تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۲۳
سازمان آزادیبخش فلسطین (ساف) با امضای هرگونه توافقنامه موقت با رژیم صهیونیستی مخالفت کرد.
مخالفت "ساف " با امضای هرگونه توافقنامه موقت با رژیم صهیونیستی
مخالفت "ساف " با امضای هرگونه توافقنامه موقت با رژیم صهیونیستی
به گزارش عصر هامون،به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، درحالیکه "باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا اخیرا از احتمال امضای توافقنامه موقت بین فلسطینی‌ها و رژیم صهیونیستی خبر داده بود، "ساف" در بیانیه‌ای به مناسبت بیست و ششمین سالگرد اولین انتفاضه فلسطین (انتفاضه سنگ ) اعلام کرد: ملت فلسطین در بیست و ششمین سالگرد انتفاضه سنگ مخالفت خود را با هر گونه توافقنامه‌ای که باعث تضییع حقوقش شود ، اعلام می کند و می خواهد که کشور مستقل خود را به پایتختی قدس تشکیل دهد.

ساف اعلام کرد : ملت فلسطین شهدا ، مجروحین و اسرای زیادی را تقدیم کرده است و هرگز فریب تلاش‌های به اصطلاح زیرکانه برای امضای توافقنامه های موقت یا ناقض را نخواهد خورد؛ توافقنامه‌هایی که نتیجه ای جز به رسمیت شناختن رژیم اشغالگر و محروم کردن ملت فلسطین از حقوق خود نخواهد داشت .

رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان فلسطین روز ۲۹ ژوئیه (جولای) ۲۰۱۳ مذاکرات سازش را پس از ۳ سال توقف ازسرگرفتند. تشکیلات خودگردان سال ۲۰۱۰ این مذاکرات را در اعتراض به تداوم شهرک‌سازی در کرانه باختری رود اردن و قدس که مغایر با قوانین و قطعنامه‌های بین المللی است، متوقف کرده بود .

بیانیه ساف حاکیست : ملت فلسطین طرح‌هایی را که شامل به رسمیت شناختن رژیم اشغالگر و تقسیم اراضی فلسطین ، غصب دره اردن (منطقه ای مرزی در شرق کرانه باختری رود اردن) و قدس و لغو حق بازگشت آوارگان باشد ، نخواهد پذیرفت .

حنان عشراوی عضو کمیته اجرایی ساف در مصاحبه با رادیو صدای فلسطین گفت : اسرائیل می‌خواهد با امضای یک توافقنامه، غصب آب و خاک فلسطین را تثبیت کند .

حسن عصفور وزیر سابق امور سازمان های غیردولتی تشکیلات خوگردان فلسطین نیز طرح اوباما را توطئه ای جدید علیه ملت فلسطین توصیف کرد .

گروه‌های فلسطینی محمود عباس (ابومازن) رئیس تشکیلات خودگردان را برای متوقف کردن مذاکرات سازش و تلاش برای عضویت فلسطین در سازمان های بین المللی زیرفشار گذاشته‌اند زیرا فلسطین سال ۲۰۱۲ به عنوان عضو ناظر سازمان ملل متحد پذیرفته شد و متعاقباً می‌تواند به عضویت سازمان‌های بین المللی درآید.

ابومازن با آمریکا توافق کرده است که مذاکراتش با رژیم صهیونیستی ۶ ماه یا ۹ ماه به طول بکشد .

اوباما در نشست مؤسسه بروکینگز در واشنگتن گفته بود : اگر توافقنامه‌ای اولیه در سال آینده (۲۰۱۴) امضاء شود ، کارها و جزئیات زیادی باقی می‌ماند که باید به آن پرداخت و زمینه امضای چنین توافقنامه‌ای فراهم است .


انتهای پیام/۵۰۸۲ https://www.asrehamoon.ir/vdcauany.49nmu15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما