تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۴۵
در حالی فروش ابزارهای نظامی به مثل شوکر، دستبند، گاز اشک آور در جامعه ممنوع می باشد که این روزها شاهد فروش آزادانه این ابزارها در شبکه های اجتماعی هستیم.
به گزارش عصرهامون، فضای مجازی و اینترنت چند دهه است که در جوامع مختلف به شکل قابل توجهی رو به گسترش است، این ظرفیت ها علاوه برداشتن فواید و مزایای فراوان، معایبی نیز دارد که باید با نظارت و دقت بیشتر این معایب مورد بررسی قرار گرفته و با متخلفان برخورد قانونی شود که متاسفانه این موضوع در کشور یک مقدار کم بوده و نیازمند بازنگری در این حوزه هستیم.
با این تفاسیر اخیرا شاهد فروش آزادانه  ابزارهای نظامی به مثل شوکر، اسپری اشک آور و دیگر ابزار نظامی در پی غفلت مسئولان مربوطه در شبکه های مجازی به مثل اینستگرام، تلگرام و غیره هستیم، حال علاوه بر نحوه فروش این ابزار، چگونگی واردات و فروش آن به مشتریان نیز جای سوال دارد.
دستگاه های نظارتی متفاوتی در زمینه های مختلف وجود دارد اما باید آنها پاسخ دهند که چگونه این افراد سودجو می توانند به فعالیت های خود ادامه دهند و کسی از آنها هیچ پرس و جویی نکند.
باید همه بدانند که فروش این گونه ابزار در آینده می تواند مشکلات زیادی را برای مردم ایران به وجود آورد و لازم است نظارت ها در این خصوص افزایش یافته و با خاطیان به شدت برخورد شود.
پایگاه خبری عصرهامون آمادگی همکاری در زمینه شناسایی این گونه افراد با سازمان های مربوطه را دارد.
مجازات حمل و نگهداری گاز اشک‌آور و شوکر
در قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز مصوب سال ۱۳۹۰ آمده است: ماده۱۱ـ هر کس مرتکب قاچاق اقلام یا مواد تحت کنترل شود یا به ساخت و مونتاژ هر یک از آنها اقدام کند به ترتیب زیر به مجازات تعزیری محکوم می‌شود:
الف- مواد رادیواکتیو یا میکروبی، به حبس از بیست و پنج تا سی سال. ب- مواد منفجره نظامی یا شیمیایی، به حبس از پنج تا ده سال.
پ- مواد ناریه یا منـفجره غیرنظامی، به حبس از دو تا پنج سال و جزای نقدی یک تا دو برابر ارزش مواد کشـف شده و در صـورتی که هدف از ارتکاب جرم مقاصد غـیرامنیتی از قبیل بهره‌برداری غیرمجاز از معادن باشد، به حبس از شش ماه تا دو سال.
ت- گازهای بی‌حس‌کننده، بیهوش‌کننده و اشک‌آور به حبس از دو تا پنج سال.
ث- مواد محترقه و شوک‌دهنده‌ها (شوکرها)، به حبس از شش ماه تا دو سال. ماده۱۲ـ هر کس به طور غیرمجاز اقلام یا مواد تحت کنترل را خریداری، نگهداری یا حمل نماید یا به توزیع یا فروش آنها اقدام کند یا هر گونه معامله دیگری با آنها انجام دهد به ترتیب زیر به مجازات تعزیری محکوم می‌شود:
الف- مواد رادیواکتیو یا میکروبی، به حبس از پانزده تا بیست و پنج سال. ب- مواد منفجره نظامی یا شیمیایی، به حبس از دو تا پنج سال.
پ- مواد ناریه یا منفجره غیرنظامی، به حبس از شش ماه تا دو سال و جزای نقدی یک تا دو برابر ارزش مواد کشف‌شده و در صورتی که هدف از ارتکاب جرم مقاصد غیرامنیتی از قبیل بهره‌برداری غیرمجاز از معادن باشد، به حبس از نود و یک روز تا شش ماه.
ت- گازهای بی‌حس‌کننده، بیهوش‌کننده و اشک‌آور، به حبس از شش ماه تا دو سال.
ث- مواد محترقه و شوک‌دهنده‌ها (شوکرها)، به حبس از نود و یک روز تا شش ماه. تبصره خـرید و حمل مواد محترقه غیرمجـاز که برای جشنـها و مراسم استفاده می‌شود مستوجب جزای نقدی از پانصدهزار ریال تا ده میلیون ریال است. مواد محترقه‌ای که به تشخیص وزارت دفاع خطرساز نیست از شمول این ماده و تبصره آن خارج است.
 
انتهای پیام//
 
https://www.asrehamoon.ir/vdca0wn6u49nwe1.k5k4.html
نام شما
آدرس ايميل شما