تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۰۸:۳۶
گروه موشکی "شهاب" را بهتر بشناسیم/پاسخی مناسب برای تهدید کنندگان حریم ایران اسلامی
گروه موشکی "شهاب" را بهتر بشناسیم/پاسخی مناسب برای تهدید کنندگان حریم ایران اسلامی
گروه موشکی "شهاب" را بهتر بشناسیم/پاسخی مناسب برای تهدید کنندگان حریم ایران اسلامی
به گزارش عصر هامون، طمع رژیم صهیونیستی در گسترش و نفوذ در منطقه و خوی جنگ طلبی این رژیم سفاک سیری ناپذیر است مردم جهان این مسئله را در ابعاد مختلف از این رژیم جعلی مشاهده کردند که با پشتیبانی همپیمانان غربی‌اش خصوصاً ایالات متحده آمریکا از هیچ‌گونه اقدام و اظهار نظری پروایی ندارد. اظهار نظرهایی که جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت را نشانه رفته است و بارها با ایجاد جنگ روانی، جمهوری اسلامی ایران را تهدید به حملات نظامی کرده است.

این تهدیدات علیه کشورمان بارها با جواب مستحکم و کوبنده‌ مقامات نظامی و امنیتی کشورمان پاسخ داده شد.



آلکس فیشمن تحلیل‌گر سیاسی روزنامه صهیونیستی "یدیعوت آحارانوت" در تحلیل خود با اشاره بر اینکه یک واقعیت انکارناپذیر وجود دارد و آن اینکه ایران می‌تواند به مدت دو هفته تا یک ماه روزانه بیش از ۱۰ موشک شهاب ۳ به سوی اسرائیل شلیک کند که نشان دهنده عمق نگرانی و ترس اسراییلی‌ها از قدرت و توان تسلیحاتی و موشکی جمهوری اسلامی ایران است.



اما برخی مقامات رژیم صهیونیستی همچون ناتانیاهو با مبالغه خواندن توان نظامی جمهوری اسلامی ایران سعی در آرام کردن روحیه نظامیان خود دارند.



در اینجا برای نمونه گوشه‌ای از پیشرفت‌های نظامی و موشکی جمهوری اسلامی ایران را در قالب معرفی موشک‌های "شهاب ۱ و ۲ و ۳" که بارها مقامات رژیم صهیونیستی را به واهمه انداخته معرفی می‌کنیم.


"شهاب" معروف‌ترین خانواده موشکی جمهوری اسلامی ایران

خانواده موشک‌های "شهاب ۱، ۲ و۳" را باید معروف‌ترین موشک‌های جمهوری اسلامی ایران در دنیا بدانیم.

این موشک‌ها که در انواع "میان برد" و "کوتاه برد" ساخته شده‌اند، می‌توانند براحتی سرزمین‌های اشغالی را مورد هدف قرار دهند و شاید همین ویژگی بود که نام شهاب را به عنوان کلید واژه مرگ برای رژیم صهیونیستی در جهان جا انداخت.



بعد از پايان جنگ برنامه موشكي ايران به سرعت پيش رفت و باعث حيرت جهانيان گشت.

ايران به آزمايش موشك‌هايي با سوخت مايع روي آورد از جمله موشك SCUD-B كه به وسيله مهندسي معكوس ساخته شده بود. نمونه بومي موشك "اسكادB" به نام شهاب-۱ شناخته مي شد كه دوباره طراحي و ساخته شده بود.

شهاب ۱:

در سال ۱۹۸۸ جمهوری اسلامی ایران بر اساس موشک‌های "اسکادB" تولید موشک‌های داخلی "شهاب-۱" را آغاز می‌کند اما به تعداد محدود و اولین پرتاب آزمایش موشک‌های بالستیکی "اسکادB" با برد ۳۲۰ کیلومتری و کلاهک ۹۸۵ کیلوگرمی را انجام پذیرفت.



شهاب ۲:

این موشک از نوع موشک‌های اسکاد-سی است و برای نخستین بار در سال ۱۳۶۹ به در جمهوری اسلامی ایران ساخته شد.

در دوم نوامبر ۲۰۰۶ ایران در افتتاحیه رزمایش۱۰ روزه پیامبر اعظم شماری از این موشک‌ها را شلیک کرد برد این موشک‌ها از ۳۰۰ کیلومتر (شهاب ۱) تا ۲۰۰۰ کیلومتر (شهاب۳) بود.



موشک هاي شهاب ۱ و ۲ به ترتيب ۳۰۰ و ۵۰۰ کيلومتر برد دارد.

موشک شهاب۳:

شهاب۳ در ادامه روند توسعه موشک‌های شهاب-۱ و ۲ و با رویکرد اعمال تغییرات طراحی در سامانه‌های مختلف بوجود آمد.

شباهت‌های زیادی از نظر فنی بین شهاب ۲ و ۳ وجود دارد، اما شهاب۳ پیشرفته‌تر بوده و از نظر الکترونیک با فن آوری جدید و رایانه هدایتی پیشرفته در آن به کار رفته است.

برد این موشک بیش از ۱۳۰۰ کیلومتر عنوان شد و این به معنای توانایی برد این موشک برای هدف قراردادن سرزمین‌های اشغالی فلسطین از نواحی غربی کشور است.



نمونه‌های مختلفی از شهاب۳ تولید شده و به خدمت نیروهای مسلح کشور وارد شد که از نظر برد و زیرسامانه‌ها ارتقاء یافته‌اند، اما همگی یک مرحله‌ای و دارای سوخت مایع بوده است.

کلاهک آخرین نمونه‌های شهاب۳ از نوع جدا شونده است که پس از رسیدن به قوس نزولی در ارتفاع مناسب از بدنه موشک جدا شده و به سمت هدف ادامه مسیر داده و باعث ناتوانی دشمن در انهدام آن می‌شود.

همچنین انواع مختلف کلاهک از جمله کلاهک بارانی بر روی این موشک قابل بکارگیری است.

طول این نمونه‌ها حدود ۱۶.۵ تا ۱۷ متر بوده و برد آنها تا ۱۸۰۰ کیلومتر در نمونه‌های نهایی عنوان شده است.



جرم کلاهک آنها نیز تا ۱۰۰۰ کیلوگرم برآورد شده است. با توجه به اینکه کمترین فاصله از نواحی غربی ایران تا دورترین نقطه در سرزمین‌های اشغالی به بیشتر از ۱۲۰۰ کیلومتر نمی‌رسد خانواده شهاب۳ تهدیدی کاملاً جدی برای هر متجاوز و دشمن محسوب می‌شود.

در نمونه جدید برد این موشک حتی به ۲۰۰۰ کیلومتر نیز ارتقا یافته‌است و موتور موشک شهاب۳، ۲۶۷۶۰ کیلوگرم نیروی رانش تولید می‌کند که برای طی مسافت ۲۰۰۰ کیلومتر مناسب است.

البته برای برد بیشتر این موشک، از کلاهک‌های کم وزن‌تر نیز استفاده می‌کنند و به همین دلیل، وزن کلاهک‌ها از ۷۶۰ تا ۱۱۵۸کیلوگرم متغییر است.

یکی از نکات جالب توجه موشک مذکور، دقت هدف‌یابی و رهگیری است که با کمترین میزان خطا، هدف را منهدم می‌کند.



با توجه به ذکر پاره‌ای از خصوصیات خانواده موشک شهاب، کوچکترین واکنش اشتباه از سوی دشمنان این مرز و بوم به خصوص رژیم صهیونیستی با شهاب باران آسمان رژیم جعلی صهیونیستی رو به رو خواهد بود.

انتهای پیام/ ۵۰۸۲ https://www.asrehamoon.ir/vdcauwny.49na015kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما