تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۲۵
در ادامه واردات مواد غذایی تهدید آمیز به کشور؛

سرطان دستاورد ورود اسرائیلی ها به چرخه غذایی ایرانیان

پس از واردات محصولات تراریخته و تهدیدآمیز به چرخه غذایی ایرانیان قرارگاه خاتم الانبیاء(ص)به صورت ویژه با اجرای طرح امنیت غذایی در این بحث ورود پیدا کرد.
سرطان دستاورد ورود اسرائیلی ها به چرخه غذایی ایرانیان
به گزارش خبرنگار اقتصادی عصرهامون، هر روزه شاهد واردات مواد غذایی تهدید آمیز از جمله محصولات تراریخته و پالم از کشور های مختلف به ایران هستیم که به گفته معاون کشاورزی قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) امنیت غذایی یکی از چالش های بزرگی است که متاسفانه تمام صهیونیست ها و ابر قدرت ها در این زمینه ورود پیدا کرده و با تزریق مواد اولیه مورد نظر به مواد غذایی مردم نقش بیوتروریسم را ایفا می کنند.
واردات بی رویه و محصولات تراریخته و پالم به کشور سبب شده که آمار مبتلایان به سرطان در کشور در سال های اخیر رشد چشمگیری پیدا کند.
برای مقابله با محصولات تهدید آمیز قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) اقدام به اجرایی کردن طرح آبیاری نوین در جنوب شرق کشور کرد.
به گفته سرهنگ مسعود پرستاری معاون کشاورزی قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) طرح احیاء و توسعه که یکی از طرح های ارزشمند در راستای فرامین سفر مقام معظم رهبری به سیستان وبلوچستان است به طور جد در حال پیگیری می باشد.
وی طرح های بزرگ، فراملی و کارهای عام المنفعه را از اقدامات قرارگاه خاتم الانبیاء(ص)عنوان کرد و اظهار داشت: ایجاد تولید پایدار و امنیت غذایی از 
اهداف این مجموعه و یکی از چالش های بزرگی است که متاسفانه تمام صهیونیست ها و ابر قدرت ها در این زمینه ورود پیدا کرده و با تزریق مواد اولیه مورد نظر به مواد غذایی مردم نقش بیوتروریسم را ایفا می کنند.
 
سرطان دستاورد ورود اسرائیلی ها به چرخه غذایی ایرانیان
سرهنگ پرستاری هدف از طرح امنیت غذایی را تولید محصولات ارگانیک یا به نوعی بازچرخانی مجدد آب به زمین های کشاورزی عنوان کرد و افزود: امروز صهیونیست ها با دگرگون کردن تمام سیستم عصبی، مغزی و گوارشی باعث تغییر در رشد و نمو بدن انسان می شوند که نمونه بارز تزریق مواد را می توان در فست فودها یا زیتون هایی مشاهده کرد که تلخی آن را گرفته که این امر خود عاملی برای بروز سرطان و بیماری های گوارشی در مصرف کنندگان است. 
وی با بیان اینکه برای اولین بار در جنوب شرق کشور طرح آبیاری نوین در دست اجرا است، ادامه داد: این آبیاری برای اولین بار با همکاری قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) و قرارگاه منطقه ای قدس در کشور در شهرستان رودبار و برای دومین بار در سیستان وبلوچستان در حال اجرا است؛ بگونه ای که در این طرح تخریب آب تقریبا به یک درصد رسیده و مبنای عملکرد بر اساس متر مربع سنجیده می شود.
معاون کشاورزی قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) از اشتغال بعنوان یکی از معضلات اساسی جامعه یاد کرد و گفت: با اجرای طرح آبیاری نوین که توسط قرارگاه خاتم الانبیاء در حال اجرا است معضل بیکاری نیز مرتفع خواهد شد.
 
شناسایی 60 هزار هکتار اراضی جهت آبیاری نوین
وی با اشاره به اینکه طرح امنیت پایدار و مهار آب های مرزی در استان در راستای دستورات رهبر معظم انقلاب شروع شده است، افزود: متولی و مجری این طرح قرارگاه منطقه ای قدس نیروی زمینی سپاه به نمایندگی از قرارگاه خاتم الانبیا می باشد.
پرستاری در ادامه جزئیات این طرح تصریح کرد: در حال حاضر 60 هزار هکتار اراضی شناسایی و مستعد کار هستند که از این مقدار 33 هزار هکتار تحویل موقت شده و از این میزان نیز 6 هزار و 150 هکتار هم به اعضا به صورت کامل واگذار شده است. 
سرهنگ پرستاری گفت: با همت قرارگاه عملیات قدس استان و کمکی که از وزارت جهاد و نیرو و یا سایر دستگاه ها می شود اگر 5 هزار و 300 هکتار دیگری که در این طرح وجود دارد به مرحله بهره برداری برسد حداقل زمینه اشتغال برای 2 هزار نفر به صورت مستقیم و 12 هزار بهره بردار جدید یا شغل غیرمستقیم ایجاد خواهد شد.
 
اشتغال 14 هزار نفر در این طرح 
وی بیان کرد: در برنامه مطالعاتی نیز 18 هزار و 760 هکتار مطالعه شده که اگر دولت کمک کند و پای کار باشد در برنامه سه ساله در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی و توانمندسازی اقتصاد محلی با چشم انداز مقام معظم رهبری به مرحله اجرا می رسد.
معاون کشاورزی قرارگاه خاتم الانبیاء(ص)تصریح کرد: اهم اقداماتی که در نوارهای مرزی و مناطق حساس از نظر بعد سیاسی از جمله در سیستان وبلوچستان، هرمزگان، ایلام و غیره انجام می شود علاوه بر اینکه هزینه های انتظامی و نظامی را کاهش می دهد باعث وحدت رویه بین مردم با خود و نظام نیز می شود بگونه ای که صلح و دوستی بین دولت، مردم و سپاه منجر به همگرایی و امنیت پایدار بیشتری خواهد شد.
وی در پایان با اشاره به اینکه در جنوب شرق کشور اقدامات انجام شده برای شیعه و سنی بصورت یکسان بوده و هیچ فرقی با یکدیگر ندارد، گفت: بیشتر طرح ها برای اهل تسنن است بگونه ای که از طرح های موجود 27 هزار هکتار در بلوچستان و 3 هزار هکتار در زابل انجام می شود.
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcjaveo.uqehizsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما