تاریخ انتشار :شنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۱۱
در گفت و گو با جوان ترین بانوی بافنده گلیم بلوچی مطرح شد

بی مهری به هنر گلیم بافی!

جوان ترین بانوی بافنده گلیم بلوچی گفت: احساس می کند که به هنر گلیم بافی بی مهری صورت گرفته است و از مسئولین خواست تا در حد توانشان برای احیای این هنر تلاش کنند.
به گزارش عصر هامون، رحیمه درازهی بانوی کارآفرین  بخش صنایع  دستی در گفت و گو  با شستون اذعان داشت: کارگاه گلیم بافی خود را  ازمهرماه سال گذشته با تشویق مادر و خواهرش شروع کرده است که با توکل برخدا، به میراث فرهنگی سراوان جهت مشاوره و راهنمایی در راستای توسعه هنر گلیم بافی بلوچی مراجعه کرده است.
وی از راهنمایی های مشاوران این اداره و الهین بخش رئیسی رئیس سابق اداره مذکور قدر دانی کرد که وی را در مسیر احیای گلیم بلوچی تحسین و از این ایده بسیار استقبال کرده اند. 
بانوی کار آفرین شهر سیرکان گفت: وسایل مورد نیاز جهت برپایی کارگاه گلیم بافی را با کمک رئیس سابق اداره  میراث فرهنگی سراوان تهیه و  با کمک دختر عمه اش این هنر  فاخر را یاد گرفته است.
درازهی با بیان اینکه هم اکنون می تواند به جرات بگوید که جوانترین هنرمند گلیم بلوچی است، خاطر نشان کرد: با دعوت اداره میراث فرهنگی شهرستان  و بخشداری مرکزی سراوان در نمایشگاه عشایری کشوری که در  تهران برگزار شده بود، شرکت کرده است که با کمک دیگر هنرمندان در بخش صنایع دستی که همراهشان بوده اند، غرفه سیستان و بلوچستان برترین غرفه استانی شد.
وی با توجه به اینکه هنر سوزن دوزی زنان بلوچ به خوبی در کشور و جهان طی دوسه سال اخیر معرفی شده است، اظهار داشت: گلیم بلوچی یکی دیگر از هنرهای ارزنده مردمان بلوچ است که باید به دنیا معرفی شود.
 بانوی کارآفرین سیرکانی ادامه داد: احساس می کند به هنر گلیم بافی خیلی بی مهری شده و زنده کردن این هنر برای جلوگیری از فراموش شدن آن، میطلبد که مسولین به وی  و دیگر هنرمندان جوان کمک کنند تا کارگاهای خانگی را فعال کنند.
 
درازهی با اشاره به اینکه هیچ اداره ای جز اداره میراث فرهنگی سراوان و‌‌ زاهدان به‌ وی کمک نکرده اند، گفت: از آنجایی که صنایع کوچک در شهرستان وحتی بخش ها زیاد دیده نمی شود، از مسئولین خواست تا در بخش ها  و شهرستان ها در حد توانشان  برای فعال کردن صنایع خانگی تلاش کنند چرا که این هنر و فرهنگ ماست که باعث متمایزشدن ما از سایرملل می شود.
وی در پایان تصریح کرد: نیاز است همگی در راستای احیای هنرهای اصیل کشور با راه اندازی کارگاه های کوچک تلاش کنیم تا در رونق و اقتصاد کشور نیز سهیم باشیم.
 
 انتهای پیام/
https://www.asrehamoon.ir/vdcgtw9y.ak9ut4prra.html
منبع : شستون
نام شما
آدرس ايميل شما