تاریخ انتشار :شنبه ۲ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۰۸:۵۸
عضو کمیسیون آموزش مجلس با بیان اینکه دانشجوی ستاره‌دار که به هر علتی از حضور در دانشگاه محروم شده است امکان بازگشت به دانشگاه را دارد، گفت: اخراج از دانشگاه نمی‌تواند آخرین راهکار برای دانشجویان ستاره‌دار باشد و باید تدابیری دیگر در برخورد با آن‌ها در نظر گرفته شود.
ستاره‌دار بودن يک عنوان سياسي براي دانشجو نيست/بايد تدابيري غير از اخراج در نظر گرفته شود
ستاره‌دار بودن يک عنوان سياسي براي دانشجو نيست/بايد تدابيري غير از اخراج در نظر گرفته شود
به گزارش عصر هامون،با بیان اینکه هر مجموعه برای خود ضوابط و قوانینی دارد که مراکز آموزش عالی هم از آن مستثنی نیستند، اظهار داشت: مراکز عالی درباره دانشجویان ستاره‌دار قوانینی دارند که البته نمی‌توان درباره آن‌ها به صورت کلی تصمیم گرفت.

وی با بیان اینکه مراکز مختلف دانشگاهی آمار متفاوتی از دانشجویان ستاره‌دار اعلام کرده‌اند، افزود: برخی دانشجویان که مشکلات خاص سیاسی، علمی، اجتماعی و فرهنگی داشته و در دانشگاه ادامه تحصیل نمی‌دهند، به دانشجویان ستاره‌دار معروفند.

کوچکی‌نژاد با تأکید بر اینکه کلمه دانشجوی ستاره‌دار بار منفی دارد، تصریح کرد: به هر دانشجوی متخلفی ستاره‌دار نمی‌گویند، بلکه با عنوان دانشجوی مشروط شناخته می‌شود.

وی اظهار داشت: دانشجویان ستاره‌دار می‌توانند از وضعیت ستاره‌دار بودن خارج شوند که این امر بستگی به عملکرد و دیدگاه‌های خود دانشجویان دارد.

عضو کمیسیون آموزش مجلس با بیان اینکه دانشجوی ستاره‌دار که به هر علتی از حضور در دانشگاه محروم شده است امکان بازگشت به دانشگاه را دارد، مطرح کرد: اخراج از دانشگاه نمی‌تواند آخرین راهکار برای دانشجویان ستاره‌دار باشد و باید تدابیری دیگر در برخورد با آن‌ها در نظر گرفته شود.

کوچکی‌نژاد خاطرنشان کرد: بازگشت دانشجویان ستاره‌دار به دانشگاه و حضور آن‌ها در فضای دانشگاه، مشکلی را به وجود نمی‌آورد، بلکه با می‌توان با در نظر گرفتن شرایط و تدابیر صحیح برای این دانشجویان حضور مناسبی را در سطح دانشگاه‌ها ایجاد کرد.

انتهای پیام/۵۰۸۲ https://www.asrehamoon.ir/vdcfeedj.w6djjagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما