تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۱ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۳۵
معاون مرکز رشد سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام خبر داد؛

تولید نان ویژه بیماران دیابتی در آینده نزدیک

کارشناس ارشد میکروب شناسی پزشکی در مورد تفاوت مرکز رشد سلامت با سایر مراکز رشد گفت:استان ایلام دارای چند مرکز رشد است که در تمام حوزه ها از صاحبان طرح و ایده حمایت می‌کند اما تفاوت مرکز رشد سلامت با سایر مراکز رشد در این نکته است که مرکز رشد سلامت دانشگاه علوم پزشکی به صورت تخصصی فقط از طرح های مرتبط با حوزه سلامت حمایت می کند
تولید نان ویژه بیماران دیابتی در آینده نزدیک
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از خبرگزاری علم و فناوری از ایلام، عارف شاولی پور کارشناس ارشد میکروب شناسی پزشکی از دانشگاه شهید بهشتی و معاون مرکز رشد سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام اظهار کرد: مرکز رشد سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایلام در طول فعالیت یک ساله خود از 6 طرح منجر به محصول در حوزه سلامت حمایت کرده است.
شاولی پور در مورد تفاوت مرکز رشد سلامت با سایر مراکز رشد گفت:استان ایلام دارای چند مرکز رشد است که در تمام حوزه ها از صاحبان طرح و ایده حمایت می کند اما تفاوت مرکز رشد سلامت با سایر مراکز رشد در این نکته است که مرکز رشد سلامت دانشگاه علوم پزشکی به صورت تخصصی فقط از طرح های مرتبط با حوزه سلامت حمایت می کند.
وی افزود: البته حوزه سلامت حوزه بسیار وسیعی است بطوری که در این مرکز رشد از طرح های حوزه پزشکی و گیاهان دارویی گرفته تا نرم افزارهای مرتبط با بیمارستان ها حمایت می شود.
وی در مورد ساز و کار مرکز رشد سلامت ایلام و طریقه حمایت از صاحبان ایده و طرح تصریح کرد:مرکز رشد سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایلام به چند صورت از صاحبان ایده حمایت می کند اولا اینکه پیش شرط حمایت از طرح و ایده ها، فناور بودن آن هاست.به این صورت که ابتدا طرح ارائه شده به شورای داوری ارجاع داده می شود و پس از تایید آن در مسیر حمایت قرار می گیرد.
شاولی اضافه کرد:اگر شخصی صاحب طرح باشد به صورت هسته ی فناور مستقر و غیر مستقر با او همکاری می کنیم و تلاش خواهیم کرد صاحب شرکت شود و  اگر طرح ارائه شده توسط یک شرکت باشد،مرکز رشد سلامت کمک خواهیم کرد تا آن شرکت در مسیر دانش بنیان شدن قرار بگیرد و زمانی که به صورت یک شرکت دانش بنیان ثبت شد ما کمک خواهیمم کرد که بصورت وسیع تر مورد حمایت قرار بگیرد.
معاون مرکز رشد سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت:در آینده نزدیک  نان مخصوص بیماران دیابتی  در این مرکز رشد تولید خواهد شد.
عارف شاولی در مورد فعالیت های مرکز رشد سلامت در حوزه گیاهان دارویی افزود: با توجه به ظرفیت عظیم استان ایلام در بحث گیاهان دارویی و عدم کار کارشناسی دقیق روی اثرات این گیاهان و عدم تبدیل آن ها به دارو،مرکز رشد آمادگی دارد از تمام طرح های منجر به محصول در این حوزه حمایت کند.
وی اضافه کرد:در حال حاضر یک داروی گیاهی با اثرات درمانی برای درمان زخم بیماران دیابتی در حال ساخت است که در آخرین مراحل کار خود قرار دارد .همچنین داروهای گیاهی دیگر با خواص گوناگون از جمله جلوگیری از ریزش مو در حال ساخت هستند.
شاولی پور در پاسخ به این سوال که "در سال جدید اولویت مرکز رشد سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایلام در بحث حمایت از طرح ها چیست" گفت:اولویت اصلی ما حمایت از طرح ها و ایده های فناورانه است.فناور بودن طرح نکته بسیار  مهمی است که باید به آن اهمیت داده شود و اگر قرار است محصولی تولید شود باید یک فناوری و یک مزیت نسبت به محصولات مشابه داشته باشد تا بتوانیم ار آن حمایت کنیم.
معاون مرکز رشد سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایلام در مورد دلیل عدم تجاری سازی محصولات فناورانه و مورد حمایت مراکز رشد تشریح کرد:عدم نیاز سنجی قبل از تولید محصول،عدم بازار یابی و همچنین عدم ریسک پذیری و سرمایه گذاری صاحب طرح از مهمترین دلایل تجاری سازی نشدن محصولات است.
وی ادامه داد: متاسفانه عدم پیگیری صاحب ایده هم یکی دیگر از دلایل این مشکل است به طوری که بسیاری از مخترعین ما دچار رزومه سازی شده اند به این معنی که فقط تعداد اختراعات ثبت شده برایشان اهمیت دارد نه تعداد طرح های منجر به محصول تجاری سازی شده.
وی در پایان در مورد تعداد طرح های ثبت شده در این مرکز رشد اظهار کرد : از زمان راه اندازی این مرکز رشد یعنی یک سال گذشته از 6 طرح ثبت شده حمایت شده است.
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcjoveh.uqethzsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما