تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۲۹
لوله کشی آب به ۴۶ هزار هکتار از مزارع سیستان با مشکلات بسیاری مواجه است که در این راستا تاخیر یک ساله در افتتاح آن به خوبی ملموس و قابل مشاهده است.
لوله کشی آب به ۴۶ هزار هکتار از مزارع سیستان خوب یا بد
به گزارش عصرهامون به نقل از اوشیدا؛ باتوجه به اینکه زحمت های زیادی برای لوله کشی آب به زمین های دشت سیستان کشیده شده است و این زحمات همچنان ادامه دارد سوال بسیاری از مردم این خطه این است که آیا این لوله کشی اصولی و اساسی انجام می شود یا نه؟

قریب به اتفاق مردم وبزرگان در مورد مزایا و معایب لوله کشی آب به مزارع سیستان اختلاف نظرهای گوناگونی دارند به طوری که عده ای آن را مقرون به صرفه و عده ای آن را اسراف منابع می دانند.

خارج از این مسله با عنایتی که رهبر بزرگ و فرزانه نسبت به این خطه مظلوم وخشکیده برای رفع کم آبی وخشک سالی دارند آیا مهندسین و پیمانکاران این طرح بزرگ به درستی وظایف خود را انجام می دهند و آیا مسولین بر عملکرد آنها نظارتی دارند؟

در گوشه و کنار از کارگران زحمتکش و مهندسین ناظری که در آنجا مشغول به کار هستند شنیده می شود که پیمانکاران و مهندسین شهرستانی که در آنجا مشغول بکار در رده های بالای تصمیم گیری هستند در انجام وظایف خود کوتاهی و سستی به خرج میدهند که در این راستا می توان از نصب لوله گرفته تا ایستگاه های فشار و مخازن آب و استفاده از میلگردهای نامرغوب و ضعیف درمخازن آب نام برد.

وزارت نیرو متولی اصلی این طرح به خاطر اصولی نبودن آن زیر بار نرفته و جهاد سازندگی نیز در حال حاضر بیشتر طرح را به دست گرفته جای سوال آیا نیست که اولا مگر نه اینکه، این طرح در همین منطقه اجرا می شود و باید از نیروهای بومی و دلسوز اینجا با اوضاع بیکاری استفاده شود و چرا از ظرفیت های بومی استفاده نمی شود.

چرا مسولین ما نظارتی ندارند واگر کسی دلسوز ،حرفی می زند صدایش بجایی نمی رسد و از ترس بیکار شدن مجبور است جلوتر نرود؟ آیا اینها شایعه است یا واقعیت؟..

چرا پیمانکاران بعد از مدتی کار در اینجا دیگر باز نمی گردند و اگر این طرح خوب است انتظار می رود درست اجرا شود و اگر خوب نیست چرا بیت المال را اسراف میکنند و چرا این بودجه در جاهای دیگر سرمایه گذاری نمی شود تا وضع این مردم بهتر شود.

ما بازار خوبی در کنار شهرمان یعنی در افغانستان داریم که در این راستا کارخانه زدن و کار آفرینی بسیار راحت تر است بنابراین چرا تسریع در آوردن گاز و راه آهن باید دست نیافتنی باشد و چرا مسولین می شنوند و تنها وعده پیگیری میدهند و یا شکایت و گزارش کتبی از کارگرانی میخواهند که ترس از بیکار شدن دارند؟

بهر حال مسولینی که می شنوید برای نجات سیستان اقدام کنید پیش از اینکه دیر شود چرا که اگر منطقه خالی از سکنه شود به طور حتم تمام کشور از این موضوع صدمه خواهد دید.

با توکل بر خدا و سعی و تلاش مضاعف شهرمان را آبادش کنیم و در این راستا چشم به راه دیگران نباشیم چرا که باید جواب نسل های آینده را بدهیم حتما آنجا هم خواهید گفت ما هیچ کاره بودیم.

دردهای سیستان زیاد است و یکی دو تا نیست اما متاسفانه سال هاست گوش شنوایی برای شنیدن وجود ندارد تنها امیدواریم مسولان زودتر در راستای حل این مشکلات قبل از اینکه دیر شود گام بردارند چرا که این خطه دارای پتانسیل های فراوانی است که اگر شکوفا شود به طور حتم شاهد تحولات عظیم خواهیم بود.

انتهای پیام/// https://www.asrehamoon.ir/vdcjyveh.uqe8ozsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما