تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۴۴
مجتبی شجاعی در حاشیه بازدید از گلخانه های سطح بخش مرکزی و بررسی مشکلات گلخانه داران، با بیان اینکه از یک هزار و ۵۰ واحد گلخانه ۵۴۰ متری ۹۰۰ واحد در بخش مرکزی است، اظهار داشت: بخش مرکزی خاش رتبه نخست را از نظر تعداد گلخانه و میزان تولید محصولات گلخانه‌ای در سیستان و بلوچستان دارد.
بخش مرکزی خاش قطب محصولات گلخانه ای استان است/ برای نخستین بار سیستم مکانیزه مراقبت و برداشت خرما در منطقه مرزی روتک انجام می شود
بخش مرکزی خاش قطب محصولات گلخانه ای استان است/ برای نخستین بار سیستم مکانیزه مراقبت و برداشت خرما در منطقه مرزی روتک انجام می شود
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از تفتان ما، مجتبی شجاعی در حاشیه بازدید از گلخانه های سطح بخش مرکزی و بررسی مشکلات گلخانه داران، با بیان اینکه از یک هزار و ۵۰ واحد گلخانه ۵۴۰ متری ۹۰۰ واحد در بخش مرکزی است، اظهار داشت: بخش مرکزی خاش رتبه نخست را از نظر تعداد گلخانه و میزان تولید محصولات گلخانه‌ای در سیستان و بلوچستان دارد.

وی افزود: به زودی برای نخستین بار در استان سیستم مکانیزه مراقبت و برداشت خرما با دستگاه اتوماتیک و فرآوری خرما در منطقه مرزی روتک انجام می شود.

شجاعی گفت: اولویت واگذاری طرح ها و گلخانه ها باید با فراغ التحصیلان بومی دانشگاه باشد و دولت مصمم به حمایت از کشاورزی اصولی و علمی و توسعه این بخش است.

وی اذعان داشت: محصولات گلخانه ای شهرستان خاش به لحاظ دارا بودن کیفیت مناسب از جایگاه خوبی در بازارهای میوه و تره بار شهرهای استان و کشور برخورددار هستند.

بخشدار مرکزی خاش برای جلوگیری از خسارات احتمالی ناشی از سرما به محصولات گلخانه ای از گلخانه داران خواست ضمن اعمال مدیریت صحیح در مصرف سوخت نسبت به بیمه محصول و ایمنی سازه های گلخانه ای خود اقدام کنند.

وی اذعان داشت: برای رفع مشکل سوخت گلخانه داران شهرستان خاش در سه ماه آخر سال تدابیر لازم اندیشیده شده است.

شجاعی در پایان اظهار داشت:‌ کشاورزان هرمنطقه این شهرستان توان وظرفیت تولیدمحصولات باغی، زراعی، دامی، شیلاتی، پرورش زنبور عسل و صنایع جانبی در حد حداقل یک مجموعه کشت و صنعت را دارند.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdcce4qe.2bq1x8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما