تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۱۶
معاون دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: 600 تخت بیمارستانی تا نیمه اول سال آینده در استان به بهره برداری خواهد رسید که 200تخت آن مربوط به بیمارستان امام علی (ع) زاهدان است.
بهره برداری از 600 تخت بیمارستانی در سیستان و بلوچستان/ هزار و 600 نفر ردیف استخدامی به استان اختصاص یافت
بهره برداری از 600 تخت بیمارستانی در سیستان و بلوچستان/ هزار و 600 نفر ردیف استخدامی به استان اختصاص یافت
به گزارش خبرنگار اجتماعی عصرهامون، علی اصغر جمشید نژادمعاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان  بلوچستان در نشست خبری با اصحاب رسانه که با حضور مدیر کل آموزش و پرورش، مدیر کل امور اجتماعی استانداری، معاون دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در محل دفتر این معاونت برگزار شد، گفت: کم و برابر کردن میانگین بهداشت و درمان استان از دغدغه های اصلی وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی است.
وی افزود: از ابتدای امسال تاکنون با توجه به نگاه ویژه، دوبار وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی به استان سفر کرده است و دو روز در حوزه شمال و 3روز در جنوب استان حضور داشته است .
وی خاطرنشان کرد: در سفرهای متعدد وزیران به استان مجموعه ای از تصمیمات که نیازمند اقدامات خاص بودند مدنظر قرار گرفت و با تشکیل دبیرخانه ای در استان و برگزاری جلسات متعدد در حد معاونین وزارت بهداشت و درمان، مباحث مربوط به بهداشت و درمان مردم در حال پیگیری است.
 
بیش از 19 هزار نفر از فاقدین شناسنامه، شناسنامه دار شدند
وی با اشاره به فاقدین شناسنامه در استان نیز گفت: این معضل شامل سه بخش فاقدین، مشکوک التابعین و غاصبین شناسنامه می شود، که هرکدام از این عناوین بار حقوقی خاص مربوط به خود را دارد و طبق پیگیری های انجام شده توسط مسئولین، فرمانداران و بخشداران تا ۱۸ ماه آینده بحث فاقدین شناسنامه به اتمام خواهد رسید.
جمشید نژاد افزود: حدود 19هزار954 نفر از فاقدین شناسنامه استان در چند سال اخیر صاحب شناسنامه شده اند و 776 نفر باقی مانده فاقد تابعیت ایرانی هستند و یا مادر تابعیت ایرانی داشته و پدر تابعیت غیر ایرانی، که فرزندان آنان پس از سن 18 سالگی تعیین تکلیف خواهند شد.
وی در خصوص سفر وزیر کشور به استان نیز گفت: در این سفر، رفع نیازمندی های امنیتی در نقاط مرزی کشور مورد توجه وی قرار گرفت و بازدید هایی نیز از مرزهای استان انجام شد.
معاون استاندار بیان کرد: در سفر اخیر وزیر کشور در بحث حاشیه نشینی و ریزگردها مواردی از قبل پیش بینی شده بود و طی این سفر تصمیمات خوبی برای رفع این مشکلات اتخاذ شد و کارگروهی برای مبارزه با مواد مخدر تشکیل شد.
 
اعتبار رفع مشکلات حاشیه نشینی افزایش می یابد
وی گفت: در بحث حاشیه‌نشینی سال گذشته میزان اعتبارات بسیار کم بود و امسال مقرر شده تا این رقم افزایش یابد اما با توجه به مشکلاتی که این منطقه دارد انتظار داریم سیستان و بلوچستان به‌صورت ویژه در تخصیص اعتبارات ساماندهی حاشیه‌نشینی اندیشیده شود.
در ادامه این نشست معاون دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در پاسخ به سوال خبرنگار یک رسانه در خصوص در اختیار بودن دانشگاه علوم پزشکی برای دکتر شهریاری نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی، ضمن انتقاد از این خبرنگار گفت: من فردی سیاسی نیستم اما باید بدانید دکتر شهریاری از چهره های ملی و فرا ملی ما است و باید از توان وی بهره بگیریم.
جمشید اردونی افزود: دکتر شهریاری فردی سیاسی است که در مجلس شورای اسلامی حضور دارد و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هستند و هر 2 تا سه هفته به زاهدان می آیند و 400بیمار را  ویزیت می کنند.
این مقام مسئول خطاب به رسانه های حاضر در نشست خبری گفت: اصحاب و ارباب باید واقع گرا بوده و قدر انسان ها را بدانند، مردم به امثال این افراد نیاز دارند.
 
