تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۱۷
سردار اسماعیل احمدی‌مقدم گفت: خرده شرارت‌هایی که در نقاط صفر مرزی رخ می‌دهد، تنها به دلیل تخریب چهره جمهوری اسلامی ایران در منطقه است.
هیچ نقطه‌ای از جمهوری اسلامی ایران برای قاچاقچیان و اشرار امن نیست
هیچ نقطه‌ای از جمهوری اسلامی ایران برای قاچاقچیان و اشرار امن نیست
به گزارش سرویس اجتماعی عصرهامون به نقل از پاپایا،سردار اسماعیل احمدی‌مقدم ،فرمانده ناجا در جمع علما، معتمدان و ریش‌سفیدان منطقه سرباز در هنگ مرزی جکیگور، بیان داشت: تامین امنیت مردم در استان بسیار دارای اهمیت و از دغدغه های نیروی انتظامی است و تامین امنیت و مشارکت مردم در این راستا بستر رشد سرمایه گذاری و بالندگی در استان را فراهم می کند مرزهای شرقی به مهار کامل درآمده است و به مراحل پایانی انسداد مرز رسیده‌ایم.
وی با بیان اینکه هیچ نقطه‌ای از جمهوری اسلامی ایران برای قاچاقچیان و اشرار امن نیست، افزود مردم سیستان و بلوچستان از قاچاقچی ها بیزارند و در مقابله با اشرار همواره پیشگام بوده و با اعطای مسئولیت در اینده نقش پر رنگ تری در حراست از مرز ها ایفا خواهند کرد.
احمدی‌مقدم با تاکید بر اینکه تحرکات و شرارت در نقطه صفر مرزی، عملیات و تهدید بزرگی نیست، اما رسانه‌های غربی و استکبار جهانی که تاب و تحمل دیدن ایران باثبات و امن را ندارند با حمایت برخی گروه‌های تروریستی سعی می‌کنند از این شرارت‌ها برای بر هم زدن آرامش مردم و تخریب چهره جمهوری اسلامی بهره ببرند و جمهوری اسلامی ایران را ناامن جلوه دهد.
وی تصریح کرد: وحدت مردم سیستان و بلوچستان همواره مانع تلاش دشمن برای ایجاد تفرقه شده و دشمن را که به دنبال تضعیف جبهه متحد اسلامی است، ناکام گذاشته است.
وی ادامه داد: در سال‌های گذشته سیستان و بلوچستان شاهد ناآرامی‌های متعددی بود که از اسفند ماه سال گذشته حرکت جهادی با همکاری سپاه پاسداران برای ارتقای شاخص های امنیتی مرز های شرقی شروع شد که خوشبختانه با افتتاح پروژه های متعدد امروز شاهد برقراری امنیت پایدار در مرز ها هستیم،در همین راستا مسئولیت حفاظت از مرزهای طولانی سیستان و بلوچستان از سال گذشته بین نیروی انتظامی و سپاه پاسداران تقسیم شده است و در این راستا تامین امنیت منطقه سراوان به سپاه و تامین امنیت پیشین تا چابهار به نیروها ی انتظامی واگذار شده است.
وی بیان داشت: تلاش ۹ ماهه جهادگران مهندسی رزمی نیروی انتظامی در این مدت موجب احداث ۱۳۰ کیلومتر جاده، احداث ۸ پاسگاه مرزی، ایجاد ۵ گروهان مرزی و احداث ۴۴ برجک درمرز های شرقی شده است و در حال حاضر به طور تقریبی تمامی نقاط مرزی دارای جاده دسترسی و تاسیسات نظامی است و تنها ۱۰۰ کیلومتر از مناطق صعب العبور فاقد جاده دسترسی است که طرح مهار این مناطق نیز با جدیت در حال پیگیری است.
احمدی‌مقدم تاکید کرد: وصول آسایش و رفاه برای مردم بدون امنیت و عدالت حاصل نمی‌شود اگر امنیت از جامعه رخت ببندد، عدالتی نیز حاصل نخواهد شد و آرامش و آسایش در جامعه معنا پیدا نمی‌کند.
وی هدف از انسداد مرزها را ایجاد آرامش و امنیت و همچنین بسترسازی برای سرمایه‌گذاری و رفاه مردم عنوان کرد و گفت: بکارگیری نیروهای بومی در سپاه برای تامین امنیت مرزها یکی از طرح‌های موفقی بود که نیروی انتظامی نیز این برنامه را در دستور کار خود قرار داده است.
فرمانده ناجا اذعان داشت: در همین راستا نیروی انتظامی جذب افراد بومی را در دستور کار قرار داده و هیچ محدودیتی نیز برای جذب اقوام قائل نشده است.
احمدی‌مقدم با اشاره به اینکه مردم سیستان و بلوچستان بسیار سلحشور و بهترین مرزدار واقعی هستند، ادامه داد: تلاشی که دشمن برای قرار دادن اقوام روبروی یکدیگر از خود نشان داده‌، حالا به شکل دیگری با تشکیل گروه‌های تکفیری در سایر کشورهای اسلامی دنبال می‌کند و بسیاری از مسلمانان را در مقابل یکدیگر قرار داده است.
انتهای پیام/4382 https://www.asrehamoon.ir/vdcb58b0.rhb58piuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما

fmr
ولی اینطور نیست من جای امنی سراغ دارم برای برادران اشرار استان سیستان و بلوچستان که همهیشه جولان میدن