تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۵۳
مدیر دبیرستان دخترانه نمونه مهدیه شهرستان خاش گفت: توجه به صنایع دستی، زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی را فراهم می‌کند و این صنایع دستی در حوزه اقتصادمقاومتی و توجه به تولیدات ایرانی و داخلی بسیار اثرگذار است و باید به آن توجه شود.
به گزارش عصرهامون، به نقل از تفتان ما، مرضیه تباره در حاشیه برگزاری بازارچه صنایع دستی و غذاهای سنتی دانش آموزان در دبیرستان نمونه مهدیه خاش، اظهار کرد: هدف از برپایی این بازارچه را آشنایی دانش آموزان با فضای کسب و کار، شکوفایی استعدادها، ایجاد روحیه کارآفرینی و تقویت اعتماد به نفس در دانش آموزان بود.
وی با بیان اینکه دانش آموزان در این بازارچه با چگونگی بازاریابی، معرفی محصولات، جلب مشتری و قیمت گذاری آشنا می شوند، تصریح کرد:  محصولات این بازارچه شامل؛ بسته بندی انواع مواد غذایی و لبنی محلی، محصولات کریستالی، وسائل تزئینی و دست ساخته های چوبی، ترشی جات و غیره که همه این محصولات را خود دانش آموزان این مدرسه تهیه کردند.
تباره ادامه داد: دراین نمایشگاه دست ساخته‌های دانش‌آموزان شامل؛ انواع گلهای زینتی ، بخصوص آلوئه ورا، انواع(لباس، جامدادی، کلاه و شال گردن و دستکش)، انواع زیورآلات مصنوعی(دستبند، گردنبند، گیره)، انواع سفره‌های دست ساز،انواع شیرینی جات خانگی، انواع خشکبار و انواع صنایع دستی(تابلوهای مسی)، آش و غذاهای محلی وماکت سازی که ارتباط با رشته تحصیلی آنان دارد، در معرض دید عموم قرار گرفت.
وی با بیان اینکه بیش از 350 دانش آموز در این بازارچه محصولات خود را به معرض دید و فروش گذاشته اند، کفت: این بازارچه نقطه آغاز و عطفی در زمینه اقتصادمقاومتی، سیاست گذاری جهت ایجاد اشتغال، اقتصادمقاومتی و اصلاح الگوی مصرف در خانواده است.
وی افزود: این نمایشگاه در راستای تحقق اقتصادمقاومتی و با عنوان اقتصاد منهای نفت برگزار شده است و با توجه به درس کار و فناوری و محورهای جشنواره خوارزمی برپا شده است.
مدیر دبیرستان دخترانه نمونه مهدیه شهرستان خاش بیان کرد: مبنای کار آموزش و پرورش تربیت دانش آموزان در همه ابعاد وجودی آنها است و یکی از مهمترین ابعاد آموزش و پرورش پرورش استعدادها و خلاقیت های دانش آموزان است.
تباره با بیان اینکه ایجاد اینگونه بازارچه ها گامی در راستای ورود دانش آموزان به زندگی واقعی است، گفت: این بازارچه ها نه تنها باعث کشف استعداد ها و ظرفیت های بالقوه دانش آموزان و ایجاد حس استقلال در آنها می شود بلکه دانش آموزان را با فرایند از تولید به مصرف، فروش و بازاریابی نیز آشنا می کند و می توانند در آینده خودشان کسب در آمد کنند.
وی بیان کرد: باید شرایط لازم جهت فروش این محصولات در بازار نیز فراهم شود تا دانش آموزان برای کار و تلاش انگیزه بیشتری داشته باشند.
تباره با بیان اینکه استقلال و خودکفایی زمانی رخ می دهد که کارآفرینان در نظام آموزشی امکان رشد داشته باشند، تصریح کرد: دانش آموزان باید بدانند تا یک جامعه توسعه یافته نیازمند نیروی انسانی خلاق و متفکر است و نیروی تحصیل کرده جویایی کار، نماد توسعه یافتگی نیست بلکه مهارت های حرفه ای یک ضرورت برای مشارکت همگان است.
وی با بیان اینکه هدف از برگزاری اینگونه بازارچه ها جامه ی عمل پوشاندن به فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص" اقتصاد مقاومتی،اقدام وعمل"است، گفت: دانش آموزان از هم اکنون یاد می گیرند چگونه روی پای خود بایستند و کارآفرین باشند تا به اقتصاد مملکت و کشور خود کمک کنند.
تباره با بیان اینکه صنایع دستی بعنوان میراث گرانبها از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، اذعان کرد: در حوزه اقتصادمقاومتی و توجه به تولیدات ایرانی و داخلی بسیار اثرگذار است و باید به آن توجه شود.
وی اظهار کرد: برگزاری این بازارچه ها فرصت بسیار مناسبی است تا ظرفیت ها، فرهنگ، آداب و رسوم مناطق به سایرین منتقل شود تا زمینه رشد و شکوفایی دانش آموزان نیز در آینده فراهم شود.
انتهای پیام/3028

 
https://www.asrehamoon.ir/vdcjh8eh.uqe8ozsffu.html
منبع : تفتان ما
نام شما
آدرس ايميل شما