تاریخ انتشار :شنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۰۷
معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد امام خمینی گفت: فعالیت شوراهای حل اختلاف در سطح جامعه بسیار موثر بوده و در بین خانواده های امداد آرامش ایجاد کرده است.
شوراهای حل اختلاف در بین خانواده های امداد آرامش ایجاد کرده است
شوراهای حل اختلاف در بین خانواده های امداد آرامش ایجاد کرده است
به گزارش سرویس اجتماعی عصر هامون به نقل از دادمردان،منصور قمشه در دیدار با رئیس شوراهای حل اختلاف سیستان و بلوچستان اظهار کرد:در راستای برنامه‌ها و اقدامات حقوقی برای خانواده‌های امداد، استفاده از وکلای نیکوکار را در برنامه داشته‌ایم به طوریکه هم اکنون ۳ هزار و ۵۰۰ وکیل نیکوکار در سطح کشور با ما همکاری دارند.
قمشه با بیان اینکه ورود به مشکلات حقوقی و قضایی خانواده‌ها بارقه امید را در بین آنها ایجاد کرده است گفت: بسیاری از خانواده‌ها مسیر امورات حقوقی را نمی‌دانند و ما در کمیته امداد بر اساس سند چشم‌انداز و وظیفه ذاتی خود، امداد حقوقی و معاضدت حقوقی و مددکاری حقوقی را پیش‌بینی کرده‌ایم که شورای حل اختلاف کمک جدی در فرهنگ‌سازی امور حقوقی در خانواده‌ها داشته است.
معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد امام خمینی عنوان کرد: هم اکنون کمیته امداد ۴ میلیون نفر مراجعه کننده دائم و ۳ میلیون نفر مراجعه کننده موردی دارد که بیش از یک میلیون نفر از این افراد، زنان سرپرست خانوار هستند.
قمشه تصریح کرد: باید برنامه‌های آموزش حقوقی در خانواده‌ها ایجاد و مبانی اولیه مسائل حقوقی برای خانواده‌ها و زنان سرپرست خانوار تبیین شود.
معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد امام خمینی با بیان اینکه طرح غربالگری را آغاز کرده‌ایم تا بسنجیم چه تعداد از خانواده امداد در کشور مشکل حقوقی دارند، خاطرنشان کرد: بیش از ۷ هزار فرزند خانواده امداد در کشور در رشته حقوق در حال فعالیت هستند که مشکلات حقوقی خانواده‌ها را بررسی می‌کنند.
در ادامه رئیس شوراهای حل اختلاف سیستان و بلوچستان نیز گفت: رویکرد و برنامه اصلی ما در شوراهای حل اختلاف ارتقای جایگاه و شان شوراهای حل اختلاف است که تلاش کرده ایم با استفاده از افراد خبره و دلسوز این امر را به نتیجه برسانیم.
محمد رضا طاهری در ادامه به شرایط استان سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: این استان دارای غنای فرهنگی بوده و از استان های برتر کشور در زمینه های صلح و سازش است.
طاهری با تاکید بر اینکه آسیب های اجتماعی زاییده فرایندی است که به موقع و به جا پیشگیری نشده است گفت: اقدامات پیشگیرانه باید مستمر و طولانی مدت باشند تا نتیجه مطلوب به دنبال داشته باشند.
وی ضمن قدردانی از اقدامات کمیته امداد امام خمینی(ره) از جهت حمایت از اقشار آسیب پذیر این استان گفت: با توجه به شرایط خاص اقتصادی امروزه قشر نیازمند در معرض آسیب های جدی قرار دارند که باید با ارائه آموزش های لازم آنها را با حقوق و تکالیف شهروندی آشنا کرد زیرا هر چه سطح آگاهی مردم ارتقا یابد به نفع جامعه خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه وقوع یک جرم در جامعه عوامل مختلفی دارد که باید ریشه آن را در بخش‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، اجرایی و سایر بخش ها دنبال کرد گفت: در حال حاضر جامعه ما با پاره‌ای از آسیب‌ها و ناهنجاری‌ها مواجه است که دستگاه‌های مسئول باید با شناسایی کانون‌های این ناهنجاری‌ها، متناسب با آنها اقدامات پیشگیرانه انجام دهند.
انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdcfjtdt.w6djcagiiw.html
نام شما
آدرس ايميل شما