تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۲۳
گزارش با مهرستان از حمایت مسئولین از معتادان بهبود یافته

معتادان بهبود یافته مورد حمایت شغلی و فرهنگی قرار می گیرند

بعد از خروج افراد معتاد از مراکز درمانی اعتیاد همه چیز تمام نشده بلکه تازه اول راه است، وقتی یک معتاد اعتیاد خود را ترک کرد از لحاظ شغلی و درآمد نیاز به حمایت خانواده و اجتماع دارد.
معتادان بهبود یافته مورد حمایت شغلی و فرهنگی قرار می گیرند
معتادان بهبود یافته مورد حمایت شغلی و فرهنگی قرار می گیرند
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از با مهرستان، بیشتر معتادان پس از ترک و پاک شدن از اعتیاد بخاطر رفتارهای گذشته دوران اعتیاد مورد بی مهری، طرد خانواده و در مواردی طرد از جامعه قرار می گیرند و در جامعه به حال خود رها می شوند. حال یک فرد معتاد که مصرف مواد را ترک کرده تا با امیدهای تازه به آغوش جامعه و خانواده بازگردد چگونه بایستی مورد حمایت قرار گیرد؟
معتادان بهبود یافته مورد حمایت شغلی قرار می گیرند
سرپرست اداره بهزیستی شهرستان سیب و سوران در گفت و گو با خبرنگار با مهرستان از پرداخت تسهیلات اشتغالزا به بهبود یافتگان موادمخدر این شهرستان خبر داد.
عبدالعزیز ارباب گفت: هم اکنون یک مرکز ترک اعتیاد که از بهزیستی مجوز دارد در شهرستان سیب و سوران فعال است.
وی افزود: این مرکز مختص افراد بالای ۱۸ سال است که برای مردان اختصاص یافته و افراد معتاد داوطلبانه یا با معرفی خانواده برای ترک اعتیاد به این مرکز معرفی می شوند و هزینه درمان آن ها نیز توسط خود فرد پرداخت می شود.
وی به اقدامات پس از ترک این افراد اشاره و گفت: معتادانی که در کمپ‌های مجاز ترک کنند و بالای یکسال پاکی داشته باشند برای ارائه تسهیلات اشتغالزا به اداره کمیته امداد امام خمینی (ره) معرفی می شوند.
وی افزود: از دیگر اقدامات صورت گرفته برای بازتوانی معتادین آموزش آن ها در مراکز فنی و حرفه ای بوده که در این راستا افراد برای یادگیری حرفه و بازگشت به اجتماع به مراکز آموزش و پرورش معرفی می شوند.
ارباب خاطرنشان کرد: در سال جاری ۴ نفر به مراکز فنی و حرفه ای معرفی شده اند که پس از کسب آموزش و مهارت های لازم در رشته های مکانیک، آرایشگری و پرورش دام و طیور وارد بازار کار شدند.
وی با تأکید بر ایجاد اشتغال معتادان بعد از ترک اعتیاد، گفت: باید برای پذیرفتن معتادان در جامعه و خانواده در خارج از مراکز ترک اعتیاد فرهنگ‌سازی صورت بگیرد.
حمایت و اشتغال، بهترین راه جلوگیری از بازگشت معتادان بهبودیافته
رئیس کمیته امداد شهرستان سیب و سوران با تاکید بر جلوگیری از گرایش مجدد معتادان بهبود یافته به سمت مواد مخدر، تصریح کرد: با تقویت و حمایت مالی و روانی افراد، می‌توانیم از گرایش دوباره معتادان بهبود یافته به سمت اعتیاد، جلوگیری کنیم.
لعل بخش دهواری ایجاد اشتغال را بهترین راه جلوگیری از بازگشت دوباره معتادان به دام مواد مخدر عنوان و اظهارداشت: از آنجا که معتادان می توانند زمینه آلودگی سایر افراد جامعه به سمت اعتیاد را فراهم کنند ایجاد اشتغال برای آنها از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی با اشاره به کمک های مالی کمیته امداد شهرستان سیب و سوران به معتادین بهبود یافته، خاطرنشان کرد: کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان سیب و سوران با ارائه تسهیلات به این افراد زمینه بازگشت آنها به جامعه و آغوش خانواده را فراهم کرده است.
وی افزود: افراد مذکور برای اخذ تسهیلات از طرف کمیته امداد به بانک های موجود در سطح شهرستان معرفی شده اند.
پرداخت مستمری به خانواده های معتادان
رئیس کمیته امداد شهرستان سیب و سوران در ادامه یاد آور شد: در یک بازه زمانی شش ماهه برای اینکه فرد معتاد در مراکز ترک اعتیاد بدونه دغدغه فکری مراحل ترک را پشت سر بگذراند کمیته امداد امام خمینی (ره) با پرداخت مستمری به خانواده های افراد معتاد آنها را تحت حمایت و پشتیبانی خود قرار می دهد.
دهواری بر لزوم آگاه سازی نوجوانان و جوانان از عواقب اعتیاد تاکید و تصریح کرد: اطلاع رسانی و آگاه‌سازی از عواقب جبران‌ناپذیر مواد مخدر به ویژه برای نوجوانان و جوانان و همچنین خانواده‌ها از مهمترین راه‌های مبارزه با این معضل اجتماعی است.
وی افزود: برای مبارزه با پدیده اعتیاد و جلوگیری از شیوع آن در جامعه اجرای کارهای فرهنگی توسط مردم، رسانه‌ها، مراکز آموزشی و مسئولان یک ضرورت است.
انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdcdk505.yt0n96a22y.html
منبع : http://bamehrestan.ir/
نام شما
آدرس ايميل شما