تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۵۰
امام جمعه و رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان خاش گفت: فراگیری مهارتهای فنی و حرفه ای نقش اساسی در کارآفرینی جوانان دارد و هر فردی که حداقل یک مهارت داشته باشد و مسائل نظری و علمی را با آن همراه کند یقیناً منشاء خدمت و اثر در جامعه خواهد بود.
به گزارش عصرهامون، به نقل از تفتان ما،حجت الاسلام غلامرضا دهقان در بازدید از مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان خاش، اظهار کرد: مراکز فنی و حرفه ای به ایجاد اشتغال و توانمند سازی جوانان بسیار کمک می کنند و نقش مهمی در تحقق شعار سال"اقتصادمقاومتی؛ تولید و اشتغال" دارند.

وی بیان کرد: تحصیل دانش و در کنار آن فراگیری آموزش های عملی در رشته های مختلف در فنی و حرفه ای و بر حسب نیاز کشور و شهرستان خاش می تواند در اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی نقش مهمی داشته باشد.

حجت الاسلام دهقان با بیان اینکه یکی از راههای ایجاد اشتغال کسب مهارت و آموزش فنی و حرفه ای است، گفت: در معارف دینی آمده است که « عالم بی عمل و چشمه بی آب یکی است » منظور از عالم بی عمل شخصی است که دانش دارد اما کاربردی نیست، فنی و حرفه ای می خواهد بگوید که ما عالم با عمل تربیت می کنیم.

وی تصریح کرد: فنی و حرفه ای  در جایگاهی است که دو فضیلت « علم و عمل » را در خود جمع کرده است و باید شرایطی فراهم شود که جوانان با یادگیری آموزش های لازم در فرایند اشتغال و جذب در شرکت ها قرار گیرند.

امام جمعه شهرستان خاش اذعان کرد: اگر شرکت و نهادی اعلام جذب نیروی مهارتی کند جوانان با آموزش های لازم وارد بازار کار شوند.

وی اظهار کرد: هر فردی که حداقل یک مهارت داشته باشد و مسائل نظری و علمی را با آن همراه کند یقیناً منشاء خدمت و اثر در جامعه خواهد بود.

استفبال فراگیران و هنرآموزان از کلاس های فنی و حرفه ای بسیار زیاد است
رئیس مرکز فنی و حرفه ای خواهران شهرستان خاش نیز در ادامه با بیان اینکه امروز اشتغال و تولید که مقام معظم رهبری می فرمایند مصداقش آموزش فنی و حرفه ای است، گفت:  دانشجویان که مدارک دانشگاهی دارند به دلیل نداشتن فن و مهارت کافی بیکار هستند.

آمنه هاشمزهی بیان کرد: استفبال فراگیران و هنرآموزان از کلاس های فنی و حرفه ای بسیار زیاد است و تاکنون افراد زیادی وارد بازار کار شدند.
 
 رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران خاش با اعلام این خبرگفت: بازدیدکنندگان مرکز امسال در هفته بازدید همگانی با 8 رشته جدید مهارتی متناسب با نیازهای روز جامعه  آشنا میشوند.
 
هاشمزائی افزود: رشته های آموزشی سرمه دوز تزئینی ، چهل تکه دوز با دست ، ملیله کاغذی ، معرق کار کاشی و سرامیک ،لباس سنتی بلوچ ، فروش بلطی پرواز داخلی ، سازنده محصولات نمدی مدرن و عروسک دوز مقدماتی است. 
 
وی تصریح کرد: امسال 34 رشته آموزش مهارتی  در مرکزآموزش فنی و حرفه ای خواهران زاهدان آموزش داده می شد که این رشته ها به مجموعه رشته های آموزشی مرکز فنی و حرفه ای شهرستان افزوده شده و به 42رشته مهارتی افزایش یافته است همچنین  کلیه خدمات رایگان است.
 
هاشمزائی خاطرنشان کرد: بانوان نیمی از جامعه را تشکیل میدهند لذا توانمند سازی مهارتی و هدایت آنها به سمت راه اندازی مشاغل کوچک و خانگی و درآمد زایی تاثیر بسزایی در چرخه تولید و حتی کاستن از بار مشکلات بیکاری و بی درآمدی در جامعه خواهد داشت.

انتهای پیام/3028
 
https://www.asrehamoon.ir/vdcjhyev8uqeyyz.fsfu.html
منبع : تفتان ما
نام شما
آدرس ايميل شما