تاریخ انتشار :يکشنبه ۴ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۵۴
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور گفت: سیستان و بلوچستان با دارا بودن بنادر اقیانوسی، مرزهای آبی و خاکی طولانی در حوزه ترانزیت کالا به خارج کشور ظرفیت بسیار بالایی دارد اما تاکنون مورد غفلت واقع شده است.
ظرفیت بالای ترانزیت کالا از سیستان و بلوچستان مورد غفلت واقع شده است
ظرفیت بالای ترانزیت کالا از سیستان و بلوچستان مورد غفلت واقع شده است
به گزارش سرویس اقتصادی عصرهامون ،صدرالله بمانا در مراسم تودیع و معارفه مدیر کل حمل و نقل و پایانه های استان سیستان و بلوچستان در زاهدان اظهار داشت: این استان با توجه به شرایط جغرافیایی خاص و دارا بودن حدود 1500 کیلومتر مرز خاکی و آبی قابلیت بالایی در ترانزیت کالا دارد اما تاکنون از این مزیت و موقعیت راهبردی به خوبی استفاده نشده است.
وی افزود: می توان با تلاش مضاعف و فعال کردن هرچه بیشتر بندر چابهار که به آبهای آزاد بین المللی متصل است ترانزیت مورد غفلت واقع شده در جنوب شرق کشور را جبران کرد.
علیرضا مجردمدیر کل قبلی حمل و نقل پایانه های سیستان و بلوچستان نیز در این مراسم رشد حمل کالا، ترانزیت، صادرات و مسافر طی چند سال گذشته را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: عملکرد این چندساله نشان دهنده توسعه حمل و نقل جاده ای در سیستان و بلوچستان بود از دیگر سو تمام تلاش ما اعتماد سازی بخش خصوصی برای فعالیت بیشتر در بخش حمل و نقل بود که در این زمینه موفقیتهایی حاصل شد.
علی خانقاهی مدیر کل جدید حمل و نقل و پایانه های سیستان و بلوچستان نیز گفت: این استان به عنوان پهناورترین استان کشور نیازمند ارتقای ایمنی در جاده ها است که در این زمینه می بایست با نصب سیستم های ایمنی هوشمند وضعیت موجود را ارتقاء داد.
وی با اشاره به سفر اخیر دکتر روحانی ریاست جمهوری به سیستان و بلوچستان و مصوباتی که برای رونق اقتصادی استان اتخاذ شد، گفت: حمایت هر چه بیشتر از سرمایه گذاری بخش خصوصی برای افزایش موفقیت برنامه های توسعه ای دولت ضروری است.
وی پراکندگی جمعیت و روستاهای سیستان و بلوچستان را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: توسعه حمل و نقل روستایی استان نیز از ضرورت هاست.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdcgzt9n.ak9wn4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما