مدیرکل شیلات چابهار گفت: جشنواره نوروزی طبخ آبزیان و استقبال از بهار در چابهار برگزار شد.
به گزارش عصر هامون به نقل از چهاربهاران،محسنعلی گلشنی اظهار داشت: وی هدف از برگزاری این جشنواره را افزایش سرانه طبخ آبزیان و آشنایی هرچه بیشتر مردم از فواید غذاهای دریایی عنوان کرد. با توجه به استقبال بی نظیر مردم و گردشگران استمرار این جشنواره از اولویتهای اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان خواهد بود. وی زمان برگزاری جشنواره را دوم اسفند ماه سال جاری اعلام نمود. گلشنی تصریح کرد: جشنواره طبخ آبزیان با همکاری ادارهکل شیلات و منطقه آزاد چابهار با حضور سید اقبال واحدی مجری تلویزیون درساعت۱۸ بعداز ظهر روز جمعه و در محل پلاژ ساحلی لیپار همراه با اجرای موسیقی محلی، نقاشی کودکان و مسابقات مهیج برگزار شد. انتهای پیام/9031 https://www.asrehamoon.ir/vdcip3a5.t1avw2bcct.html