تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۲۷
رئیس شرکت آب و فاضلاب شهری سراوان گفت: دو شهر گشت و سیرکان دارای تنش آبی هستند که روزانه روزانه ۲۴۰ هزار لیتر با تانکر به شهر سیرکان آب منتقل می شود.
به گزارش عصرهامون؛ به نقل از شستون؛ مهمانان شب گذشته ویژه برنامه ماه آفتاب رئیس آب و فاضلاب شهری سراوان و همچنین رئیس شبکه بهداشت و درمان این شهرستان بودند.
نصرت زهی رئیس شرکت آب و فاضلاب شهری سراوان با اشاره به اینکه تأمین و توزیع آب بهداشتی دو مولفه و رسالت مهم شرکت های آب و فاضلاب است، گفت: بیشتر آب مورد نیاز استان و به ویژه شهرستان سراوان از سفره های زیر زمینی تأمین می شود.
وی با بیان افزایش و توسعه مناطق شهری، روستایی و سکونت گاه ها و افزایش جمعیت، افزود: با کاهش نزولات جوی، افت سطح آب سفره های زیر زمینی، یک روند معکوس را شاهد هستیم که در این شرایط هم از سوی مردم و هم از سوی شرکت های آب و فاضلاب باید موضوع آب مدیریت شود.

سرانه مصرف آب هر فرد در سراوان ۱۸۵ لیتر در ۲۴ ساعت
رئیس شرکت آب و فاضلاب شهری سراوان ادامه داد: سرانه مصرب آب شرب در شهرستان سراوان در ۲۴ ساعت شبانه روز برای هر فرد ۱۸۵ لیتر است که با توجه به این موضوع یک مصرف ناصحیح و هدر رفت را شاهد هستیم و باید با یک‌برنامه ریزی صحیح این هدر رفت مهار شود.
نصرت زهی با اشاره به اینکه خواسته به حق مردم تأمین آب شرب است، اضافه کرد: در شهرهای سراوان، گشت، محمدی و سیرکان و ۱۵ روستای حاشیه شهر سراوان و محمدی بالغ بر ۹۰ کیلومتر اصلاح و توسعه شبکه آب رسانی با اعتباری بالغ برهشت میلیارد تومان انجام شده است.
 
تنش آبی در دو شهر گشت و سیرکان
وی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه ایستگاه پمپاژ قبلی دارای قدمت ۴۰ ساله بوده و پاسخگو نیار مردم نبوده،  پروژه بزرگ ایستگاه پمپاژ آب و فاضلاب به عنوان مهم ترین پروژه اولویت دار با در نظر گرفتن تمام نقاط فنی است.
مدیر آب و فاضلاب شهری سراوان در ادامه حفر و راه اندازی ۱۵ حلقه چاه با اعتباری بالغ بر ۶ میلیارد تومان و راه اندازی سامانه کلر زنی با پیشرفته ترین سیتم کلر زنی با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان را از دیگر پروژه های این شرکت در تأمین آب شرب شهروندان عنوان کرد.
نصرت زهی اضافه کرد: دو شهر گشت و سیرکان دارای تنش آبی هستند که در گشت پروژه انقال آب از سکن به این شهر بدون درنگ و با تمام سرعت در حال انجام است و در حال حاضر ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته که پیش بینی می‌شود این طرح تا پایان فروردین سال ۹۷ به بهره برداری برسد.
وی ادامه داد: سیرکان هم که یکی از شهر های دارای تنش آبی است، آخرین بارندگی که منجر به آب گیری شده در فروردین سال ۹۳ بوده و در حال حاضر آب مورد نیاز شهروندان سیرکانی به وسیله ناوگان آب رسانی و انتقال آب با تانکر در حال انجام است.
 
رئیس شرکت آب و فاضلاب شهری سراوان گفت:. روزانه ۲۴۰ هزار لیتر با تانکر به شهر سیرکان آب منتقل می شود.
رضا رضا زاده پراپری رئیس شبکه بعداشت و درمان شهرستان سراوان هم با اشاره به طرح تحول سلامت و سفر وزیر بهداشت به شهرستان، گفت: در حوزه ساخت و ساز در حوزه سراوان بزرگ بالغ بر ۷۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.

افتتاح بیمارستان جدید سراوان در سال 97
وی افزود: ساخت خانه های بهداشت، مراکز اورژانس، پانسیون در قالب ۵۹ پروژه از مصوبات وزیر بهداشت در سفر به این شهرستان بوده است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان سراوان ادامه داد: در حوزه درمان چهار اثر شاخص توسعه اورژانس، بلوک زایمان، کلینیک های ویژه و غربالگری سرطان را داریم.
رضا زاده پراپری اضافه کرد: از دیگر طرح های حوزه درمان ساخت بیمارستان ۲۰۰ تخت خوابی جدید شهرستان با پیرفت ۹۰ درصدی که درحال ساخت است و در هفته دولت سال آینده افتتاح خواهد شد و درحال حاضر تجهیزات آن به استان تحویل داده شده است.
وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر یک‌پزشک متخصص سونوگراف در بیمارستان مستقر است  و نیاز به نفر دوم احساس می شود و درحال پیگیرز جهت استقرار نفر دوم هستیم.
رئیس شبکه بهداشت و درمان سراوان تصریح کرد: پیش بینی می شود بیمارستان جدید که مورد بهره برداری قرار گیرد، ام آی را نیز راه اندازی شود.

انتهای پیام/ الف.د
https://www.asrehamoon.ir/vdcbz8b8arhbg8p.uiur.html
منبع : شستون
نام شما
آدرس ايميل شما