تاریخ انتشار :سه شنبه ۴ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۴۳
عملکرد ضعیف دولت و استانداری در زمینه جذب گردشگر باعث شده است تا اندک آثار باستانی در شمال استان سیستان و بلوچستان نیز امروز با قهر طبیعت دچار شوند و رو به تخریب بروند.
سیستان و بلوچستان استان وعده های ناعمل/ "قطب گردشگری" در یک "شعار " ماند
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از ندای هیرمند؛ در حالی پنجم مهرماه روز جهانی جهانگردی لقب گرفته است که قطب گردشگری ایران؛ امروز در انتظار تحقق وعده ای است که در سال گذشته مسئولین آن را به مردم دادند.

استان سیستان و بلوچستان با توجه به وجود مکان های باستانی جالب و خارق العاده و همچنین وجود مناطق طبیعی، سواحل آرام و زیبا و همچنین مردمانی مهربان و خونگرم پتانسیل بالایی در زمینه جذب گردشگر نه تنها ایرانی بلکه خارجی را نیز دارد که این مهم از سوی استاندار سیستان و بلوچستان نیز وعده داده شده بود.

استاندار سیستان و بلوچستان در دیماه سال 94 به خبرگزاری تسنیم گفت: با برنامه ریزی انجام شده با میراث فرهنگی و گردشگری سیستان و بلوچستان سال ۹۶ مقصد گردشگری کشور می‌شود.

علی اوسط هاشمی اظهار داشت: به منظور بیان قابلیت‌های فرهنگی، تاریخی و تمدنی سیستان و بلوچستان سال 96 سیستان و بلوچستان  را بعنوان مقصد گردشگری کشور معرفی می‌کنیم.

نزدیک به دو سال از آن وعده شوق آفرین استاندار سیستان و بلوچستان می گذرد، اما تغییری در روند بازسازی سازه های مهم و باستانی منطقه سیستان هنوز صورت نگرفته است، از این رو با توجه به وضعیت اقتصادی و امتیازات جذب گردشگر جهت بالا بردن درآمد خانواده های سیستان و بلوچستانی به نظر می رسد که یکی از راه های جلوگیری از روند رو به رشد مهاجرت در استان جذب گردشگر باشد.

عملکرد ضعیف دولت و استانداری در این زمینه باعث شده است؛ تا اندک آثار باستانی در شمال استان سیستان و بلوچستان نیز امروز با قهر طبیعت دچار شوند و رو به تخریب بروند.

آتشکده کرکویه که یکی از چند آتشکده ی باقی مانده از دوران ساسانیان در ایران است، امروز محل تجمع معتادان شده است، افراد نا اهلی که با روشن کردن اتش دیوار های این محل تاریخی را به نابودی کشانده اند و یا با حفاری های غیر مجاز چاله های عظیمی را در بستر این مکان بوجود آورده اند.
مجتبی نورا فعال فرهنگی و فضای مجازی در منطقه سیستان گفت:  با توجه به نقش اقتصاد در توسعه منطقه ای و با توجه به هدف گردشگری که تولید درآمد و جذب سرمایه برای منطقه است. نقش راهبردی و کلیدی در توسعه پایدار منطقه ای نمایان می گردد.

وی افزود: لقب گرفتن سیستان و بلوچستان بعنوان مقصد گردشگری ایران در سال ۱۳۹۶ امید را برای حضور و شناخت هر چه بهتر گردشگران داخلی و خارجی روز به روز بیشتر کرد که می توانست نقش راهبردی و کلیدی در توسعه پایدار استان ایفا کند. 

نورا بیان داشت: اما فراموشی و عملکرد ضعیف در این رابطه خیلی زود نمایان گشت و باعث شد یکبار دیگر محرومترین و پهناورترین استان کشور در معرفی قدمت چندین هزار ساله ای یتیم بماند. 

فعال فرهنگی سیستانی تصریح کرد: یتیم ماندن سیستان در این وادی با توجه به شرایط بحرانی منطقه و اهمیت بالای گردشگری در رفع محرومیت باعث گردید خیلی زود ائمه جماعات شمال استان به این عملکرد ضعیف به نمایندگی از مردمان تنگه ٱحد ایران اسلامی از خود واکنش نشان بدهند .

وی گفت:  مدیرکل میراث فرهنگی استان باید بخوبی بر این موضوع واقف باشد که گردشگری چه تاثیری در معرفی و پیشرفت یک منطقه خواهد گذاشت و لازم است کارهای مثبت انجام شده را نه بصورت شعار وار بلکه در عمل بصورت گزارشی مکتوب و مستند برای مردم بیان کند.
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdchx-nw.23n6idftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما