تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۱۸
رییس دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: این دانشگاه دانشجوی ستاره دار نداشته و تغیرات مدیریتی اخیر فشار سیاسی نبوده است.
دانشگاه سیستان و بلوچستان دانشجوی ستاره دار ندارد/تغییرات مدیریتی اخیر فشار سیاسی نبوده است
به گزارش عصر هامون علیرضا رضوانی در نشست خبری خود با خبرنگاران که شامگاه گذشته در مهمانسرای دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد به تشریح عملکرد یک ساله دانشگاه سیستان و بلوچستان و پاسخ به سوالات خبرنگاران پرداخت.

افزایش آمار دانشجویان تحصیلات تکمیلی نسبت به کارشناسی
وی در این نشست به آمار ورودی دانشجویان در مقاطع مختلف به دانشگاه سیستان و بلوچستان پرداخت و افزود: در سال تحصیلی جاری در مقطع کارشناسی تعداد یک هزار و375 نفر در رشته های مختلف جذب شده اند که از این میزان 58% آن را خانم ها و 42% را آقایان تشکیل می دهند.
رضوانی با اشاره به رشد جمعیت دانشجویان در تحصیلات تکمیلی اشاره کرد و افزود: در مقطع کارشانسی ارشد یک هزارو600 نفر و در مقاطع دکتری 200 نفر جذب شده اند که این میزان با جذب 300 نفر در پردیس دانشگاه سیستان و بلوچستان در مجموع جمعیت دانشجویان تحصیلات تکمیلی از دانشجویان در مقاطع کارشانسی سبقت گرفته اند.

دانشجویان مشکلی به نام خوابگاه ندارند
رییس دانشگاه سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه دانشجویان این دانشگاه مشکلی در خصوص خوابگاه ندارند، افزود: تمامی دانشجویان جدیدالورود از امکانات خوابگاه در این دانشگاه برخورداند و در این مورد هیچگونه کمبود و دغدغه ای وجود ندارد.
وی خاطرنشان کرد: کمبود خوابگاه متاهلی که در سال گذشته 20 اتاق بود با احداث ساختمان سه طبقه برطرف شده که با ظرفیت 80 اتاق رشد 4 برابری را دربر داشته است اما همچنان هزینه تعمیرات و نگه داری خوابگاه ها به دلیل قدمت بیش از سه دهه سالانه هزینه ای بالغ بر یک و نیم میلیارد تومان را به دانشگاه تحمیل می کند در حالی که بودجه تعمیرات و نگهداری دانشگاه از پانصد میلیون تومان تجاوز نمی کند.

فضای سیاسی برای دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان باز است/دانشجوی ستاره دار نداریم
رضوانی به تشکل های "بسیج دانشجویی، انجمن اسلامی دانشجویان پیرو خط امام، جامعه اسلامی دانشجویان و انجمن اسلامی مستقل" به عنوان چهار تشکل فعال دانشگاه سیستان و بلوچستان اشاره کرد و افزود: در این دانشگاه فضای سیاسی باز است و انجمن های سیاسی و مذهبی و علمی در این دانشگاه فعالیت می کنند و بیش از 44 انجمن علمی فعال در این دانشگاه وجود دارد.
وی افزود: در دانشگاه سیستان و بلوچستان به هیچ عنوان دانشجوی ستاره دار نداریم و تا کنون حکم اخراج از دانشگاه برای هیچ دانشجویی به این دلیل صادر نشده است اما گاها اخراجی از دانشگاه وجود داشته است که مربوط به مسائل آموزشی بوده است که این مهم تابع قوانین آموزشی دانشگاه بوده است و تمام تلاش دانشگاه برای حفظ دانشجو بوده اما در خصوص ستاردار بودن چنین موضوعی را نداشته ایم.

سرانه فضای سبز دانشگاه سیستان و بلوچستان 7 برابر سایر دانشگاه‌ها
رضوانی دلیل راکد بودن پروژه های نظیر مجتمع رفاهی، دانشکده هنر و معماری و ... را کمبود اعتبارات عنوان کرد و در پاسخ به این سوال که چرا با کمبود اعتبارات پروژه برق و کامپیوتر کلید خورده و پروژه های راکد تکمیل نشده است، اذعان داشت: در بحث های عمرانی هر پروژه اعتبار خاص خود را دارد و جابجایی اعتبارات مورد قبول طرح و برنامه و استان نخواهد بود.
رییس دانشگاه سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه بودجه پروژه برق و کامپیوتر نزدیک به 5 میلیارد تومان مصوب شده است افزود: بودجه این پروژه استانی است و در سال قبل یک میلیاردتومان واگذار شد که به میزان واگذاری پیشرفت داشته است و امسال نیز یک میلیارد تومان دیگر واگذار شده است که سایر مراحل در حال اجراست.
رضوانی بابیان اینکه بسیاری از هزینه های دانشگاه اجتناب ناپذیر است بیان داشت: هزینه آبیاری فضای سبز درهر قبض آب 350 میلیون تومان است که با توجه به هزینه های گزاف و صرفه جویی در این خصوص دانشگاه نسبت به تصفیه پساب و فاضلاب خوابگاه ها اقدام کرده است با این وجود سرانه فضای سبز دانشگاه سیستان و بلوچستان 7 برابر سایر دانشگاه‌ها است.

تغییرات مدیریتی اخیر در دانشگاه فشار سیاسی نبوده است
دکتر رضوانی در خصوص اعتراض به برخی جابجایی ها در دانشگاه سیستان و بلوچستان بیان داشت: در این دانشگاه ما تنها یک جابجایی داشته ایم که بعضی آن را به سونامی و کودتا تشبیه کردند که در این مورد تنها به دلیل کهولت سن و تحت جراحی قرار گرفتن دکتر ولی زاده که سمت طرح و برنامه را داشتند بود که ما از ایشان درخواست کردیم که به معاونت پشتیبانی بروند که وی به دلیل بیماری قبول نکردند اما سایر تغییرات در دانشگاه چرخش در مدیریت ها و هیئت رییسه بوده است.
رییس دانشگاه سیستان و بلوچستان ادعای هرگونه فشار سیاسی از خارج از دانشگاه برای جابجایی مدیران را تکذیب کرد و گفت: خود اعضای هیئت رییسه از ما خواستند یک تغییر و جابجایی صورت گیرد اما صرفا یک تغییر بوده است که به واژه های دیگری تعبیر شد اما هیچگونه فشار سیاسی در جابجایی مدیران دخیل نبوده است.
وی در پاسخ به این سوال که یکی از معاونت ها فعلی دانشگاه تعهد خدمتی به دانشگاه ولایت ایرانشهر را داشته و در حال حاضر در دانشگاه سیستان و بلوچستان مشغول به خدمت است اذعان داشت: روند جذب در دانشگاه به این صورت است که اگر متقاضی تازه وارد باشد از فراخوان وارد می شود و اگر عضو هیئت علمی باشد از طریق مرکز جذب صورت می گیرد که روند فعلی متفاوت از زمان های گذشته است که با یک درخواست صورت می گرفت، در حال حاضر پس از درخواست متقاضی به مرکز جذب که اعضای آن از وزیر علوم حکم دارند به همراه داشتن موافقت از دانشگاه و وزارت علوم صورت می گیرد و صرفا با یک درخواست ساده صورت نمیگیرد و پروسه قانونی را می بایست طی کند که این مورد هم مستثنا از این روند نبوده است.

هیچ یک از تجهیزات آزمایشگاه فیزیک پلمپ نشده است
دکتر رضوانی ادعای پلمپ شدن تجهیزات آزمایشگاه فیزیک توسط بازدیدکنندگان از سازمان اتمی که مصادف با سفر ریاست جمهور به استان بود را رد کرد و افزود: این اقدام سالانه به طور معمول صورت می گیرد و بازرسان جهت بازدید و بررسی دستگاه های پرتو زا حضور می بایند که در این مرحله  مصادف شد با حضور رییس جمهور در دانشگاه سیستان و بلوچستان.
وی با بیان اینکه دلیلی برای پلمپ شدن دستگاه ها وتجهیزات آزمایشگاهی وجود ندارد افزود: نه تنها هیچ دستگاهی پلمپ نشده بلکه جلوی فعالیت هیچ یک از دستگاه های آزمایشگاه گرفته نشده است.

فرد مرتبط بابیانیه علیه اساتید سیستانی به کمیته انتظامی هیئت علمی معرفی می شود
وی در پاسخ به این سوال که آخرین نتایج پیگیری در خصوص بیانیه صادر شده علیه اساتید سیستانی دانشگاه سیستان و بلوچستان به کجا رسید و نظر شما در این خصوص چیست؟ افزود: صدور و انتشار این بیانیه یک اتفاق و مسئله امنیتی و حساس بود که مسبب آن به دنبال دامن زدن به اختلاف بود که این موضوع از همان ابتدا به شدت از سوی ناتوی امنیتی پیگیری شد و پس از مشخص شدن فردی که در این قضیه نقش داشت، وی مراجع قضایی معرفی شد.
وی با اشاره به اینکه پرونده این فرد به کمیته انتظامی اعضای هیئت علمی دانشگاه ارجاع داده می شود گفت: پیگیر این قضیه هستیم و بنده شخصا بعد از این اتفاق در جمع اعضای هیئت علمی حضور پیدا کردم و رسما از آنها عذرخواهی کردم .
وی افزود : هرکس که اطلاع کمی هم از تاریخ داشته باشد بخوبی میداند که سیستان از دیر باز جز خاک ایران بوده است و این افتخار ایران است که این قوم از سب حضرت علی (ع) امتناع نمودند و هزینه اش را هم پرداختند و امروز سیستان شهدای بزرگی نظیر میرحسینی تقدیم انقلاب کرده است .
رضوانی با اشاره به اینکه مردم این استان فارس و بلوچ و شیعه و سنی شهدای زیادی را تقدیم انقلاب کرده اند وفاداریشان به نظام اثبات شده است گفت: صدور این نوع بیانه ها و اینگونه اقدامات در راستای ایجاد اختلاف صورت می گیرد که انشاا... به لطف وحدت حاکم بر استان این دسیسه ها هیچگونه تاثیری نخواهد داشت.
انتهای پیام/ https://www.asrehamoon.ir/vdcb50bs.rhb9gpiuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما