تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۵۶
گرد و غبار این روز ها اگر برای مردم سیستان آب و نان نداشت رتبه های جهانی داشت که شاید به زودی رتبه های جهانی دیگری چون افزایش مبتلایان به سل را هم به نام خود ثبت کند.
گزینه های ابتکاری برای رد گم کردن مشکلی به نام گرد و غبار/ آیا دومین رتبه جهانی هم به نام بانوی سبز ثبت می شود؟
به گزارش خبرنگار اجتماعی عصرهامون مرداد ماه ۹۴ بود که بانوی سبز دولت تدبیر در اظهار نظری عجیب عنوان کرد که مقابله با ریزگردها و گرد و غبار استان ها به ما ربطی ندارد اما چندی بعد وی در صف اول معترضین به سگ کشی درشیراز قرارگرفت تا مبادا سگی در سایه غفلت وی خفه شود. 
با این حال این روز ها گرد و غبار باز هم مهمان ناخوانده مردم سیستان و اهواز شده تا آمار مبتلایان به سل را افزایش دهد و رکود دیگری را شاید این بار نه در کشور بلکه در جهان  به نام بانوی سبز ثبت نماید گویا بانوی سیاسی کار دولت تدبیر برآن شده تا پس از کسب رتبه اول آلودگی زابل این بار رکود جهانی دیگری چون افزایش مبتلایان به سل را در این شهر به نام خود ثبت نماید.
علی ای حال گویا تمام مشکلات سیاسی و غیر مرتبط با محیط زیست به بانوی سبز مربوط می شود به جز آلودگی هوا، گرد و غبار، بحران آب و سدسازی، برنج تراریخته.

 
با این وجود ۱۲ سال از سکانداری بانوی محیط زیست می گذرد و ابتکار برای شانه خالی کردن از مسئولیت‌هایی که بر عهده‌اش بوده و اصرار بر انجام اموری که هیچ ربطی به او نداشته، حاشیه‌هایی را برای دولت و محیط زیست کشور  ایجاد کرده است که وقت آن رسیده است که معصومه ابتکار، بانوی سبزپوش دولت یازدهم، دیگر لقب بانوی حاشیه‌ساز دولت را هم از آن خود کند، حاشیه‌هایی که هم برای دولت پرهزینه است و هم برای نظام جمهوری اسلامی. یکی از این حاشیه ها زمانی بود که مردم خوزستان در انبوه گرد و غبار گم می‌شوند و ابتکار حتی راضی به انجام یک سفر به خوزستان محض انجام همدردی نمی‌شود و وقتی هم وزیر بهداشت به عنوان تنها نماینده یک دولت به خوزستان می‌رود مشاور ابتکار به تمسخر می‌گیرد که «وزیر بهداشت نخود هر آشی است!»
با این حال وقتی این بانو در بحبوحه مشکلات زیست محیطی کشور در رسانه‌های بیگانه، مکرر درباره مذاکرات هسته‌ای و نتایج آن گفت‌وگو می‌کند، مبادا فکر کنید که او می‌خواهد نخود هر آشی شود!
گذری به کارنامه ۳ ساله بانوی سبز در دولت امید نشان از وعده های متعددی می دهد که در نهایت در لوای هر کدام بگوید دولت پیشین، ناتوان بوده و بی‌کفایت خاتمه یافته است و به این شکل از زیر بار مسئولیتی که خود را الگوی آیندگان محیط زیست کند شانه خالی کرده است.
 
بی‌توجهی به تثبیت شن‌های روان زابل را درصدر شهرهای آلوده قرار داد
به گفته نماینده سابق مردم زابل در مجلس با انتقاد از بی توجهی دولت به تثبیت شن‌های روان هزار هکتار از اراضی سیستان، گفت: سیستان به دلیل طوفان های شن و ماسه بیش از ۲۰۰ روز از سال را در شرایط فوق بحرانی به سر می برد.
وی افزود: طی 4 سال گذشته بارها از تریبون قوه مقننه این موضوع به مسئولان دولتی تاکید شد که برای کاهش آلودگی‌های زابل تدابیر ویژه اتخاذ کنند، حتی از رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی درخواست شد که حق ریزگرد برای کارمندان سیستان درنظر گرفته شود اما به این موضوع هیچ ترتیب اثری داده نشد.
وی با اشاره به اینکه مهم‌ترین اولویت برای کاهش آلودگی‌های سیستان تثبیت شن‌های روان است، تصریح کرد: در سفر استانی سال 93 اعضای هیات دولت به استان سیستان مقرر شد که تثبیت شن‌های روان هزار هکتار از اراضی سیستان در دستور کار قرار گیرد اما متاسفانه از آن سال تاکنون حتی  تثبیت یک هکتار از شن‌های روان نیز در دستور کار دولت قرار نگرفته است؛ بنابراین با توجه به تداوم خشکسالی در این استان تثبیت شن‌های روان باید توسط دولت پیگیری شود.
حسینی با بیان اینکه اولویت بعدی دولت در سیستان پیگیری حقابه تالاب هامون است، گفت: سفر چند روز گذشته رییس سازمان محیط زیست برای استان سیستان به بهانه ثبت جهانی تالاب هامون هیچ مشکلی را درجهت کاهش آلودگی هوا رفع نمی‌کند زیرا مهم‌ترین اقدام درحال حاضر تثبیت شن های روان و کاشت درخت و نهال است هرچند که این موضوع نیز نیازمند صرف زمان بسیاری است.
با این حال صرفا جهت اطلاع بانوی سبز روز های طوفانی و درد آور مردم سیستان بار دیگر استارت خورده ومردم تنها دست به دعا برداشته اند تا شاید باران ببارد و هوا صاف شود.
انتهای پیام/۹۰۳۱
https://www.asrehamoon.ir/vdcexw8v.jh8nfi9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما