رسانی به شهروندان چابهاری هستند تصریح کرد: این عملیات‌ها شامل " اطفاء حریق و امداد و نجات" است که عوامل آتش‌نشانی سعی کردند در کمترین زمان ممکن به محل حادثه رسیده و عمق فاجعه را به حداقل ممکن برسانند.
 
وی ادامه داد: بیشترین عملیات آتش نشان های ما در بخش امداد و نجات کنترل ایمنی ساختمان ها با 48 مورد، راندن حیوانات 19، گرفتار شدن خودرو در ساحل 13 مورد گزارش شد و در بخش اطفاء حریق  42مورد حریق شاخ و برگ، 19مورد منازل مسکونی و حریق کپر مسکونی 11 مورد عملیات انجام شده بوده است.
 
وی گفت: در این عملیات ها در بخش امداد و نجات هیچ مورد فوتی و مصدوم گزارش نشده است اما در بخش اطفاء حریق یک نفر فوتی در ماه آذر گزارش شد.
 
سراوانی اظهار کرد: حریق لاستیک های مستهلک، زباله، شاخ و برگ در بخش اطفاء حریق و عمده ماموریت های امدادو نجات گرفتار شدن خودرو در ماسه ساحل، محبوس شدن کودکان در منزل، ورود خزندگان سمی به محل کار و منزل، راندن حیوانات، برش حلقه انگشتری وآسانسور از بیشترین ماموریت های ما است.
 
وی افزود: شهرستان چابهار با توجه به افزایش جمعیت، توسعه منطقه شهری و حاشیه نشینی به سه دستگاه خودرو اطفاء حریق سبک و یک دستگاه نیم سنگین برای خدمت رسانی بهتر نیاز دارد.
 
رئیس آتش نشانی بندر چابهار اذعان کرد: شهروندان هنگام وقوع حادثه، باید با سامانه ۱۲۵ مرکز آتش نشانی تماس بگیرند چراکه تماس با دیگر ارگان های امدادی موجب اتلاف وقت و دیر رسیدن آتش نشانان به محل می‌شود.
 
وی ادامه داد: آدرس دقیق محل (نام قدیم محله، مدرسه، مساجد و ادارات)  و خودداری از اقدمات خودسرانه مگر با مشورت و راهنمایی کارشناسان آتش‌نشانی، نیز بسیار مهم است.  

سراوانی با اشاره به مشکلات و موانع کاری خاطرنشان کرد: از شهروندان درخواست داریم در مواقع بروز حادثه درمحل حادثه تجمع نداشته باشند ودر مواقع اعزام خودروهای امدادی با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی برای هرچه سریعتر رسیدن به محل حادثه مانع عبور خودرو امدادی نشوند.

انتهای پیام/
  https://www.asrehamoon.ir/vdcippazyt1ap52.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما