تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۰۶:۱۳
شاگرد 13 ساله امام خمینی(ره) و یار امام در نوفل لوشاتو با بیان اینکه سفارش به تربیت طلاب و ساده زیستی به همه ما از خواسته های امام بود، گفت: امروز می توان همان ویژگی ها و ابعاد شخصیتی امام راحل(ره) را در وجود رهبر انقلاب مشاهده کرد.
سفارش به تربیت طلاب و ساده زیستی از خواسته های امام بود/ مشهود بودن وجود ابعاد شخصیتی امام خمینی(ره) در رهبر انقلاب
به گزارش عصرهامون«آیت الله سید عبدالجواد علم الهدی» در گفت و گو با خبرنگاررودآور؛ درباره ویژگی شخصیتی حضرت امام خمینی(ره)، گفت: در مدت 13 سالی که بنده صبح و عصر در محضر استاد بزرگوار بودم سه مطلب بسیار ارزمشند در محضر ایشان آموختیم که بسیار بر این مورارد تأکید داشتند.
وی اظهار کرد: تأکید حضرت امام(ره) بر آن بود که روحانیت پیشرو جامعه است و باید مردم را به ذات مقدس پروردگار هدایت کنند تا ان شان هایی مؤمن و با صفا تربیت شوند طوری که خدا را بر همه خواسته هایشان مقدم بدانند.
یار امام در تبعید و در نوفل لوشاتو افزود: خضرت امام خمینی(ره) در تمام دوران عمر بزرگوارشان  بسیار زندگانی ساده و بدون آلایشی داشتند و ان چنان به ساده زیستی اهتمام می ورزیدند که هر لحظه ما را هم به این امر سفارش می کردند.
آیت الله علم الهدی عنوان کرد: امام سعی داشتند در طاغوت اول که 13 سال و طاغوت دوم که 34 سال ـ پهلوی اول و پهلوی دوم ـ به طول انجامید با ناعدالتی ها به مبارزه برخیزد و معتقد و مصمم بود که باید بی حجابی ها، بی احترامی ها به نوامیس، وابستگی ها و دیگر کارهای فسق و فجور پهلوی از ریشه از بین برود و مردم خودشان صاحب نظر باشند و حکومتی را به عنوان حکومکت الهی به صورت جمهوری نه به صورت سلطنتی تشکیل دهند.
وی تصریح کرد: امام راحل(ره) از همان ابتدا به دنبال ترویج  امر به معروف و نهی از منکر در جامعه بود و این روزها هم به یاری خدا شاهد هستیم با داشتن رهبری همچون آیت الله العظمی امام خامنه ای به عنوان جانشین امام راحل(ره) همنی فریضه الهی به خوبی در کشور استقرار یافته است و اخلاق اسلامی، ترویج و تعلیم قرآن و استقلال این مملکت در تمامی ابعاد برقرار است.
یار امام در ادامه گفت: نظر مقدس حضرت امام (ره) بر آن آن بود که به واسطه تربیت طلاب همه به ذات مقدس پروردگار توجه ویژه داشته باشند و به دنبال آزادی، چرا که ملتی که آزاده و مستقل است در برابر هر گونه ظلم و بیدای در جهان قیام می کند.
آیت الله علم الهدی افزود: تا حدودی از ابعاد شخصیتی و ویژگی های اخلاقی، رفتاری و کرداری امام خمینی(ره) را می توان در کتاب  آیین دانشوری که کتابی 860 صفحه ای درباره سیره امام است، به خوبی مطالعه کرد.
به گزارش رودآور، آیت الله سید عبدالجواد علم الهدی مؤسس و استاد عالی حوزه علمیه امام القائم تهران در عِداد شاگردان مبرز مرحوم آیت الله بروجردی و حضرت امام خمینی(ره) محسوب می‌شود تا جایی که دروس خارج فقه و اصول این دو استاد خود را، تقریر و در قالب چند جلد کتاب منتشر کرده است.
او برادر بزرگتر آیت الله سید احمد علم الهدی امام جمعه مشهور مشهد است و در جریان نهضت اسلامی از نزدیک در کنار حضرت امام و سایر مبارزین دوره ستم‌شاهی قرار داشته و به توزیع اعلامیه‌ها و بیانیه‌های امام در میان علمای بلاد پرداخته است. وی از جمله یاران امام است که در«نوفل لوشاتو» با ایشان دیدار و گفت‌وگو داشته است.
آیت الله علم الهدی در هنگام مصاحبه با خبرنگار رودآور نیز کتابی از ویژگی های شخصیتی امام پیش رویشان بود همان کتاب آیین دانشوری و تأکید داشت که شناخت ابعاد شخصیتی امام راحل(ه) باید از دغدغه های جوانان امروز باشد، ویزگی هایی که این روزها آن را به طور عملی می توان در محضر حضرت امام خامنه ای یافت.
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcdsf0n.yt0k96a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما