تاریخ انتشار :يکشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۱۹
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تایید اینکه ۸۲ درصد مرگ و میرها ناشی از ابتلا به بیماری‌های غیر واگیردار است، گفت: کم تحرکی، افزایش استرس و تغذیه ناسالم باعث شده تا نقش بیماری های غیر واگیر در افزایش مرگ و میرها برجسته شود.
بیماری های غیر واگیردار عامل 82 درصد مرگ و میرها در کشور/ بیماری قلبی و عروقی در صدر آمار فوتی ها
به گزارش عصرهامون، در حالی شاهد افزایش مرگ و میر به علت بیماری های غیرواگیردار در کشور هستیم که  تغذیه ناسالم و کم تحرکی از یک سو و مصرف دخانیات از سوی دیگر در این زمینه نقش فراوانی دارند.
گفته می شود بیماریهای قلبی – عروقی رتبه نخست علت مرگ و میر در جهان را به خود اختصاص داده و بیشتر مردم دنیا هر ساله بیشتر از هر علت دیگری جان خود را به این دلیل از دست می دهند.
قاسمی رئیس هجدهمین کنگره بین المللی تازه های قلب و عروق عوامل افزایش این بیماری ها را ناشی از جنسیت، عوامل روانی و اجتماعی، تغذیه، اضافه وزن و چاقی، افزایش فشار خون شریانی، افزایش چربی خون، بیماری های وراثتی و میزان آگاهی های اجتماعی از بیماری های قلب و عروق دانست و گفت: براساس استانداردهای متمرکز فعلی بیماری های ناشی از کاهش خونرسانی به عضله قلب ، کمردرد، سوانح جاده ای، افسردگی و سکته مغزی بالاتری بار بیماری های غیرواگیر دارای مرگ و میر جهان پس از سال ۲۰۱۰ میلادی را به خود اختصاص داده اند.

بیماری های قلبی و عروقی و سرطان در صدر آمار
محمد نعیم امینی فرد عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه 82 درصد مرگ و میرها به علت بیماری های غیرواگیر رخ می دهد، اظهار کرد: بیماری های قلبی و عروقی و سرطان در صدر این آمار قرار دارند.
وی بیان کرد: در این زمینه رشد بیماری های قلبی و عروقی از یک سو طیف گسترده ای را در برمی گیرد و از سوی دیگر هزینه سنگینی را به نظام سلامت تحمیل می کند.
وی با بیان این مطلب که سن امید به زندگی در کشور به 75 سال ارتقا پیدا کرده است، افزود: هم اکنون جمعیت کهنسال کشور رو به رشد بوده و سبک زندگی نیز به سمت گسترش شهرنشینی می رود.

کم تحرکی، افزایش استرس و تغذیه ناسالم عامل افزایش بیماری های غیر واگیر 
امینی فرد ادامه داد: زندگی مردم در شهر سبک زندگی را به کم تحرکی، افزایش استرس و تغذیه ناسالم تغییر داده که این امر باعث شده نقش بیماری های غیر واگیر در افزایش مرگ و میرها برجسته شود.
نماینده مردم ایرانشهردر مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: هر چقدر جامعه به اندازه شاخص های اقتصادی پیشرفت می کند توفیق بیشتری به لحاظ کنترل بیماری های عفونی و واگیردار بیشتر شده که در پی آن مرگ و میر ناشی از ابتلا به این بیماری ها نیز کاهش خواهد داشت، همچنین با افزایش امید به زندگی و تغییر سبک زندگی اعم از گسترش شهرنشینی و به دنبال آن کاهش تحرک افراد خودبه خود فراوانی نقش آن در افزایش بیماری های واگیر دار و مرگ و میر ناشی از آن را بیشتر شاهد خواهیم بود.

انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcgnx9qyak9zx4.rpra.html
نام شما
آدرس ايميل شما