تاریخ انتشار :دوشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۱۵
معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان گفت: تکدی گری در سطح استان افزایش پیدا کرده و کسی این موضوع را نمی تواند انکار کند.
افزایش متکدیان در استان/تاکید مقام معظم رهبری بر عقب ماندگی 20ساله از آسیب های اجتماعی
به گزارش عصرهامون، محمدعلی حمیدیان در کارگروه رسانه و کودکان کار و تکدی ‌گری که در محل سالن جلسات مجتمع قضایی شهید نوری زاهدان برگزار شد، افزود: آن نهاد و دستگاهی که از کاهش حضور متکدیان حرف می زند باید آمار جدید و قدیم خود را ارائه دهد، ما ثابت خواهیم کرد که این آمار  درست نیست.
وی با بیان اینکه تکدی گری آبستن برخی از آسیب های اجتماعی در جامعه است، اظهار کرد: شهرداری، کمیته امداد و یا بهزیستی به تنهایی نمی توانند در مساله کودکان کار و تکدی گری ورود کنند و نیاز است سایر دستگاهها در این رابطه همکاری لازم را داشته باشند.
این مسئول تصریح کرد:11دستگاه متولی در خصوص تکدی گری داریم که باید مطالبه گری از آنها داشته باشیم.
وی ادامه داد: با توجه به فرا رسیدن ایام نوروز شاهد افزایش تعداد متکدی گران در سطح شهرهای استان خواهیم بود، اعضای این کارگروه باید با نا امن کردن محیط برای متکدیان و جمع آوری چند نفر آنها اقدام به ساماندهی این معضل اجتماعی که چهره بدی از شهر را نمایان می سازد کنند.
حمیدیان با تاکید بر این مطلب که تکدی گری جرم است، گفت: کسی که به متکدیان کمک می کند نیز به نوعی شریک جرم محسوب می شود.
وی افزود: دستگاههای مرتبط برای فعالیت در حوزه آسیب های اجتماعی سردرگم هستند در صورتی که باید کار در این حوزه عالمانه انجام شود.
معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان گفت: بهبود کار در حوزه آسیب های اجتماعی نیازمند انتقاد سازنده دستگاههای متولی به یکدیگر است، ما در خصوص تکدی گری و آسیب های اجتماعی کار درست و عالمانه ای تاکنون انجام نداده ایم، گزارش دادن دستگاه ها در جلسات مختلف در این زمینه بی فایده بوده و تنها راه موثر، انسجام و یک هدف بودن و دوری از موازی کاری است.
وی با اشاره به  حوزه آسیب های اجتماعی موجود در جامعه، خاطر نشان کرد: متاسفانه ما در این حوزه کار نکرده ایم، ما مسئولان در حوزه کاری خود بیشتر ریاست می کنیم تا آنکه مدیریت داشته باشیم و این موضوع باعث به وجود آمدن درهم تنیدگی و درهم آشفتگی بسیاری از مسائل می شود.
این مسئول ادامه داد: آسیب های اجتمایی یک مقوله پیچیده و درهمی است که گذر از آن حوزه کار راحتی نیست، مقام معظم رهبری در این زمینه فرموده اند که ما 20 سال از آسیب های اجتمایی عقبیم.
وی تاکید کرد: در اردیبهشت ماه سال 95، بغض بسیاری از آسیب های اجتماعی ترکید، برخی مسائل و آسیب های اجتماعی را در زیر پوسته شهر پنهان می کردند و خیلی از مسئولان چیزی نمی گفتند و آنهایی که اعلام می کردند، آمار درستی را به جامعه نداند، قطعا اگر آمار دستی را می دادند خودشان هم زیر سوال می رفتند.
وی خاطر نشان کرد: رهبر معظم انقلاب در سه جلسه سنگین در سال گذشته که هر کدام سه ساعت به طول انجامید در خصوص آسیب های اجتماعی با مسئولان صحبت کرده اند و در درآخرین جلسه 4مسئله اجتماعی شامل اعتیاد، حاشیه نشینی، طلاق و مفاسد اخلاقی را به عنوان اولویت های مسئولان در این حوزه اعلام کردند.
وی با اشاره تاکید رهبر معظم انقلاب بر کار فوق العاده و جهادی شبانه روزی در زمینه آسیب های اجتماعی، تاکید کرد: در حوزه آسیب های اجتماعی بدون کار شبانه رزی امکان ندارد به نتیجه مطلوب برسیم.
وی خاطر نشان کرد: قبل از سمت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان، 18سال کار قضایی در همه بخش ها انجام داده ام، اما میزان کارم در حوزه این معاونت بسیار بر من نسبت به کل مدت خدمتم در زمینه های قضایی و حل پرونده های بزرگ و کوچک سخت گذشته است.
وی تصریح کرد: این که نمی توانیم آسیب های اجتماعی را ازبین ببریم و یا قادر نیستیم با آنکه انجام نداده ایم متفاوت است، ما همیشه طوری وانمود می کنیم که کار و اقدامات لازم را انجام داده ایم.
وی افزود: واقعا خیلی از ما مسئولین در زمینه آسیب های اجتماعی کاری انجام نداده ایم، باید این موضوع را به صراحت اعلام کنیم چرا که کار در این زمینه بسیار سخت است.
این مسئول گفت: مشکل اساسی ما این است که همگرا نیستیم و موازی کاری می کنیم، واگرا هستیم و این موضوع واقعیت دارد، خیلی از مسئولان از آیین نامه مصوبه شورای عالی اداری مصوب 15 اردیبهشت 87 در زمینه آسیب های اجتماعی اطلاع ندارند.

 انتهای پیام//
https://www.asrehamoon.ir/vdccssqsm2bqxp8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما