مدیرگروه بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از انجام هفت هزارو300 مورد بازرسی در طرح ویژه نظارتی در سطح استان خبر داد.
عبدالرزاق پاکزاد در گفتگو با عصرهامون گفت: با اولویت نظارت بر مراکز، اماکن حساس و نظارت بر سامانه های آبرسانی و با هدف حفظ سلامت روزه داران و ارتقای سلامت جامعه طرح ویژه سلامت در حوزه استحفاظی این دانشگاه آغاز شد.
وی افزود: برنامه سلامت رمضان از 14 تا 25 اردیبهشت ماه با حضور فعال بازرسین بهداشت محیط از ساعت 8 صبح تا 22 در تمام طول شبانه روز و حتی روزهای تعطیل اجرایی شد.
به گفته پاکزاد؛ به منظور پیشگیری از بروز مشکلات بهداشت و اپیدمی بیماری های منتقله از آب و غذا، 82 بازرس در قالب 41 تیم دو نفره در این ایام اقدام به نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی کردند که در مجموع بالغ بر هفت هزار و 300 مرکز مورد ارزیابی و نظارت قرار گرفت.
مدیرگروه بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تصریح کرد: در این طرح سه هزار و286 بازرسی مربوط به بهداشت محیط بود که 178 مورد آنها بازدید از شیرینی فروشی ها و کارگاه های قنادی بود.
وی خاطرنشان کرد: 48 بازدید نیز از محل های تولید و تهیه و فروش اختصاصی زولبیا و بامیه و شیرینی های سنتی و 33 مورد هم از مراکز اختصاصی فروش آش و حلیم بود بود.
وی با اشاره به اینکه 8مورد بازرسی نیز از اماکن بین راهی انجام شد ادامه داد: تعداد چهار هزار و105 مورد کلرسنجی در کنار 242 مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی نیز صورت گرفت و در این مدت بالغ بر هزار کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل مصرف معدوم سازی شد.
وی تاکید کرد: در قالب این طرح 23 واحد متخلف بهداشتی به دادگاه معرفی و 9 مورد آنها نیز پلمپ شد.