تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۹ ساعت ۰۰:۰۰
توسعه زیرساخت های ارتباطی وعده ای عملی نشده در دولت تدبیر و امید است، موضوعی مهم که وزیر ارتباطات در گذشته قول تحقق آن را در سیستان و بلوچستان داده بود اما عملی نشد و این بار هم در سفر به این خطه وعده هایی را برای تحقق عدالت ارتباطی مطرح کرد.
عدالت ارتباطی؛ وعده‌ای که در دولت تدبیر رنگ اجرا ندید/ وعده‌های وزیر پرحاشیه عملی می‌شود؟
به گزارش عصرهامون، عدم دسترسی به اینترنت در بیشتر روستاها و قطع مکرر آنتن دهی تلفن همراه در بسیاری از مناطق سیستان و بلوچستان از جمله مشکلات کهنه ای است که این روزها به دلیل افزایش استفاده مردم از فضای مجازی به معضلی جدی تبدیل شده است.
 
مشکلی که در پی رونق شبکه شاد و آموزش مجازی در کشور، برخی دانش آموزان سیستان و بلوچستان را به بالای منابع آب و عده ای را هم بر فراز درختان و کوه ها کشاند تا شاید بتوانند به اینترنت دسترسی پیدا کنند و چه بسیار دانش آموزانی که کیلومترها راه را در ریگزارها طی کردند تا از برنامه های تحصیلی شان عقب نمانند.
 
اما در این میان کم نبودند آن هایی که عطای درس خواندن را به لقایش بخشیدند و برای همیشه یا شاید هم تا پایان کرونا با درس و مدرسه خداحافظی کردند، چراکه به گفته مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان از مجموع بیش از۷۰۰ هزار دانش ‌آموز این استان، ۴۰۰ هزار نفر از دسترسی به آموزش مجازی محروم هستند.
 
محرومیتی که ناشی از عدم عدالت ارتباطی و نتیجه وعده های عملی نشده دولت است و دود آن به چشم دانش آموزانی می رود که برای داشتن فردایی روشن، نیاز به فراگیری علم دارند، اما به دلیل بی عدالتی دولتمردان فرصت های ارزشمندشان را یکی پس از دیگری از دست می دهند.

 پیمان یک تیم و یک وزارتخانه 
 
دانش آموزان مظلومی که گویا بالاخره صدایشان به گوش مسئولان امر رسید و پای وزیر ارتباطات را به این دیار کشاند، وزیری که در گذشته هم به این استان سفر کرده و قول هایی داده بود، این بار با نیت سفری 10 روزه آمد و با طرح وعده هایی عازم پایتخت شد.
 
قول هایی که رئیس سازمان فناوری اطلاعات از آن با عنوان پیمان یک تیم و یک وزارتخانه در مسیر توسعه سیستان و بلوچستان یاد کرد، وعده هایی که شاید ثبت آن برای پیگیری های بعدی خالی از لطف نباشد، وی در این سفر از اجرای برنامه ضربتی وزارت ارتباطات برای رفع مشکلات ارتباطی سیستان و بلوچستان خبر داد و اعلام کرد که از۷۶۳ هزار دانش‌آموز این استان ۱۰۰ هزار نفر تحت پوشش شبکه مجازی نیستند و ۳۰۰ هزار نفر هم از تجهیزات موردنیاز محروم هستند.
 
 
اتصال 1200 روستا تا اردیبهشت 1400
 
وی تعداد روستاهای فاقد اینترنت این استان را یک هزار و  دویست مورد اعلام و اذعان کرد که برای همه این روستاها کد پروژه تعریف و سه فاز تدوین شده که در فاز اول تا پایان دی ماه جاری ۲۱۵ روستا باید متصل شود.
 
آذری جهرمی در این سفر پایان فاز دوم اجرای این طرح را 20 اسفند ماه امسال اعلام کرد و گفت: برای محرومیت‌زدایی حوزه ارتباطات سیستان و بلوچستان طی ۹ روز، برنامه عملیاتی را استخراج کردیم، بر اساس این برنامه یک خط قرمز برای تکمیل و نهایی کردن پروژه تعیین شد که این خط قرمز پایان اردیبهشت است.
 
بنابراین وی دولت را متعهد به فراهم کردن دسترسی تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار سیستان و بلوچستان به اینترنت تا پایان اردیبهشت 1400 دانست.

اما باید گفت آقای  وزیر از آنجایی که در سفر قبلی تان هم قول رفع این معضل و تحقق عدالت ارتباطی را داده بودید، اما عملی نشد، حال که بعد از گذشت سال ها و با نزدیک شدن به انتخابات یادتان آمده است آینده سازان این خطه هم نیاز به زیرساخت دارند و شاهد سفر 10 روزه تان و البته وعده های تکراری بودیم، بدون تردید با توجه به رسالتی که بر عهده داریم، به عنوان چشم بینای مردم و زبان گویای آن ها پیگیر این وعده ها خواهیم بود.

واکنشی های توییتری
 
در این میان کاربران توییتری نیز ساکت ننشستند و حرف های دلشان را خطاب به وزیر جوان از طریق فضای مجازی مطرح کردند، در همین راستا یکی از کاربران در صفحه توییترش نوشت: جناب آقای آذری جهرمی وزیرمحترم، در سفر۱۰ روزه شما به سیستان و بلوچستان قرار است که تمامی مشکلات اینترنت استان برطرف شود، ولی ماچشمانمان آب نمیخورد نزدیک به پنج سال هست که منتظر کشیده شدن یک کیلومترخط تلفن ثابت از شهر به روستایمان هستیم، ولی انگاربرداشتن نَهرآب هزینه زیادی در بردارد.
 
 
کاربر دیگری هم نوشت در پی دیدن عکسی از وزیر با لباس محلی، نوشت: ‏آقای آذری جهرمی زخم خطوط ارتباطی در سیستان و بلوچستان خیلی عمیقه با چهار تا عکس و شوآف با لباس بلوچی حل نمیشه؛ برای رفعش فکر اساسی کنید... ‎
 
 
‏کاربری دیگر هم این سفر را به انتخابات ارتباط داد و نوشت: آقای جهرمی! واقعا تشریف آوردید اینترنت سيستان و بلوچستان را درست کنید؟ یا اینکه انتخابات نزدیک
 
انتهای پیام/

 
 
 
https://www.asrehamoon.ir/vdciqpazut1apv2.cbct.html
نام شما
آدرس ايميل شما