تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۲۳:۵۰
دانشگاه میرجاوه همچنان دست نیافتنی ماند:

وعده های سر خرمن مسئولین، گره کور دانشگاه میرجاوه را باز نکرد

پس از انتزاع میرجاوه از زاهدان ، موضوع استقرار دانشگاه به دلیل مرزی بودن، مورد هجوم انواع تهاجم فرهنگی دشمنان قرار دارد بیش از گذشته احساس شد.
وعده های سر خرمن مسئولین، گره کور دانشگاه میرجاوه را باز نکرد
به گزارش سرویس اجتماعی عصر هامون، به نقل از پایگاه خبری لادیز؛ وجود مراکز علمی نقش مهمی در توسعه شهرنشینی و اعتلای فرهنگ جامعه دارد، استقرار دانشگاه  موجب بالا بردن سطح سواد اجتماعی شده و مهمترین نقشی که دانشگاه ها می توانند از خود بر جای بگذارند تاثیر بر توسعه فرهنگی جامعه است.

جوانان تحصیلکرده می توانند زمینه رشد و پیشرفت جامعه را فراهم کتند و دانشگاه کانون تربیت این آینده سازان جامعه است، برای پیشرفت منطقه و ارتقای سطح اجتماعی جامعه باید بیش از پیش به جوانان بها داد و زمینه‌های رشد و شکوفایی آنها را فراهم کرد.

بر اساس اندیشه های حضرت امام(س) می توان گفت که دانشگاه در نظر امام(س) به عنوان یک کارخانه انسان سازی بسیار مهم تلقی شده و معتقد بودند که اگر دانشجویان بتوانند در دانشگاه، علم و ایمان را با یکدیگر همراه سازند، می توانند به عنوان یک قشر تحصیلکرده، فرآیند روشنگری اجتماعی را به دست گیرند.

 شهرستان میرجاوه به دلیل مرزی بودن، مورد هجوم انواع تهاجم فرهنگی دشمنان قرار دارد و پس از انتزاع میرجاوه از زاهدان ، اهمیت استقرار دانشگاه در این شهرستان بیش از گذشته احساس شد چرا که این شهرستان از جوانترین شهرهای استان است و جوانان این شهرستان مرزی ناچارند برای ادامه تحصیل فاصله 80 کیلومتری تا مرکز استان را طی کنند از طرفی دیگر برخی جوانان به خصوص دختران جوان به دلیل وجود تعصبات خاص در خانواده و فقدان دانشگاه در شهرستان از راهیابی به مراکز دانشگاهی باز می مانند.

موضوع استقرار دانشگاه همواره یکی از وعده های انتخاباتی نمایندگان این شهرستان بوده تا جایی که حمیدرضا پشنگ ریگی نماینده سابق این شهرستان بارها قول استقرار یک واحد دانشگاهی در شهرستان را داده بود که هرگز این امر محقق نشد، وی در مرداد سال 93 اعلام کرد که  به زودی دانشگاه پیام‌نور در میرجاوه راه‌اندازی خواهد شد، اقدامات اولیه انجام و از مهرماه شاهد راه‌اندازی دانشگاه پیام‌نور در میرجاوه خواهیم بود، اما هیچ خبری از تحقق این وعده تکراری نشد.

"علی کرد" نماینده مردم میرجاوه در مجلس دهم نیز استقرار دانشگاه را دست مایه تبلیغات انتخاباتی خود قرار داد و در ابتدای سکانداری مجلس قول استقرار دانشگاه علمی کاربردی یا پیام نور را به مردم این شهرستان داد و مردم میرجاوه همچنان منتظر تحقق این وعده از سوی مسئولین هستند.

علی کرد  در گفت و گو با خبرنگار لادیز اظهار کرد: راه اندازی یک واحد دانشگاهی در شهرستان میرجاوه با توجه به تعداد دانش آموزان آماده ورود به دانشگاه در این شهرستان و وجود نیروی انسانی، بستر و شرایط مناسب  از طریق مراجع زیربط در حال پیگیری است و به دلیل شرایط ویژه و مرزی بودن این شهرستان، استقرار دانشگاه باید در الویت برنامه های آبادانی میرجاوه قرار گیرد.

وی افزود: ورود و راه اندازی دانشگاه در شهرستان میرجاوه سبب توسعه و تحول علمی و فرهنگی این شهرستان خواهد شد بنابراین به دنبال استقرار یک واحد دانشگاه پیام نور و علمی و کابردی در شهرستان هستیم تا شرایط ادامه تحصیل جوانان مستعد و فرهیخته میرجاوه بیش از گذشته فراهم شود.

پیش از این مشاور فرماندار میرجاوه در امور جوانان  نیز  در گفت و گو با خبرنگار لادیز وعده استقرار دانشگاه علمی کاربردی در شهرستان را تا بهمن ماه سال جاری داده بود اما با نزدیک شدن به زمان ذکر شده هنوز هیچ خبری از استقرار دانشگاه نیست و گویا به طور کلی منتفی شده است.

مشاور فرماندار در امور جوانان به خبرنگار ما بیان داشت:با پیگیری انجام شده از سوی مسئولین شهرستان میرجاوه ، مرکزآموزش علمی کاربردی شهرداری میرجاوه از بهمن امسال فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

بهروز ریگی افزود: عدم استقرار دانشگاه سبب شده تا بسیاری از جوانان به خصوص  دختران به دلیل مشکلات رفت و آمد به مرکز استان و یا تعصبات خانوادگی از تخصیلات دانشگاهی باز بمانند.

گویا  استقرار دانشگاه در میرجاوه گره ای کور است که مسئولین به جای تلاش در باز کردن این گره، ترجیح می دهند به وعده وعیدهای تکراری بسنده کنند و جوانان میرجاوه همچنان باید در حسرت این آرزوی دست نیافتنی خود روزگار سر کنند.

انتهای پیام/4941

https://www.asrehamoon.ir/vdccesqo.2bqxm8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما