تاریخ انتشار :سه شنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۵۷
سرهنگ بازنشسته " اکبر زادهش طلایه" آزاده و جانباز 25 درصد خاشی گفت: بیش از 30 سال است که برای دیدار با مقام معظم رهبری لحظه شماری میکنم و این بزرگترین و تنهاترین آرزوی زندگی من است و دلم برای زیارت رهبر انقلاب پر می زند.
به گزارش عصرهامون،به نقل از تفتان ما، هرساله ولادت حضرت ابوالفضل العباس (ع) در تقویم شمسی مصادف است با روز جانباز ، جانبازانی که داستان جانفشانی و از خود گذشتگی آنها در میدان نبرد و جنگ تحمیلی 8 ساله حماسه  آفرین بوده است.
ملت بزرگ ایران در هر تکه از این خاک پهناور قهرمانانی بزرگ درتاریخ خود داشته است که همیشه به وجود این اسطوره ها در صحنه روزگار افتخار می کنند.
علی ای حال جانبازانی که قهرمانانه در جبهه های حق علیه باطل ظاهر شدند و با از دادن قسمتی از اعضا و جوارح خود اجازه ندادند که دشمنان ایران اسلامی تکه ایی از این خاک را به یغما برند.
آری آنها هر روز در آتشی از درد و رنج زندگی می کنند تا نسل حاضر و فرزندان این مرز و بوم در روزهای پس از طوفان در آرامش زندگی کنند.
در واقع روز جانباز فرصتی مناسب است تا نسل جدید علاوه بر الگو گرفتن از جانباز بزرگ اسلام حضرت عباس (ع)،  در اتفاقات 8 سال دفاع مقدس و رشادت هایی که جانبازان با غیرت و فداکار ایران اسلامی رغم زدند مقداری تامل و تفکر کرده و از پیامهای عبرت آموز آن که درس آزادگی و شجاعت به همه آموختند را از متن تاریخ گویای اسلام استخراج کنند.
اما در این بین  "اکبر زادهش طلایه" یکی از رزمندگان و جانبازان هشت سال دفاع مقدس است که مدت بیش از 2 سال نیز از بهترین دوران زندگی خود را در غل و زنجیرهای عراقی ها گذرانده و امروز نیز به مناسبت روز جانباز بهانه ای شد تا پای درد و دل این جانباز و آزاده گرانقدر و والامقام نشسته و تا تمام آن روزهای به یاد ماندنی و خاطرات تلخ و شیرین آن روزها را برایمان بازگو کند.
* جانبازان خاطرات و تجریبات خود را باید به نسل های جدید منتقل کنند
سرهنگ بازنشسته، آزاده و جانباز 25 درصد در گفت و گوی تفصیلی با خبرنگار تفتان ما با بیان اینکه از سال 1361 به مدت 66 ماه در جبهه های جنگ هشت ساله تحمیلی حضور داشتم، اظهار کرد: در عملیات های بسیاری از جمله کربلای 6 و والفجر 4 نیز حضور داشتم.
این جانباز 25 درصد با بیان اینکه در سال 67 تا 69 توسط ارتش رژیم منحوس و بعث عراق اسیر شدم، گفت: جانبازان می توانند بهترین تاثیر را بر روی مخاطبان بزارند و باید برای شناخت و درک صحیح جوانان از هر لحظه دفاع مقدس بیشتر تلاش کنیم و برای این قشر از جامعه بیشتر خاطرات را روایت کنیم.
طلایه بیان کرد: در کربلای 6 جانباز شدم و یادم هست جانبازانی که به محض اینکه طول دوره درمان آن ها به اتمام می رسد و بهبودی پیدا می کردند جهت انجام وظیفه و ادامه رسالت شرعی و ملی خود به جبهبه بر می گشتند.
وی با بغضی که در گلو داشت، گفت: شهیدان و جانبازان در دوران جنگ تحملی هشت ساله دفاع مقدس با غیرت و شهامت در همه صحنه ها و میدان ها حضوری فعال داشتند و با ایثارگری هرچه تمام تر برای دفاع از خاک و ناموسشان جنگ می کردند.
* رشادت ها و جانفشانی های رزمندگان سبب عزت و افتخار برای ایران شده است
 این جانباز با بیان اینکه رشادت ها و جانفشانی های رزمندگان سبب عزت و افتخار برای ایران اسلامی شده است، افزود: دشمنان همواره می خواهند از هر فرصتی استفاده کنند و به ارزش های دین مبین اسلام ضربه و خدشه وارد کنند که با حرکت در راه حفظ و تقویت آرمان های امام خمینی می توان مانند همیشه آن ها را ناکام، مایوس و ناامید کرد.
* دیدار با مقام معظم رهبری تنها آرزوی جانباز خاشی
وی بیان کرد: تنها آرزی من دیدار و زیارت مقام معظم رهبری است در حالی که بنیاد شهید هرساله خانواده های بسیاری از جانبازان را به دیدار رهبری می برد ولی دریغ از اینکه در این 31 سال یک بار بنده حقیر به دیدار رهبر انقلاب رفته باشم.
 * جانباز با هیچ چیز مادی و دنیوی قابل مقایسه نیست
وی با بیان اینکه جانباز با هیچ چیز مادی و دنیوی قابل مقایسه نیست، تصریح کرد: جانباز فردی است که تمام هستی و زندگی خود را برای نظام و کشورش گذاشته و از تمام هستی خود می گذرد.
طلایه بیان کرد: جانبازان بطن و درخت انقلاب هستند و جانبازان با خدا معامله کردند و هر شخصی که به درجه جانبازی نائل آمده صرفاً با پروردگار جهانیان معامله کرده و هیچ توقعی از هیچ مقام مسئولی ندارد و تنها دین خود را به نظام و کشورش ادا کرده است.
وی با بیان اینکه شرایط آن روزها بسیار سخت و تکرار نشدنی است، گفت: آن دوران سخت ترین و بدترین دشوارها متوجه ملت غیور و همیشه در صحنه ایران اسلامی بود.
طلایه ادامه داد: خدارا شکر می کنیم که با اراده پولادین و قوی مردم ایران اسلامی و رهبری های هوشمندانه امام خمینی(ره)، ایثارگری ها و جانفشانی های رزمندگان این دوران را با موفقیت و سربلندی پشت سر گذاشتیم و راه برای توسعه، عمران و آبادانی کشور فراهم شد.
وی با بیان اینکه گفتن از لحظات و دوران سخت جبهه و جنگ شاید بر زبان آسان باشد، گفت: اما آن طوری که از نزدیک حس کردیم نمی شود صحنه ها را بازسازی کرد.
این جانباز با بیان اینکه جوانان سنین 15 سال به بالا تا 25 سال دوست ندارند با اعتقادات و کشورشان بازی شود، ادامه داد: جوانان دوست دارند کشورشان، سربلند و آزاد باشد و هیچ جوانی در آن دوره که ما بودیم به خودش اجازه نمی داد سلطه گران و سلطه جویان بیایند و برکشورش حاکم شوند و آن طوری که آنان می خواستند کشور را اداره کنند.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه "دلیل شما از حضور در جنگ چی بود؟"،  بیان کرد: زیرا من نظامی بودم و وظیفه و رسالت اصلی ارتش نیز حفاظت از مرز ها بود و من نیز وظیفه خودم می دانستم طبق تخصص و حرفه ای را که داشتم در جبهه حضور پیدا کنم و از این مرز و  بوم دفاع و اجازه ندهم بیگانگان نفوذ کنند.
 * جامعه نتوانسته به خوبی از مجاهدت های جانبازان تجلیل کنند
این سرهنگ بازنشسته ارتش با بیان اینکه جامعه نتوانسته به خوبی از مجاهدت های جانبازان تجلیل کنند، اذعان کرد: جامعه از جانباز جدا نیست و جانباز از جامعه جدا نیست اعم از جامعه و مسئولین همه باید دست به دست هم دهند و مشکلات جامعه به خصوص مشکلات جانبازان را حل کنند.
وی با اشاره به خاطرات خود در زمان جنگ و اسارت، گفت: ما یک سرباز داشتیم به نام یونس عراقی تلفن چی مرکز تلفن بود که یک شب تقریباً نزدیک ساعت 12 شب بود که فرمانده تیپ ما تیمسار محمدی فر (که در حال حاضر جزء مشاورین مقام معظم رهبری است) می خواست یکسری اطلاعات از واحدهای تحت امر و اوضاع و احوال بدست بیاورد برای مرکز تلفن گردان زنگ می زند و  تلفن چی تلفن را بر می دارد و خودش را معرفی می کند و با لحجه ی شیرین سبزواری  می گوید سرباز عراقی هستم، فرمانده تیپ می گوید که این سرباز چه می گوید و میگه من عراقی هستم! و دوبار می پرسد که خودتان را معرفی کنید، می گوید:  قربان من سرباز عراقی هستم! فرمانده تیپ که به شدت ناراحت شده بود و فکر می کرد که دارد شوخی می کند چند حرف توهین آمیز به سرباز می زند در همین حین سرباز متوجه می شود که فرمانده تیپ نمی داند که فامیل من عراقی هستش! و مجدداً می گوید قربان من سرباز یونس عراقی هستم تلفن چی گردان. فرمانده تیپ با شنیدن این حرف  از این که با سربازی که تا این موقع شب بیدار است و ارتباط بین مراکز ایجاد می کند به تندی برخورد کرده و به او توهین کرده بسیار ناراحت و پشیمان می شود و روزبعد با مبلغی آمده و دلجویی کرده و دستی بر سر و گوشش زد. برای من گفت که دیشب همچین مشکلی پیش آمده و از این سرباز قدردانی کن که دیشب تا اون موقع شب بیدار بوده و من متوجه نشدم که فامیلش عراقی هستش.
طلایه با اشاره به خاطره ای دیگر از زمان اسارت در عراق، بیان کرد: تمام اسیران به این امید بودند که حضرت امام خمینی(ره)، تمام تلاش خود را خواهد کرد که اسیران را هرچه زودتر آزاد کند و به آغوش گرم خانواده برگردانند اما زمانی که حضرت امام خمینی(ره)، فوت کرد تمام آرزوی ها و امید اسیران به یاس تبدیل شد ولی نهایتاً با تلاش مسئولین سیاسی وقت اسیران آزاد شدند و به آغوش گرم خانواده برگشتند.
 * مسئولین شهداء را فراموش نکنند
وی تصریح کرد: بنده وظیفه ام را انجام دادم و توقعی از هیچ مسئولی ندارم و فقط از آن ها می خواهم که شهداء را فراموش نکنند و بدانند که این میز و منسب ها ماندنی نیست.
طلایه اذعان کرد: صداوسیما، مطبوعات و رسانه ها یادآور آن  دوران مقدسی که برگ زرینی در تاریخ ما ثبت کرده بشوند و نسل به نسل منتقل شود و نسل های بعدی این را فراموش نمی کنند و می دانند در چه دوران سختی این مملکت از چه گذرگاهی تاریخی عبور کرده و به سمت آبادانی و  پیشرفت قدم گذاشته است.
وی اظهار کرد: در آخر صحبتم با مسولین این است، گرچه من جانباز نیستم و خجالت می کشم خودم را جانباز جلوه دهم ولى خانواده شهدا و جانبازان را فراموش نکنند. چون آنها هم مانند شما آرزوى زندگى کردن و آرامش فرزندانشان راداشتند و آرزو داشتند فرزندانشان را در آ غوش کشند.
انتهای پیام/3028
 
https://www.asrehamoon.ir/vdch-wnw.23nxzdftt2.html
منبع : تفتان ما
نام شما
آدرس ايميل شما