تمام مراکز درمانی استان پزشک دارند
معاون دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در پاسخ به سوال خبرنگار عصرهامون در زمینه کمبود پزشک در استان بیان کرد: تمام مراکز درمانی استان پزشک دارند و در راستای ارتقای سطح بهداشت و درمان و در بد ترین شرایط ممکن بیمارستان 32 تخت خوابه میرجاوه تا پایان امسال افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید.
وی با اشاره به اجرای طرح تحول سلامت در کشور افزود: درحال حاضر پزشکان متخصص ما در حداقل ممکن هستند و در رشته های جراحی ، اطفال ، بیهوشی و زنان که 5رشته اصلی پزشکی هستند در تمام شهرستانها حضور دارند و در زاهدان نیز هم در رشته های تخصصی و فوق تخصصی مختلف دارای پزشک است.
 
بیمارستان میرجاوه تا پایان سال افتتاح می شود
اردونی تصریح کرد: 600 تخت بیمارستانی تا نیمه اول سال آینده در استان به بهره برداری خواهد رسید که 200تخت آن مربوط به بیمارستان امام علی (ع) زاهدان است.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه اداره‌کل بهزیستی استان اعلام کرده است به دلیل نبود پزشک حتی یک مرکز ژنتیک غربالگری در استان وجود ندارد نیز اظهار کرد: در بحث سلامت از هیچ همکاری دریغ نخواهیم کرد و با تمام ارگان‌ها و نهادهای دولتی و خصوصی همکاری لازم را انجام داده و امکانات خود را در اختیارشان قرار خواهیم داد.
 
آغاز اجرای توزیع شیر از نیمه آبان ماه جاری در مدارس
علیرضا نخعی مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان نیز در ادامه این نشست گفت: با توجه به پیگیری انجام شده در حال حاضر درحال عقد قرارداد برای توزیع شیر هستیم و سعی می شود تا نیمه آبان ماه جاری توزیع شیر در بین دانش آموزان استان آغاز شود.
وی علت تاخیر در اجرای این طرح تا کنون را عدم تامین اعتبار عنوان کرد و افزود: با پیگیری انجام شده سعی می شود توزیع شیر در بین دانش آموزان، امسال بیش از سال گذشته باشد.
نخعی در زمینه حذف نام بلوچستان از کتب درسی که چند هفته است در شبکه های مجازی و برخی رسانه ها به آن پرداخته شده است، نیز گفت: به هیچ وجه نام بلوچستان از کتب درسی حذف نشده و نخواهد شد فقط به دلیل برخی تغییرات، سیر تحول حکومت در دوره های متعدد تاریخی و به ترتیب دوره ها روایت تاریخی خواهد شد و در 8 جای دیگر از کتب درسی نام بلوچستان ذکر شده است.
 
ثبت نام 11 هزار دانش آموز فاقد شناسنامه در مدارس استان
وی در خصوص برگزاری اردوهای راهیان نور در طول سال تحصیلی اظهار کرد: اردوهای راهیان نور کاملا داوطبانه بوده و در راستای دانش اندوزی دانش آموزان صورت می گیرد و برگزاری آن در طول سال تحصیلی هیچ منافاتی با تحصیل ندارد و به هیچ عنوان لطمه ای به درس دانش آموزان وارد نمی کند.
این مسئول از ثبت نام 11 هزار دانش آموز فاقد شناسنامه در مدارس استان و 5 هزار نفر در مدارس زاهدان خبرداد و افزود: براساس کمیسیون خاص اعطای مدارک تحصیلی و به دلیل حساسیتی که دارد، اعطای هرگونه گواهی منوط به ارائه مستندات هویتی و رفع مشکل فاقدین شناسنامه است.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان بیان کرد: تدوین و اجرای پروژه عدالت آموزشی ذیل برنامه توسعه و جذب 96 هزار و 236 کودک بازمانده از تحصیل، جذب 50 هزار نوآموز پیش‌دبستانی و رشد حدود پنج برابری جذب نوآموزان و ساخت و تکمیل 10 مرکز رفاهی فرهنگیان از جمله اقدامات آموزش و پرورش در چند سال اخیر در استان می باشد.
 
اختصاص 1600 ردیف استخدامی در سال گذشته
نخعی خاطرنشان کرد: هزار و 600 نفر ردیف استخدامی آزاد جدید طی سال‌های اخیر به این استان اختصاص یافته که 400 نفر جذب شده و هزار و 200 نفر در حال جذب هستند، طی دو سال گذشته 762 مدرسه در استان راه‌اندازی شده که سهم به‌سزایی در تامین فضاهای آموزشی داشته است.
وی در زمینه بازماندگان از تحصیل استان نیز گفت: 96 هزار و 263 بازمانده از تحصیل استان در 2 سال اخیر با هدف اجرای طرح عدالت آموزشی جذب کلاس های درس شده اند، این تعداد از افراد جذب شده دو سوم بازماندگان از تحصیل سیستان و بلوچستان را تشکیل می دهند.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در تلاش هستیم مشکل بازماندگان از تحصیل استان تا 2 سال آینده برطرف شود.
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcjixeo.uqehxzsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما