تاریخ انتشار :جمعه ۱۵ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۰۱:۰۷
چند ماهی است که انتشار خبر فیش حقوقی چند ده میلیونی برخی مدیران تیتر یک بسیاری از رسانه های کشور شده و موج عظیمی از اعتراضات مردمی را به همراه داشته است.
دارندگان فیش های نجومی ذخیره های نظام یا خائنین به ملت
به گزارش سرویس سیاسی  عصرهامون،به نقل از پایگاه خبری لادیز، چند ماهی است که انتشار خبر فیش حقوقی چند ده میلیونی برخی مدیران بیمه مرکزی و بانکها تیتر یک بسیاری از رسانه ها شده و ماجرای فیش های نجومی برخی مدیران که از قضا تعداد شان نیز اندک نیست کام مردم به ویژه قشرضعیف جامعه را تلخ کرده است و فیش های حقوق نامتعارف و نجومی در شبکه های اجتماعی دست به دست می چرخد تا بلندتر از گذشته بر کوس بی تدبیری دولتمردان بنوازد تا شاید صدای آن در خواب رفته ها را بیدار کند.

رسوایی حقوق های نجومی گریبان گیر مدیران زیادی از جمله رییس کل بیمه مرکزی، مدیرعامل بانک صادرات، مدیر عامل بانک قرض الحسنه مهر ایران و مدیرعامل بانک ملت شد و هر سه از سمت خود عزل شدند.

صفدر حسینی رئیس  صندوق توسعه ملی از دیگر مدیرانی است که انتشار فیش حقوقی وی سر و صداهای زیادی به پا کرد چرا که این اسناد نشان می‌داد که رئیس این صندوق حدود 57 میلیون حقوق دریافت کرده و 300 میلیون وام قرض‌الحسنه گرفته است.

در اولین واکنش "علی طیب نیا" وزیر امور اقتصادی و دارایی، در پی اطلاع از فیش‌های حقوقی چند ده میلیون تومانی مدیران ارشد بیمه مرکزی، دستور رسیدگی به این موضوع و ارائه یک گزارش جامع را صادر کرد اما  چندی بعد طی بیانیه‌ای اعلام کرد: آنچه در رسانه‌ها به‌عنوان حقوق‌های «چند ده ‌میلیون تومانی» از آن یاد شده است، برداشتی نادرست بوده است.

بنا به اظهارات رئیس سازمان بازرسی کشور نیز، رد پای برخی از انتصاباتی که فیش‌های کلان حقوق داشته‌اند به حسین فریدن برادر رئیس جمهور می‌رسد و این بتعث ایجاد حساسیت بیشتری در کشور شده است.

 صفدر حسینی یکی از ذخیره های نظام است

پس از عزل صفدر حسینی و انتصاب مدیر جدید صندوق توسعه ملی، محمدباقر نوبخت رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و دبیر هیأت امنای صندوق توسعه ملی در مراسم انتصاب احمد دوست‌حسینی به‌عنوان رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی از سوی رئیس جمهورگفت: از سید صفدر حسینی به عنوان یکی از ذخیره های نظام یاد کرد و افزود: گذشته از ارادت شخصی بنده به دکترحسینی، سایر اعضاء هیأت عامل سابق صندوق توسعه ملی نیز از بزرگان اقتصاد کشور هستند و الحق در دوران مسوولیت خود امانتداران بزرگی برای کشور بودند.

این تعریف و تمجید نوبخت درباره مدیرعامل صندوق توسعه ملی و دیگر اعضای هیات عامل این صندوق که به خاطر سو استفاده از بیت المال مجبور به استعفا شده و حتی  5 مدیر عالی این صندوق نیز برکنار شدند جالب توجه است.

 

آنهایی که حقوق غیرمتعارف داشتند، کمتر از یک درصد مدیران دولتی را تشکیل می‌دهند

رییس جمهور شب گذشته در بخشی از گفتگوی تلویزیونی زنده خود در خصوص فیش‌های نجومی گفت: آنچه مطرح است، مربوط به چند هزار مدیر که در سازمان‌های دولتی و غیردولتی حضور دارند، می‌شود و اگر حساب کنیم آنهایی که حقوق غیرمتعارف داشتند، کمتر از یک درصد مدیران دولتی را تشکیل می‌دهند؛ بنابراین تخلفات، تخلفات عام نبوده است و اکثریت مدیران جامعه ما برای کشور و ملت خود، خادمان خوبی بوده و هستند.

روحانی از همه مردم و رسانه‌ها که برای اهتمام به این موضوع تلاش کردند، تشکر کرد و گفت: این عمل غیرمنصفانه و نادرست بوده و پول به دست آمده، نامشروع بوده است.

وی در خصوص بازگشت این پول‌ها به بیت‌المال گفت: هر موضوعی را که ما تشخیص بدهیم که این موارد تخلف شده است و برخلاف مقررات، قوانین و یا سوءاستفاده از قوانین بوده است، پول‌ها بازمی‌گردد. اگر افراد تخلف دیگری هم داشته باشند، به دستگاه قضایی سپرده  می شوند.

 

خوی اشرافی گری در کلام امام خمینی(ره) و رهبر انقلاب

رهبر انقلاب نیز بارها خطر خوی اشرافی‌گری و ظهور طبقه‌ی جدیدی در اقتصاد و سیاست را گوشزد کردند و در سخنرانی سالگرد رحلت حضرت امام رحمه‌الله‌علیه، مولفه‌ی زیست غیراشرافی و غیر دنیاطلبانه را یکی از ویژگی‌های برجسته‌ی امام راحل و از لوازم رسیدن کشور به قله‌ها بیان کرده‌اند: «(ما) دنبال پرداختن به اشرافی‌گری و تجملات نباشیم، ما مسئولین خودمان را حفظ کنیم، همچنانکه این مرد بزرگ خود را حفظ کرد ... اشرافی‌گری ممنوع است، لذت‌جویی ممنوع است، به فکر جمع‌ کردن زخارف دنیا افتادن برای مسئولین ممنوع است، با این ممنوعیت‌هاست که می‌توانیم به قله برسیم و  در جای دیگری تمایل به اشرافی گری را «آفت بسیار بزرگ مسئولیت»در نظام نام نهادند.     

  بیانات در سخنرانی سالگرد رحلت حضرت امام خمینی  (۱۳۹۰/۰۳/۱۴)

 

همچنین ایشان در در دیدار رمضانی خود با روحانی و اعضای هیأت دولت به موضوع اخیر حقوق‌های کلان اشاره و تأکید کردند: موضوع حقوق‌های نجومی، در واقع هجوم به ارزش‌ها است اما همه بدانند که این موضوع از استثناها است و اکثر مدیران دستگاه‌ها، انسان‌های پاک‌دست هستند، اما همین تعداد کم نیز خیلی بد است و باید حتماً با آن برخورد شود.
رهبر معظم انقلاب با اشاره به دستور رئیس‌جمهور به معاون اول برای پیگیری موضوع خاطرنشان کردند: این موضوع نباید شامل مرور زمان شود بلکه باید حتماً به صورت جدی پیگیری، و نتیجه‌ی آن به اطلاع مردم رسانده شود.
رهبر انقلاب اسلامی گفتند: براساس اطلاعاتی که به من رسیده است، میزان دریافتی مدیران در بیشتر دستگاه‌ها، در حد معقول است و دریافتی‌های کلان، مربوط به تعداد اندکی از مدیران است که باید با همین موارد اندک هم برخورد قاطعانه انجام شود.

 

صحبت های امام خمینی (ره) همیشه تأکید بر این مسئله بود که مسئولان کشور مانند مسئولان نهادها و ارگان های دولتی باید از هرگونه اشرافی گری پرهیز کنند.

 امام خمینی (ره) همواره بر اینکه نوع زندگی مسئولان باید مانند زندگی مردم عادی باشد تأکید داشته و همیشه به مسئولان درباره تجمل گرایی و سطح زندگی متفاوت با میانگین زندگی مردم هشدار می دادند و می فرمودند: سرچشمۀ همۀ مصیبتهایی که ملت‌ها می‌‏کشند این است که متصدیان امورشان از قشر مرفه و از اشراف و اعیان ـ به اصطلاح خودشان ـ از آن‌ها باشد. و آن‌ها این طور هستند، اشراف و اعیان این طور هستند که تمام ارزش‌ها را به این می‌‏دانند که آنجایی که زندگی می‌‏کنند بهتر از دیگران باشد، آن رفتاری که مردم با آن‌ها می‌‏کنند، رفتار عبید با موالی باشد؛ تمام افکارشان متوجه به این مسائل است.
انتهای پیام/4947

https://www.asrehamoon.ir/vdcaiwna.49n0w15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما