تاریخ انتشار :پنجشنبه ۵ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۱۱
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان:

توانمند سازی مهارتی ساکنان حاشیه شهر در سال 95به 2هزارو490 نفر دوره افزایش یافت

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان ازافزایش توانمند سازی مهارتی ساکنان حاشیه شهر زاهدان در سال 95به 2هزارو490 نفر دوره خبر داد .
توانمند سازی مهارتی ساکنان حاشیه شهر در سال 95به 2هزارو490 نفر دوره افزایش یافت
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون، محمد جهانتیغی مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان در مراسمی که به مناسبت هفته ملی مهارت در یکی از پایگاههای توانمندسازی  اداره کل در حاشیه شهر زاهدان برگزار شد گفت: توانمند سازی مهارتی ساکنان حاشیه شهراز 4صدو 40 نفر دوره آموزشی در سال 92 به 2هزارو490 نفر دوره در سال 95 افزایش یافت. 
 
جهانتیغی افزود : افزایش نرخ توانمند سازی ساکنان سکونت گاه های غیر رسمی به همت نهادهای دولتی و البته مردمی صورت گرفته و نیز به منزله بستر سازی برای ایجاد اشتغال و درآمد زایی و بهبود کیفیت زندگی این افراد است. 
 
بر طبق این گزارش مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان در این مراسم پاسخگوی سوالات و مشکلات کارآموزان حاشیه شهر بود و در پاسخ به سوال کارآموزان مبنی بر فراهم نبودن فرصت اشتغال پس از پایان دوره مهارت آموزی در رشته طراحی دوخت به دلیل مشکلات مالی گفت: تلاش میکنیم با همکاری نهادهای ذیربط از جمله کمیته امداد امام خمینی (ره )برای کارآموزان به صورت ودیعه چرخ های خیاطی تهیه کنیم و کارآموزان پس از رسیدن به درآمد چرخی جایگزین به ما بازگرداند. 
 
وی همچنین در پاسخ به پرسش کارآموزان مبنی برمشکل کسب مدرک و شرکت در آزمون ها پس از طی دوره به دلیل بیسوادی گفت : در این مورد برای یافتن راه حل در حال رایزنی هستیم و به زودی نتیجه پیگیری را به کارآموزان اعلام خواهیم کرد. 
 
مهرداد جهاندیده مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این مراسم اظهارداشت: 24 میلیارد تومان اعتبار در قالب وام های اشتغالزایی در راستای حمایت از کارآفرینان استان در حوزه مشاغل خانگی، به این اداره کل ابلاغ شد این میزان اعتبار بصورت جداگانه و متفاوت از اعتباراتی است که به نهادهای همسو مانند کمیته امداد، بهزیستی و صندوق کارآفرینی امید به متقاضیان پرداخت می کنند.
 
وی مهارت و حرفه آموزی را مهمترین بُعد در عرصه توانمندسازی  بیان کرد و افزود: با تلاش ها و خدمات موثر اداره کل آموزش فنی و حرفه ای در سراسر استان، این مهم به شکل قابل قبولی برای علاقمندان در حال اجراست.
 
جهاندیده با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از گذشته به ترویج فرهنگ کارآفرینی بعنوان حلقه مفقوده اشتغال نیاز داریم افزود: اجرای رویداد کارآفرینی از ایده تا کسب و کار که از 10 روز قبل با حضور دو گروه از قوی ترین تیم های کارآفرینی کشور در استان آغاز شده است، توانسته به شکل فراگیر ایده ها و نظرات و خلاقیت هایی را برای اولین بار از قوه به بالفعل تبدیل کند.
 
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همچنین با بیان اینکه یکی از زمینه های کاربردی در حوزه حاشیه شهرها می تواند توجه به تعاونی ها باشد، از آمادگی این اداره کل برای اجرای طرح پایلوت ایجاد کارگاه برای افرادی که مهارت آموخته اند و نیاز به ابزار برای اجرای فرایند تولید و کسب و کار را دارند خبر داد.
 
در این مراسم همچنین مدیران کل بهزیستی، آموزش فنی و حرفه ای و کمیته امداد استان نیز به بیان خدمات و مشوق هایی حمایت از کارآفرینان خرد و مشاغل خانگی در زمینه مهارت آموزی، توانمندسازی و اعطای تسهیلات پرداختند.
انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcezv8o.jh8pzi9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما