تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۴۳
مدیر کل محیط زیست سیستان و بلوچستان گفت: گونه جغد شاخدار یا جغد گوش دراز برای نخستین بار در این منطقه از کشور توسط محیط بانان مورد رویت و شناسایی قرار گرفت.
گونه جغد شاخدار در سیستان و بلوچستان شناسایی و رویت شد
گونه جغد شاخدار در سیستان و بلوچستان شناسایی و رویت شد
به گزارش سرویس محیط زیست عصر هامون، سعید محمودی در گفتگو با مهر با بیان اینکه جغد شاخدار برای اولین بار در این منطقه از کشور مشاهده می شود ادامه داد: کارشناسان محیط زیست طبیعی استان به صورت همیشگی و با تجهیز امکانات مناسب در حال بازدید و پایش از مناطق و بررسی وضعیت حیات وحش و گونه های مهاجر و فصلی می باشند و در همین راستا برای نخستین بار موفق به رویت این پرنده شدند.
وی اذعان داشت: پراکنش گونه جغد شاخدار درشمال ایران به ثبت رسیده است و مشاهده آن در منطقه شکار ممنوع بلبل آب اولین گزارش پراکنش آن در این منطقه از کشور و در استان سیستان و بلوچستان است.
وی اظهار داشت: از تعداد بیش از ۵۲۰ گونه پرنده شناسایی شده در کشور حدود ۳۷۰ گونه تاکنون در سیستان و بلوچستان مشاهد و شناسایی شده است.
محمودی ادامه داد: جغد شاخدار از رده (جنس) جغدهای گوش به ‌سر و از خانواده جغدان است و در مناطق جنگلی و در آشیانه‌های متروک زندگی کرده و بر روی زمین تخم‌گذاری می‌کند.
وی گفت: جغد شاخدار را در حالت نشسته از روی گوشپرهای بلندش به آسانی می‌توان شناسایی کرد اما گاهی اوقات هنگام استراحت گوشپرهایش را جمع می‌کند.
وی بیان داشت: در صورت وجود امکانات و پایش بیشتر زیستگاه های این منطقه به طور حتم شاهد رویت و پراکنش جدید گونه ها ی بیشتر در این استان خواهیم بود.
وی ابراز داشت: غنای گونه ای سیستان و بلوچستان و تعداد پراکنش گونه های جانوری و به ویژه پرندگان به دلیل طیف گسترده زیستگاهی و همچنین موقعیت جغرافیایی و قرار گرفتن این منطقه در تلاقی و همجواری مناطق زیست جغرافیایی جهان است.
انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdcefw8p.jh8zoi9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما