تاریخ انتشار :جمعه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۲۴
رئيس سابق ستاد مركزى مبارزه با قاچاق كالا و ارز كشور گفت: به منظور اجرایی شدن بیانات رهبری، بايد اراده مصمم در وزارت تجارت در عدم صدور مجوز محصولاتى كه به توليدات داخلى لطمه می زند، وجود آيد.
ماجرای نامه 2 وزیر دولت به رئیس جمهور برای توقف قانون مبارزه با قاچاق/دولت از انعقادقراردادهای خارجی غیرضرور پرهیز کند
به گزارش عصرهامون و به نقل از اوشیدا، فداحسين مالكى در گفتگو با خبرنگار ما بیان داشت: مقام معظم رهبرى به شدت نگران ورود بى رويه قاچاق افسار گسيخته به كشور كه به شدت اقتصاد كشور به ویژه توليد داخلى را هدف قرار داده است می باشد.

وی افزود: اي كاش دوستان اقدامات گذشته و همچنين طرحها و برنامه هاى در دست اقدام را كه دقيقا در راستاى مهار و كنترل قاچاق بود ادامه ميدادند. 

وی ادامه داد: در دوران مديريت قبلى ستاد مركزى مبارزه با قاچاق كالا و أرز كشور قانون مبارزه با قاچاق كه با محوريت ستاد و همكارى همه جانبه قواى سه گانه كشور به تصويب مجلس شوراى اسلامى رسيد يكى از مترقى ترين قوانين در حوزه اقتصاد و جلوگيرى از ورود خودسرانه كالأهاى مخرب و غير ضرور به كشور به شمار می رود و همچنين ميكانيزم حمايت از توليدات داخلى در آن بخوبى ديده شده است. 

وی با بیان اینکه، متاسفانه اين قانون بخوبى اجرا نمی شود اظهار داشت: واقعيت اينست كه برخى از بدنه دولت اعتقادى به مبارزه با غارتگران اقتصادى ندارند ، و حتى چندى قبل وزراى صنعت تجارت و دارائى طى نامه اى به آقاى رئيس جمهور خواستار متوقف شدن اجرائى اين قانون شدند.

وی ابراز داشت: طرحهایی كه در گذشته با حضور ١٥ استاندار مرزى كشور در محل ستاد در جهت رسيدگى به معيشت مرزنشينان مصوب شد و در برخى استانها از جمله سيستان و بلوچستان با استفاده از فرصتهاى مرزى اجرائى شد اما متاسفانه بعدها متوقف شد.

رئيس سابق ستاد مركزى مبارزه با قاچاق كالا و ارز كشور با بیان اینکه، اجرا اين گونه طرحها ميتواند تأثير بسزائى در شكوفائى اقتصاد كشور داشته باشد افزود: در حال حاضر كه بيش از ١٣ هزار واحد توليدى تعطيل و يا با مشكل توليد مواجه هستند، نبايستى اجازه داد كه عرصه اقتصاد و توليد جولانگاه عده اى فرصت طلب در واردات بى رؤيه محصولات بى كيفيت چينى و تركى باشد و شاهد تعطيلى ديگر واحدهاى توليدى و صنعتى و نيز بيكارى هزاران كارگر فنى و ماهر باشيم. 

وی ابراز داشت: تنها راه مبارزه با اين پديده خطرناك اجراى كامل قانون توسط دولت و قوه قضائيه است ، علاوه بر آن از انعقاد قراردادهاى غير ضرور تجارى توسط بخش خصوصى و يا دولتى با هيئتهاى تجارى كه بعد از برجام زياد به كشورمان سفر ميكنند جلوگيرى بعمل آيد.

مالکی تاکید کرد: گمركات كشورمان بايستى بر اساس حمايت از اقتصاد مقاومتى و توليد داخلى از ورود كالأهاى بى كيفيت كه ضربه به مشابه داخلى ميزند جلوگيرى نمايد. 

وی گفت: اجراى كامل موارد فوق و مشابه كه منطبق با قوانين و دستورالعملهاى داخلى است ميتواند دغدغه بر حق مقام معظم رهبرى و ملت نجيبمان را كاهش و يا بر طرف نمايد. 

انتهای پیام/ 7250 https://www.asrehamoon.ir/vdcaywna.49nym15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما