تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۵ تير ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۱۲
امام جمعه اهل سنت مسجد بلال خاش:

عفاف و حجاب دژ مستحکم امنیت جامعه است

امام جمعه اهل سنت مسجد بلال شهرستان خاش گفت: عفاف و حجاب دژ مستحکم امنیت جامعه است و مهم‌ترین و اساسی‏ترین حجاب حجاب درونی و باطنی است که فرد را در مواجهه با گناه و فساد مصون می دارد.
به گزارش عصرهامون، مولوی یونس هاشمزهی در گفت و گو با خبرنگار تفتان ما اظهار کرد: از متون دینی به دست می آید که خداوند انسان را جهت عمران و آبادی جهان آفریده است و مسئولیت خلافت فی الارض به دوش او  گذاشته تا عدالت اجتماعی را روی زمین پیاده کند و این مهم محقق نمی شود  مگر با تلاش و کوشش دو پیکره اصلی جامعه یعنی زن و مرد که پا به پای هم در رشد و تعالی اجتماع پیرامونی خود نقش  ایفا کنند.
وی با بیان اینکه مهمترین مسئله زن و مرد جامعه امروز دوری از اختلاط و بی بند و باری است، تصریح کرد: نباید زن و مرد به جای این که عدالت و مساوات را برقرار کنند منجر به فتنه، فساد و تباهی شوند و در قرون متمادی قبل از اسلام و بعد از آن در ملل غیر مسلمان نسبت به زن افراط و تفریط ظلم و تعدی زیادی شده است و تنها دین مبین اسلام این آیین ناب آسمانی است.
مولوی هاشمزهی گفت: دین مبین اسلام با آموزه های خود  هر یک از مرد و زن را مقام ویژه خود را داده و امور مختص به هر یکی  از آنها را  به خودشان واگذار کرده است.
وی با اشاره به مسائل عصرکنونی در خصوص بی بند و باری، افزود: متاسفانه در عصر حاضر گاهاً شاهد هستیم بعضی از کسانی که دم از حقوق بشر می زنند با ادعای اینکه زن در اسلام از حقوقش محروم مانده و میخواهند بی بند و باری را با نام آزادی در جهان حکم فرما شود.
امام جمعه اهل سنت مسجد بلال شهرستان خاش خاطرنشان کرد: برخی ها در جهان امروز می خواهند زن را از مقام والای عفت و پاکدامنی به بازار بی عفتی  واز عزت و شرافت ستر و حجاب او را لخت و عریان در آورند در این خصوص نیاز است که مقام والای زن به او نشان داده شود و دلیل ستر و حجاب به او گفته شود تا که او شخصیت خویش را بشناسد و متوجه باشد که شکارچیان عفت به بهانه های مختلف میخواهند گوهر ناب وجودی اش را به تاراج ببرند.
وی با بیان اینکه حجاب شرعی به معنای پوشاندن بدن در ادیان و اقوام پیش از اسلام وجود داشته است، تصریح کرد: در آیات بسیاری در قرآن و احادیث در وجود و اهمیت آن آمده که ایجاد امنیت روانی اخلاقی و حفظ سلامت جامعه از حکمت‌های حجاب است.
مولوی هاشمزهی بیان کرد: حجاب در لغت به معنای؛ پرده، رادع، مانع و سد حائل بین دو چیز است (کل ستر مطلوبک عن عینک فهو حجاب ) هر چیزی که بین تو و بین آنچه دوست داری حائل شود، آن حجاب است.
وی خاطرنشان کرد: حجاب به معنی حائل و پرده به کار رفته است مانند: آیه که خداوند به رسول خدا امر میکند که به زنان و دخترانت و زنان مومن بگو هنگامی که مردان نامحرم از آنها چیزی از وسایل زندگی را (بعنوان عاریت) از آنان  می‏خواهند از پشت پرده بخواهند چرا که این کار برای پاکی دلهای شما و آنها بهتر است.
مولوی هاشمزهی با بیان اینکه حجاب به معنای حائل و ستر معنوی و نوری آمده است، ادامه داد: شایسته هیچ انسانی نیست که خدا با او سخن گوید، مگر از راه وحی یا از پشت حجاب، یا رسولی می‏فرستد و بفرمان او آنچه را بخواهد وحی می‏کند؛ چرا که او بلندمقام و حکیم است.
وی با بیان اینکه آیات و روایات بیشماری پیرامون حجاب آمده است، گفت: مانند ایه سوره احزاب (ای پیامبر، به زنان و دخترانت و نیز به زنان مومنین بگو خود را بپوشانند تا شناخته نشوند و مورد اذیت قرار نگیرند و خداوند بخشنده مهربان است).
مولوی هاشمزهی با بیان اینکه حجاب پوششی است  که مردان و زنان در مواجهه با نامحرم به آن توصیه شده‎اند، افزود: حجاب اسلامی، دست‌یابی به تزکیه‌ی نفس، طهارت، عفت و پاکدامنی است و مردان و زنان توصیه به آن شده اند.( ای رسول خدا به مردان مؤمن بگو تا چشم‎ها از نگاه ناروا بپوشند و فروج و اندامشان را محفوظ دارند، که این بر پاکیزگی جسم و جان ایشان اصلح است.)
وی با اشاره به اقسام مختلف حجاب، بیان کرد: حجاب زبانی و گفتاری( زنها نازک و نرم با مردان سخن نگویید؛ مبادا آن که دلش بیمار (هوا و هوس) است به طمع افتد) حجاب رفتاری زنان در مقابل نامحرم است که به زنان دستور داده شده است به گونه‎ای راه نروند که با نشان دادن زینت‎های خود باعث جلب توجه نامحرم شوند.
وی با بیان اینکه حجاب اسلامی پوشش و حریم قائل شدن در معاشرت زنان با مردان است، افزود: حجاب و پوشش  یک حاجب و مانع در مقابل افراد نامحرم است که قصد نفوذ و تصرف در حریم دیگران را دارند. 
مولوی هاشمزهی بیان کرد: مهم‌ترین و اساسی‏ترین حجاب حجاب درونی و باطنی است که فرد را در مواجهه با گناه و فساد مصون میدارد و اساساً این حجاب اساس دیگر حجاب‎ها، از جمله حجاب و پوشش ظاهری است؛ زیرا افکار و عقاید انسان شکل دهنده‌ی رفتارهای اوست.
وی با بیان اینکه عفاف بدون رعایت پوشش ظاهری نیز قابل تصور نیست، اظهار کرد: پوشش ظاهری  از مهم ترین نشانه‎های عفاف است مهم ترین دست آورد حجاب عفاف، سالم ماندن از طمع دیگران همانطور که در آیات و روایات آمده است  چادر به سر کردن و پوشاندن بدن از دید نامحرم موجب می شود تا بینندگان بفهمند که این زن، مسلمان و مؤمن و پاک است و ملعبه دست هوسرانان نیست.
انتهای پیام/3028

 
https://www.asrehamoon.ir/vdcd9o0n.yt09n6a22y.html
منبع : تفتان ما
نام شما
آدرس ايميل شما